Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę, że są dylematy, czy zgłoszenia dotarły....:lookarou:
Osobiście zgłosiłam swoje psiule w zeszłym tygodniu.
Wysłałam komplet dokumentów mail'em.
Dzień później zadzwoniłam, żeby potwierdzić, czy wszystko jest czytelne.
Okazało się, że zgłoszenia wysyłane pocztą elektroniczną trafiają bezpośrednio do osoby składającej katalog i panie w Związku nie mają na bierząco informacji o tych zgłoszeniach.
Podobno, co tydzień dostają za to listę psów zgłoszonych drogą mail'ową i wtedy są w stanie powiedzieć co i jak.
Ja umówiłam się na telefon po Nowym Roku- wtedy wszystko się wyjaśni.
W razie wątpliwości, zachęcam do dzwonienia- to niewielle kosztuje w porównaniu z nerwami, jakimi sobie człowiek zaoszczędzi :sg168:

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Widzę, że są dylematy, czy zgłoszenia dotarły....:lookarou: :sg168:

To troszkę nie tak. W moim przypadku chodzi o to, że nadal nie wiem, czy w ogóle zgłaszać psa na wystawę... póki co, nadal nie wiem, kto nas będzie sędziował, a jest to dla nas bardzo ważne. I chyba nie tylko ja mam taki dylemat...:hmmmm:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dziewczyny, ten kto już wysłał i ma wątpliwości - niech dzwoni. A ten, kto się jeszcze waha - ma czas do końca roku (albo ja się mylę?).
Pzdr.

Nie jest tak źle! Mamy czas na zgłoszenie psa do 25.01.2006r. Jest więc jeszcze trochę czasu na zastanowienie i decyzję!

Posted

Gra napisał(a):
To troszkę nie tak. W moim przypadku chodzi o to, że nadal nie wiem, czy w ogóle zgłaszać psa na wystawę... póki co, nadal nie wiem, kto nas będzie sędziował, a jest to dla nas bardzo ważne. I chyba nie tylko ja mam taki dylemat...:hmmmm:

No, to dziewczyny, macie jeszcze trochę czasu.:great:
Ciśnijcie Oddział o przekazanie wiążącej informacji, bo to rzecz oczywista, że chcecie, z dużym prawdopodobiństwem wiedzieć, kto będzie sędziować Wasze psy.
Myślę, że organizatorzy zdają sobie sprawę, że jest to kwestia zgłosić, czy nie zgłosić, a co za tym idzie- zwiększyć przychody Oddziału, czy nie ;-)

Posted

grygy napisał(a):
A nie zabrałby ktoś 2 osoby+York Ze śląska tzn terany Katowic, KRakowa itd? My wamy wystawe, a koszty wyjazdu samemu nas przewyższają
pozdrawiam
Maciek

Heh ponawiam swoje pytanie :( Naprawde nikt nie znajdzie dla nas miejsca?

Posted

Musiałek napisał(a):
Grażka, my jedziemy się pobawić :) jeszcze w szczeniakacj :)

Właśnie zgłosiłam nasze psisko, więc pewnie gdzieś się spotkamy!?;)

Ale nadal nie wiem, kto z P. Redlickich będzie nas sędziował - nie dostałam odpowiedzi na maila...:shake:

Mam nadzieję, że będzie tak miło i sympatycznie, jak w zeszłym roku - czego wszystkim życzę!!!:lol:

Posted

Ja dziś albo jutro jadę metryke składać i jak tylk odostane nr rejerstracyjny to od razu dryndam :)
A wystawiac mi bedzie... qmpela ;)

Posted

Prawdpdobnie tak :) CHce dac na debiut Lupa komus doswiadczonemu w wystawianie, bo deiubutujacy psiak + debiutujacy wlasciciel nie do konca musza sie = dobrym wynikiem. ;)