Zeliika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='PATIszon'] raczej bede. ;) Poczekamy i zobaczymy co z tym raczej :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Zeliika']Asiaczek a co lubisz? Mozemy jakas inna miskture przygotowac wczesniej i przywiezc w termosie :lol: Herbatę z cytryną bez cukru! Hahahaha... Pzdr. Quote
Zeliika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Asiaczek']Herbatę z cytryną bez cukru! Hahahaha... Pzdr. Bez cukru :crazyeye: Quote
PATIszon Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Zeliika napisał(a):Bez cukru :crazyeye: Z cyrtyna bez cukru :o:o:o Quote
Zeliika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ja to lubie z cytryna i slodkim sokiem malinowym, ale najpierw sok, a potem cytryna. Z malinowych smakow lubie jeszcze nalewke wisniowa... na Litwie sa pyszne ... :cool3: Quote
Zeliika Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 O kurcze :razz: robie sobie nie najlepszy PR na forum :lol: mkkm pomysl lepiej, co bedzie naszym "tematem" przewodnim w ten weekend :cool1: Quote
Cereska Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 My tez jedziemy do Bydgoszczy czy ma ktos moze przecieki ile będzie czarnych terierów?? Quote
talut Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 no to Mona zgłoszona :) zna ktoś sędziego p.Bocianowskiego? jak sędziuje? co lubi? :) Quote
fidekangela Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Cereska czarnych terierów rosyjskich ?:) Jeżeli tak to ja osoboiscie wystawiam taką sunię :razz: Quote
Cereska Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 fidekangela napisał(a):Cereska czarnych terierów rosyjskich ?:) Jeżeli tak to ja osoboiscie wystawiam taką sunię :razz: o super a w jakiej klasie jeśli mozna wiedzieć>? a nie wiesz o której wchodza na ring i wogule ile jest zgłoszonych?? Bo jak ja dzwoniłam w pon to mi powiedzieli że narazie jestem tylko ja i to mnie zdziwiło bo przecież w zeszłym roku było dużo CTR ków.:loveu: Quote
talut Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 może niedługo będzie katalog przedwystawowy, w końcu niedługo kończy się termin przyjmowania zgłoszen ;) a mi jeszcze nie przysłali potwierdzenia zgłoszenia :shake: Quote
Viz Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A ja dopiero dzisiaj jade zlozyc ta metryke, z mama, bo z tata sie nie udalo... :? Nie ma to jak odpowiedzialnosc. I Zaraz po otrzymaniu numeru zglaszam na wystawe 8) Quote
fidekangela Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Cereska ja w młodzieży :razz: a ty ? :) Quote
Cereska Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 ja w pośredniej :) napewno bedziemy się widzieć , jak twoja sunia ma naimię? moja Ceres Nocny Blask Jestem bardzo ciekawa ile będzie Ctr ów a katalogu to nigdy mi przed wystawą nie przysłali wiec jak ktos - cos bedzie wiedział to niech coś skrobnie tutaj :cool3: Quote
Musiałek Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Czy ktos może wie jak będzie w grupie I??? Sędziują Anna i Mirosław Redliccy - razem czy osobno??? a jesli osobno to jaki jest podział???? Quote
jovi Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Hej ludziska, właśnie dzwoniłam do Bydgoszczy i przemiła Pani poinformowała mnie że Pani Anna Redlicka będzie sędziowała pasterskie, Pan Redlicki nie -inne rasy,ale nie wiadomo jeszcze jakie bo na razie mało zgłoszeń. Mam nadzieję,że się troszkę rozjaśniło dla I :loveu: Quote
fidekangela Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Mam pytanie czy wie ktoś mniej więcej kiedy sa sznaucery a kiedy teriery rosyjskie ? Czy te dwie rasy nie pokrywają się w godzinach ? Quote
Weron_ciau Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 O kurcze, gdyby nie ten Topic to bym w ogóle nie wiedziała, że będzie wystawa, 12 postaram się być ,ale 11 nie wiem. Wezmę aparat i będe miała identyfikator dogomaniacki z napisem Weron<===czerwonym! Mam nadzieje, że z jakimś dogomaniakiem się spotkam. Pozdrawiam werson Quote
Elitesse Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 fidekangela napisał(a):Mam pytanie czy wie ktoś mniej więcej kiedy sa sznaucery a kiedy teriery rosyjskie ? Czy te dwie rasy nie pokrywają się w godzinach ? sa tego samego dnia tzn w niedziele, sznaucery i CTR sa oceniane na dwoch roznych ringach wiec najrawdopodobniej ich ocena sie nalozy w jakiejs czesci Quote
Godelaine Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='jovi']Hej ludziska, właśnie dzwoniłam do Bydgoszczy i przemiła Pani poinformowała mnie że Pani Anna Redlicka będzie sędziowała pasterskie, Pan Redlicki nie -inne rasy,ale nie wiadomo jeszcze jakie bo na razie mało zgłoszeń. Mam nadzieję,że się troszkę rozjaśniło dla I :loveu: No to tyle nas było widać w Bydgoszczy. Bez obrazu dla pani Redlickiej, ale nie będziemy się tłuc dla jej oceny przez pół Polski. A szkoda :( Bo naprawdę chciałam dostać opis od pana Redlickiego :( Quote
Gra Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='jovi']Hej ludziska, właśnie dzwoniłam do Bydgoszczy i przemiła Pani poinformowała mnie że Pani Anna Redlicka będzie sędziowała pasterskie, Pan Redlicki nie -inne rasy,ale nie wiadomo jeszcze jakie bo na razie mało zgłoszeń. Mam nadzieję,że się troszkę rozjaśniło dla I :loveu: A jak ta Pani sędziuje? Czy ktoś mógłby mnie "oświecić" w tym temacie? Proooooszę!!!!:lol: Quote
Musiałek Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Godelaine napisał(a):No to tyle nas było widać w Bydgoszczy. Bez obrazu dla pani Redlickiej, ale nie będziemy się tłuc dla jej oceny przez pół Polski. A szkoda :( Bo naprawdę chciałam dostać opis od pana Redlickiego :( Możesz coś więciej napisąc nawet na priva bo jestem osesek jeżeli chodzi o sedziów a juz się zgłosiłam i teraz mnie zmartwiłaś, zna sie na grupie I ???? Quote
Recommended Posts