Gra Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Godelaine napisał(a):No to tyle nas było widać w Bydgoszczy. Bez obrazu dla pani Redlickiej, ale nie będziemy się tłuc dla jej oceny przez pół Polski. A szkoda :( Bo naprawdę chciałam dostać opis od pana Redlickiego :( Godelaine, czemu nie chcesz jechać??? Czyżbyś miała jakieś złe wspomnienia? Daj znać, bardzo proszę! Nas jeszcze ta Pani nie oceniała, ale jak na razie próbuję być dobrej myśli......:razz: Quote
Godelaine Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ja osobiście nic do p. Redlickiej nie mam. Z prostego powodu - z tego co wiem sędziną jest zaledwie od sierpnia 2004. Więc nie miała jeszcze specjalnie dużo okazji, zeby się sprawdzić. Oczywiście nie musi to oznaczać, że jest zła. Ale cóż... Nie ukrywam, że zależało mi własnie na opisie p. Redlickiego, który jest uznawany za jednego z najlepszych sędziów belgów w Polsce :( Quote
Patka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No mam nadzieję że sie spotkamy ja mam do Bydzi rzut kamieniem moze se uda wpaść i podopingowac dogomaniaków :cool3: :multi: Quote
Musiałek Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 no to i nam podopinguj bo ja juz zglosiłam i zapłaciłam :) i mam nadzieje że mój aussie spodoba się pani Annie :) Quote
fidekangela Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A ja mam problem , bo mam 3 psy z 2 grupy i nie wiem jak to będzie poreozkładane :( Quote
MonikaSz Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Godelaine napisał(a):Nie ukrywam, że zależało mi własnie na opisie p. Redlickiego, który jest uznawany za jednego z najlepszych sędziów belgów w Polsce :( Szczerze mówiąc też zastanawiałam się nad Bydgoszczą, licząc na obiektywny opis p. Redlickiego. Teraz przynajmniej nie będę w stresie, bo nasza psica niedługo skończy rok i w dodatku w każdej chwili może dorosnąć :p Quote
Asiaczek Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Zeliika, Godelaine, PATIszon - jak pisałam "herbata z cytryną bez cukru" to naprawdę nic innego nie miałam na myśli, jak herbatę z cytryną bez cukru! Słowo!!!:lol: Pzdr. Quote
wix Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Pomoge w wystawianiu pieska- w niedziele :) Quote
Viz Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Asiaczek, oczywiscie, wszyscy wierza. (:lol:) Ja musze zobaczyc, kto nas sedziuje... Quote
talut Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 dostaliście potwierdzenie zgłoszenia? Zgłosiłam w czwartek i nic :shake: dostałam tylko automatycznego maila, że zostało wysłane.... Quote
Cereska Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='talut']dostaliście potwierdzenie zgłoszenia? Zgłosiłam w czwartek i nic :shake: dostałam tylko automatycznego maila, że zostało wysłane.... Potwierdz telefonicznie !! żeby było wszystko ok ja dzwoniłam i czekałam 3 dni żeby mieli wszystkie dane zgłoszonych emailem. Potwierdzenia listowne w zeszłym roku dotarły dopiero 3 dni przed wystawą , ciekawe jak bedzie w tym roku ? Sprawdzajcie wszystko telefonicznie bo w zeszłym roku były takie przypadki że niby wszystko zgłoszone zapłacone a suczka z Warszawy nie weszła na ring bo niebyła w katalogu i niemiała nr. startowego :shake: Quote
Musiałek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Ja nie dostałam potwierdzenia, ale dzwoniłam i pytałam czy doszło i czy jest wszystko OK i dostałam potierdzenie telefoniczne Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Czy ktoś kto jedzie na tą wystawę jest tak miły i mógłby pożyczyć mi pieska na JH na sobotę :roll: ?Ja będe i w sobote i w niedzielę;) Quote
Viz Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Ja w sobote moze pojde na JH, jesli nie, droga Cavalirko moge oddac mojego jamniczka dlugowlosego, o ile on bedzie chcial. 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Viz byłoby naprawdę super :multi: Asiaczek, a czy ty może jedziesz?:razz: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Cavalierka napisał(a):Asiaczek, a czy ty może jedziesz?:razz: To znaczy chodziło mi o to czy będziesz na wystawie w sobotę ze swoimi psiakami?:razz: Quote
Viz Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Cavalierko masz moze gg? 8) Jesli tak to podaj, to pogadamy ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Jasne, że mam zaraz podam Ci na PW Quote
nefre Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 I my też już zgłoszeni, czekamy tylko na potwierdzenie. Szkoda tylko że na dwa dni rozbite (a jak dal mnie troche daleko), bo ja wsytawiam psiaka w sobotę,a nie mam mozliwości noclegu, a nastawiłam się bardzo na bostony i buldożki francuskie żeby popatrzeć i się nie da :( Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Cavalierka napisał(a):To znaczy chodziło mi o to czy będziesz na wystawie w sobotę ze swoimi psiakami?:razz: Sorki, że dopiero teraz odpowiadam, ale po wystawie w Głogowie nie mogłam dojść do siebie (szczeniaczki, zaległości w pracy, w domu...). I, niestety, nie jadę do Bydgoszczy. Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ok to nic, że tak długo nie pisałaś, rozumiem :) Wielka szkoda, że nie jedziesz do Bydgoszczy:-( Quote
Asta Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 My będziemy w sobotę ;) Cavalierka a ty jedziesz bo nie doczytałam... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 No jasne, że jadę na 100%!:-D Quote
Recommended Posts