fidekangela Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 No więc będe w sobotę też , jeżeli ktoś potrzenuje pomocy to wysłać PW ! ;) Quote
Zeliika Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ja juz zglosilam, ale jak wszystko pojdzie po mojej mysli - to nie pojade ;) Quote
Martyna Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 a moze ktos ma miejsce dla mnie i papika z Warszawy??? w sumie moglabym sie przejechac :D aaa oczywiscie chodzi o sobote i VIII gr ! :D Quote
Viz Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Zeliika a czemuz to? ;) Martyna strasznie mi przykro - ja z Gdańska :( Quote
Zeliika Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Viz'] Zeliika a czemuz to? ;) Bo mam skromna nadzieje, ze ostatnie potrzebne nam CWC przywieziemy z Rzeszowa ;) Quote
Viz Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ahh rozumiem :) Ale i tak mam skromną nadzieje, ze i tutaj sie pojawisz 8) My mamy calkiem blisko, wiec glupota byloby nie skorzystac ;) Quote
Zeliika Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 W zeszlym roku bylam i bylo ok, wiec kto wie ... :lol: Quote
Viz Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 No właśnie, wszystko skłania się ku dobremu :D Quote
talut Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Viz napisał(a):Prawdpdobnie tak :) CHce dac na debiut Lupa komus doswiadczonemu w wystawianie, bo deiubutujacy psiak + debiutujacy wlasciciel nie do konca musza sie = dobrym wynikiem. ;) ja tam to olewam, wazne żeby trochę poszlaleć :eviltong: Quote
Viz Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Hyh ja tam w wystawianiu nie widze ani troche szalenstwa :lol: Troche nudne to czekanie na ocene musi byc, ja bym tam umarla. Wiem po kim Teddy nie umie usiedziec 5 sekund ;) Jeszce nie zglosilam ;) Tata sie obija :? Quote
talut Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 fakt, wystawianie nie jest szczególnie ekstremalnym zajęciem, ale stanie z boku i stresowanie się jest jeszcze bardziej ble :eviltong: :lol: a Monuch jeszcze nie zgłoszony :/ Quote
Godelaine Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Viz napisał(a):Hyh ja tam w wystawianiu nie widze ani troche szalenstwa :lol: Troche nudne to czekanie na ocene musi byc, ja bym tam umarla. Wiem po kim Teddy nie umie usiedziec 5 sekund ;) Z racji tego, że zawsze któryś ze znajomych belgomaniaków jest, ja o nudę się martwić nie muszę. Najpierw na 'dzień dobry' psy się kotłują (co jest pewnym problemem, bo później cała kryza jest wyśliniona :-? ), a później my se spokojnie gawędzimy oglądając jednocześnie psy ;) A po ocenie już luz totalny :D Tak więc nie jest źle :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Godelaine - u mnie prawie tak samo. Choć nie zawsze nasze baski mogą sie pokotłować... Ale rozmowy, śmiechy, dobre ciasto, to wszystko bardzo nas cieszy. Warto jeździć na wystawy, naprawdę! pzdr. Quote
Godelaine Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ciasto!!! Do niedawana obowiązkowym elementem każdej wystawy był sernik jednej z belgomaniaczek :) W tym roku Justa znowu zaczyna jeździć częściej, więc trzeba jej o tym przypomnieć :lol: Tak, fajne są wystawy :) Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 A ja myślałam, że to właściciele basków są łakomczuchami. A tu się okazuje, że i Belgi im nie ustępują... Pzdr. Quote
Zeliika Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Asiaczek']Godelaine - u mnie prawie tak samo. Choć nie zawsze nasze baski mogą sie pokotłować... Ale rozmowy, śmiechy, dobre ciasto, to wszystko bardzo nas cieszy. Warto jeździć na wystawy, naprawdę! pzdr. U mnie tez tak samo, tylko zamiast ciasta najczesciej jest .... piwo, latem zimne z sokiem, zima - grzane ;) Quote
Godelaine Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Jasne... Piwo też musi być! Pamiętam zamieszanie bodajże na łódzkiej klubówce, gdy nie mogłyśmy znaleźć po ocenie już żadnego stoiska z piwem :lol: Inna sprawa, że ja sobie obiecałam, że z piwem muszę uważać. O ile wino mogę pić hektolitrami o tyle jedno piwo wypite w przeciągu pół godziny robi swoje :oops: W Krakowie wypiłam takowe przed BISami :roll: Dość ciekawie mi się biegało po ringu :lol: (ale byłyśmy drugie na pudle :lol: ) Quote
PATIszon Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Zeliika napisał(a):Bo mam skromna nadzieje, ze ostatnie potrzebne nam CWC przywieziemy z Rzeszowa ;) NIe wiem co powiedziec.... z jednej strony zycze wam tego wniosku, a z drugiej....fajnie byloby sie spotkac.:cool3: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Zeliika i Godelina - a ja nie lubię piwa i co mam z Wami zrobić? Wy będziecie w piwnych humorkach, a ja...? Napcham się ciastem? I tak nie należę do najszczuplejszych...:placz: Pzdr. Quote
Zeliika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 PATIszon napisał(a):NIe wiem co powiedziec.... z jednej strony zycze wam tego wniosku, a z drugiej....fajnie byloby sie spotkac.:cool3: Pati, nie kokietuj! :lol: Wiesz przeciez, ze jak tylko bedziesz w ten weekend, to wale jak w dym! Opcje wniosek / nie wniosek to na wypadek, gdybys jednak wyjechala gdzies na zawody. Quote
Zeliika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Asiaczek']Zeliika i Godelina - a ja nie lubię piwa i co mam z Wami zrobić? Wy będziecie w piwnych humorkach, a ja...? Napcham się ciastem? I tak nie należę do najszczuplejszych...:placz: Pzdr. Asiaczek a co lubisz? Mozemy jakas inna miskture przygotowac wczesniej i przywiezc w termosie :lol: Quote
Viz Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ja tez bardzo piwo lubie :lol: Ale na wystawie w zyciu nic bym nie wypila... CHYBA :P Quote
Zeliika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Viz napisał(a):Ja tez bardzo piwo lubie :lol: Ale na wystawie w zyciu nic bym nie wypila... CHYBA :P Kazdy wie, co dla niego dobre .... Quote
PATIszon Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Zeliika napisał(a):Pati, nie kokietuj! :lol: Wiesz przeciez, ze jak tylko bedziesz w ten weekend, to wale jak w dym! Opcje wniosek / nie wniosek to na wypadek, gdybys jednak wyjechala gdzies na zawody. Poki co nic mi sie nie szykuje, wiec raczej bede. ;) Quote
Recommended Posts