Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ahh rozumiem :)
Ale i tak mam skromną nadzieje, ze i tutaj sie pojawisz 8)
My mamy calkiem blisko, wiec glupota byloby nie skorzystac ;)

Posted

Viz napisał(a):
Prawdpdobnie tak :) CHce dac na debiut Lupa komus doswiadczonemu w wystawianie, bo deiubutujacy psiak + debiutujacy wlasciciel nie do konca musza sie = dobrym wynikiem. ;)

ja tam to olewam, wazne żeby trochę poszlaleć :eviltong:

Posted

Hyh ja tam w wystawianiu nie widze ani troche szalenstwa :lol:
Troche nudne to czekanie na ocene musi byc, ja bym tam umarla.
Wiem po kim Teddy nie umie usiedziec 5 sekund ;)

Jeszce nie zglosilam ;)
Tata sie obija :?

Posted

fakt, wystawianie nie jest szczególnie ekstremalnym zajęciem, ale stanie z boku i stresowanie się jest jeszcze bardziej ble :eviltong: :lol:

a Monuch jeszcze nie zgłoszony :/

Posted

Viz napisał(a):
Hyh ja tam w wystawianiu nie widze ani troche szalenstwa :lol:
Troche nudne to czekanie na ocene musi byc, ja bym tam umarla.
Wiem po kim Teddy nie umie usiedziec 5 sekund ;)

Z racji tego, że zawsze któryś ze znajomych belgomaniaków jest, ja o nudę się martwić nie muszę. Najpierw na 'dzień dobry' psy się kotłują (co jest pewnym problemem, bo później cała kryza jest wyśliniona :-? ), a później my se spokojnie gawędzimy oglądając jednocześnie psy ;) A po ocenie już luz totalny :D
Tak więc nie jest źle :cool3:

Posted

Godelaine - u mnie prawie tak samo. Choć nie zawsze nasze baski mogą sie pokotłować... Ale rozmowy, śmiechy, dobre ciasto, to wszystko bardzo nas cieszy. Warto jeździć na wystawy, naprawdę!
pzdr.

Posted

Ciasto!!! Do niedawana obowiązkowym elementem każdej wystawy był sernik jednej z belgomaniaczek :) W tym roku Justa znowu zaczyna jeździć częściej, więc trzeba jej o tym przypomnieć :lol:

Tak, fajne są wystawy :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Godelaine - u mnie prawie tak samo. Choć nie zawsze nasze baski mogą sie pokotłować... Ale rozmowy, śmiechy, dobre ciasto, to wszystko bardzo nas cieszy. Warto jeździć na wystawy, naprawdę!
pzdr.

U mnie tez tak samo, tylko zamiast ciasta najczesciej jest .... piwo, latem zimne z sokiem, zima - grzane ;)

Posted

Jasne... Piwo też musi być! Pamiętam zamieszanie bodajże na łódzkiej klubówce, gdy nie mogłyśmy znaleźć po ocenie już żadnego stoiska z piwem :lol:

Inna sprawa, że ja sobie obiecałam, że z piwem muszę uważać. O ile wino mogę pić hektolitrami o tyle jedno piwo wypite w przeciągu pół godziny robi swoje :oops: W Krakowie wypiłam takowe przed BISami :roll: Dość ciekawie mi się biegało po ringu :lol: (ale byłyśmy drugie na pudle :lol: )

Posted

Zeliika napisał(a):
Bo mam skromna nadzieje, ze ostatnie potrzebne nam CWC przywieziemy z Rzeszowa
;)

NIe wiem co powiedziec....
z jednej strony zycze wam tego wniosku, a z drugiej....fajnie byloby sie spotkac.:cool3:

Posted

Zeliika i Godelina - a ja nie lubię piwa i co mam z Wami zrobić? Wy będziecie w piwnych humorkach, a ja...? Napcham się ciastem? I tak nie należę do najszczuplejszych...:placz:
Pzdr.

Posted

PATIszon napisał(a):
NIe wiem co powiedziec....
z jednej strony zycze wam tego wniosku, a z drugiej....fajnie byloby sie spotkac.:cool3:

Pati, nie kokietuj! :lol: Wiesz przeciez, ze jak tylko bedziesz w ten weekend, to wale jak w dym! Opcje wniosek / nie wniosek to na wypadek, gdybys jednak wyjechala gdzies na zawody.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zeliika i Godelina - a ja nie lubię piwa i co mam z Wami zrobić? Wy będziecie w piwnych humorkach, a ja...? Napcham się ciastem? I tak nie należę do najszczuplejszych...:placz:
Pzdr.
Asiaczek a co lubisz? Mozemy jakas inna miskture przygotowac wczesniej i przywiezc w termosie :lol:

Posted

Zeliika napisał(a):
Pati, nie kokietuj! :lol: Wiesz przeciez, ze jak tylko bedziesz w ten weekend, to wale jak w dym! Opcje wniosek / nie wniosek to na wypadek, gdybys jednak wyjechala gdzies na zawody.

Poki co nic mi sie nie szykuje, wiec raczej bede.
;)