Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja to lubie z cytryna i slodkim sokiem malinowym, ale najpierw sok, a potem cytryna. Z malinowych smakow lubie jeszcze nalewke wisniowa... na Litwie sa pyszne ... :cool3:

Posted

fidekangela napisał(a):
Cereska czarnych terierów rosyjskich ?:)
Jeżeli tak to ja osoboiscie wystawiam taką sunię :razz:

o super a w jakiej klasie jeśli mozna wiedzieć>?
a nie wiesz o której wchodza na ring i wogule ile jest zgłoszonych??
Bo jak ja dzwoniłam w pon to mi powiedzieli że narazie jestem tylko ja i to mnie zdziwiło bo przecież w zeszłym roku było dużo CTR ków.:loveu:

Posted

może niedługo będzie katalog przedwystawowy, w końcu niedługo kończy się termin przyjmowania zgłoszen ;)

a mi jeszcze nie przysłali potwierdzenia zgłoszenia :shake:

Posted

A ja dopiero dzisiaj jade zlozyc ta metryke, z mama, bo z tata sie nie udalo... :? Nie ma to jak odpowiedzialnosc. I Zaraz po otrzymaniu numeru zglaszam na wystawe 8)

Posted

ja w pośredniej :)
napewno bedziemy się widzieć , jak twoja sunia ma naimię?
moja Ceres Nocny Blask

Jestem bardzo ciekawa ile będzie Ctr ów
a katalogu to nigdy mi przed wystawą nie przysłali wiec jak ktos - cos bedzie wiedział to niech coś skrobnie tutaj :cool3:

Posted

Hej ludziska, właśnie dzwoniłam do Bydgoszczy i przemiła Pani poinformowała mnie że Pani Anna Redlicka będzie sędziowała pasterskie, Pan Redlicki nie -inne rasy,ale nie wiadomo jeszcze jakie bo na razie mało zgłoszeń. Mam nadzieję,że się troszkę rozjaśniło dla I :loveu:

Posted

O kurcze, gdyby nie ten Topic to bym w ogóle nie wiedziała, że będzie wystawa, 12 postaram się być ,ale 11 nie wiem. Wezmę aparat i będe miała identyfikator dogomaniacki z napisem Weron<===czerwonym! Mam nadzieje, że z jakimś dogomaniakiem się spotkam.
Pozdrawiam werson

Posted

fidekangela napisał(a):
Mam pytanie czy wie ktoś mniej więcej kiedy sa sznaucery a kiedy teriery rosyjskie ? Czy te dwie rasy nie pokrywają się w godzinach ?

sa tego samego dnia tzn w niedziele, sznaucery i CTR sa oceniane na dwoch roznych ringach wiec najrawdopodobniej ich ocena sie nalozy w jakiejs czesci

Posted

[quote name='jovi']Hej ludziska, właśnie dzwoniłam do Bydgoszczy i przemiła Pani poinformowała mnie że Pani Anna Redlicka będzie sędziowała pasterskie, Pan Redlicki nie -inne rasy,ale nie wiadomo jeszcze jakie bo na razie mało zgłoszeń. Mam nadzieję,że się troszkę rozjaśniło dla I :loveu:

No to tyle nas było widać w Bydgoszczy. Bez obrazu dla pani Redlickiej, ale nie będziemy się tłuc dla jej oceny przez pół Polski. A szkoda :( Bo naprawdę chciałam dostać opis od pana Redlickiego :(

Posted

[quote name='jovi']Hej ludziska, właśnie dzwoniłam do Bydgoszczy i przemiła Pani poinformowała mnie że Pani Anna Redlicka będzie sędziowała pasterskie, Pan Redlicki nie -inne rasy,ale nie wiadomo jeszcze jakie bo na razie mało zgłoszeń. Mam nadzieję,że się troszkę rozjaśniło dla I :loveu:

A jak ta Pani sędziuje? Czy ktoś mógłby mnie "oświecić" w tym temacie?
Proooooszę!!!!:lol:

Posted

Godelaine napisał(a):
No to tyle nas było widać w Bydgoszczy. Bez obrazu dla pani Redlickiej, ale nie będziemy się tłuc dla jej oceny przez pół Polski. A szkoda :( Bo naprawdę chciałam dostać opis od pana Redlickiego :(

Możesz coś więciej napisąc nawet na priva bo jestem osesek jeżeli chodzi o sedziów a juz się zgłosiłam i teraz mnie zmartwiłaś, zna sie na grupie I ????