Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gazuś ja jutro wystawiam :) Kaukaza, i mam nadzieję briarda ;) Znalazłam super sposób na stres przedwystawowy- krótkotrwały stres związany z samym wyjazdem na tą wystawę :-o :-o na szczescie wszystko się dobrze skończyło i jedziem jutro :) :)

Tufi- jak to, to Angelika nie wystawiała Ivo cały czas?

Trzymajcie jutro kciuki błagam, przydadzą się wielce.

Posted

My już po ale strasznie malo miejsca na bulowatych było :shake: i gorąco masakra dla psiaków .. fotki tez słabe bo brak dobrego swiatła :( Tufi nie spotkałam Was :shake:

Posted

Gazuś napisał(a):
Polna, ale coś nie tak posżło z samym wystawieniem? Uciekała, nie chciała biegać, czy jak?

jakbys zgadła :)
ale zrobiłam wielki bląd, na chwile przed wejsciem na ring zalozyłam jej ringówke, a cwiczylysmy na lańcuszku musiało jej sie pomerdac i tak wypieła się z trzy razy, potem z nią zeszłam z ringu i wrócilam na ocene juz na łancuszku i stała jak zaczarowana.
skonczylo sie na 5/5 i bdb (i tak nieźle)

Posted

=VioaoiV= napisał(a):

Tufi- jak to, to Angelika nie wystawiała Ivo cały czas?

Nie, nie wystawiala caly czas.
Ivo jest bardzo niepokornym psem na ringu, wpada tez w inochod, stad wystawianie go nie wyglada atrakcyjnie. Czasami ma dobre dni do wystawiania, ale czesciej ma te zle ;)