Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mkkm napisał(a):
Ewa! Ja też bym się wybrała do Rzeszowa, nawet rekreacyjnie, tylko to strasznie daleko, a ile jest od Was?

O prosze! :-D Ta slodka mordka z avatarka jest mi dobrze znana, nie tak dawno spedzilismy razem noc na wspolnej poduszce :-D CZesc Gosia!!!
Od nas do Rzeszowa jest 300 km po raczej slabych drogach. Jedzie sie 4-5 godzin.

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mkkm napisał(a):
Ewa! Ja też bym się wybrała do Rzeszowa, nawet rekreacyjnie, tylko to strasznie daleko, a ile jest od Was?

o czesc Gosiu ;-) milo CIe widziec i tu :] co do Rzeszowa to ja sie zastanawialam ale cos neimoge podjac decyzji. pewnie ostateczna podejme 14 stycznia :] ale jak bede jechac to bez problemu moge CIe zabrac.. a do Glogowa jedziesz?

Posted

Hej!
Do Głogowa chyba nie pojadę, chociaż tak blisko....
Krogulec ma już dwa CWC z krajówek. Teraz musze obstawić jakąś większą wystawę, ale nie ma gdzie jechać... chyba dopiero latem
Pozdrawiam

Posted

Zeliika napisał(a):
O prosze! :-D Ta slodka mordka z avatarka jest mi dobrze znana, nie tak dawno spedzilismy razem noc na wspolnej poduszce :-D CZesc Gosia!!!
Od nas do Rzeszowa jest 300 km po raczej slabych drogach. Jedzie sie 4-5 godzin.

Tak sobię myślę, że teraz Jacek mógłby u siebie zrobić imprezkę...........

Posted

mkkm napisał(a):
Hej!
Do Głogowa chyba nie pojadę, chociaż tak blisko....
Krogulec ma już dwa CWC z krajówek. Teraz musze obstawić jakąś większą wystawę, ale nie ma gdzie jechać... chyba dopiero latem
Pozdrawiam

No a Opole?

Posted

Do Katowic jeśli pojadę, to tylko rekreacyjnie pokibicować moim szczeniakom, jeśli się zgłoszą. Bydgoszcz raczej odpada, bo to krajówka.
Będę w Opolu, a potem zobaczymy.
Pozdrawiam

Posted

Godelaine napisał(a):
Gra - już wysłałam maila. Jak sama zauważyłaś, nie zaszkodzi :)

I jak - dostałaś jakąś odpowiedź? Mnie nie raczyli na razie nic odpisać, ale jeszcze raz spróbuję po świętach! Może jak będę zawracać im głowę, to w końcu dla świętego spokoju odpowiedzą... W końcu od tego zależy, czy w ogóle się wybierzemy do Bydgoszczy.

Posted

a zajmujesz sie tym???ja bede na 100% z psem i suka...i mam jeszcze suke druga-ale ona jest lekko bojazliwa-i wzielabym ja-ale obie w mlodziezy by szly-jakbym miala pomoc fachowa to ta niebojazliwa bym dala komus wystawic bardzo chetnie a sprobowalabym sil z ta druga-ze mna powinna sie wystawic:-? .

Posted

Ja tez myslalam, zeby komus oddac wystawic mojego psa, bo kompletni enie mam wprawy, to bedzie i moj i jego debiut, w młodziezy.
No, ale sa duze szanse ze Lupin z nikim nie bedzie chodzil...
No nie wiem, przemysle to jeszcze ;)

Posted

A nie zabrałby ktoś 2 osoby+York Ze śląska tzn terany Katowic, KRakowa itd? My wamy wystawe, a koszty wyjazdu samemu nas przewyższają
pozdrawiam
Maciek

Posted

ja bede w niedziele, bardzo bardzo chetnie rowniez pomoge w wystawianiu, ale tylko w ten dzien bede. chyba ze jakis cud by sie zdarzyl to bede i w sobote.. ;) wtedy moglabym pomoc i Vizsli i Polnej (eh Polna nie wybacze Ci tego Gdanska ;) ).

:)

Posted

Gra napisał(a):
I jak - dostałaś jakąś odpowiedź? Mnie nie raczyli na razie nic odpisać, ale jeszcze raz spróbuję po świętach! Może jak będę zawracać im głowę, to w końcu dla świętego spokoju odpowiedzą... W końcu od tego zależy, czy w ogóle się wybierzemy do Bydgoszczy.

Ja również nie dostałam odpowiedzi. Ale może to tylko kwestia świąt (nadzieja matką głupich :) ).
U mnie jest podobnie - bez obrazy dla sędziny Anny Redlickiej, ale mimo wszystko dla niej przez całą Polskę się tłuc nie będę.

Posted

Godelaine napisał(a):
Ja również nie dostałam odpowiedzi. Ale może to tylko kwestia świąt (nadzieja matką głupich :) ).

Też jeszcze się łudzę, że może jednak odpowiedzą - podobno nadzieja zawsze umiera ostatnia... W sumie do końca zgłoszeń jest jeszcze trochę czasu, ale nie wiem, czy w ogóle zdecydujemy się na wyjazd. :question::lol::haha::question: