Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Godelaine napisał(a):
No to tyle nas było widać w Bydgoszczy. Bez obrazu dla pani Redlickiej, ale nie będziemy się tłuc dla jej oceny przez pół Polski. A szkoda :( Bo naprawdę chciałam dostać opis od pana Redlickiego :(

Godelaine, czemu nie chcesz jechać??? Czyżbyś miała jakieś złe wspomnienia? Daj znać, bardzo proszę! Nas jeszcze ta Pani nie oceniała, ale jak na razie próbuję być dobrej myśli......:razz:

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja osobiście nic do p. Redlickiej nie mam. Z prostego powodu - z tego co wiem sędziną jest zaledwie od sierpnia 2004. Więc nie miała jeszcze specjalnie dużo okazji, zeby się sprawdzić. Oczywiście nie musi to oznaczać, że jest zła. Ale cóż... Nie ukrywam, że zależało mi własnie na opisie p. Redlickiego, który jest uznawany za jednego z najlepszych sędziów belgów w Polsce :(

Posted

Godelaine napisał(a):
Nie ukrywam, że zależało mi własnie na opisie p. Redlickiego, który jest uznawany za jednego z najlepszych sędziów belgów w Polsce :(

Szczerze mówiąc też zastanawiałam się nad Bydgoszczą, licząc na obiektywny opis p. Redlickiego. Teraz przynajmniej nie będę w stresie, bo nasza psica niedługo skończy rok i w dodatku w każdej chwili może dorosnąć :p

Posted

[quote name='talut']dostaliście potwierdzenie zgłoszenia? Zgłosiłam w czwartek i nic :shake: dostałam tylko automatycznego maila, że zostało wysłane....
Potwierdz telefonicznie !! żeby było wszystko ok

ja dzwoniłam i czekałam 3 dni żeby mieli wszystkie dane zgłoszonych emailem.

Potwierdzenia listowne w zeszłym roku dotarły dopiero 3 dni przed wystawą , ciekawe jak bedzie w tym roku ?

Sprawdzajcie wszystko telefonicznie bo w zeszłym roku były takie przypadki że niby wszystko zgłoszone zapłacone a suczka z Warszawy nie weszła na ring bo niebyła w katalogu i niemiała nr. startowego :shake:

Posted

I my też już zgłoszeni, czekamy tylko na potwierdzenie. Szkoda tylko że na dwa dni rozbite (a jak dal mnie troche daleko), bo ja wsytawiam psiaka w sobotę,a nie mam mozliwości noclegu, a nastawiłam się bardzo na bostony i buldożki francuskie żeby popatrzeć i się nie da :(

Posted

Cavalierka napisał(a):
To znaczy chodziło mi o to czy będziesz na wystawie w sobotę ze swoimi psiakami?:razz:

Sorki, że dopiero teraz odpowiadam, ale po wystawie w Głogowie nie mogłam dojść do siebie (szczeniaczki, zaległości w pracy, w domu...).
I, niestety, nie jadę do Bydgoszczy.
Pzdr.