Gazuś Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Polna, ale coś nie tak posżło z samym wystawieniem? Uciekała, nie chciała biegać, czy jak? Quote
wix Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Gazuś ja jutro wystawiam :) Kaukaza, i mam nadzieję briarda ;) Znalazłam super sposób na stres przedwystawowy- krótkotrwały stres związany z samym wyjazdem na tą wystawę :-o :-o na szczescie wszystko się dobrze skończyło i jedziem jutro :) :) Tufi- jak to, to Angelika nie wystawiała Ivo cały czas? Trzymajcie jutro kciuki błagam, przydadzą się wielce. Quote
Asdf Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ślicznie prosze o stawke Siberian Husky. Macie może wyniki z Bisów? Quote
Agasia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Gratulacje! Szczegolnie dla "naszej" cory Monki - rosnie maly tata :) Sluchajcie stawki sa na stronie oddzialu... ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Mam zdjątka z ringu Huskych, jutro umieszczę na forum ;) Trzymajcie jutro za mnie kciuki, bo jutro wystawiam Cavaliera i Chihuahue ;) Quote
Patka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 My już po ale strasznie malo miejsca na bulowatych było :shake: i gorąco masakra dla psiaków .. fotki tez słabe bo brak dobrego swiatła :( Tufi nie spotkałam Was :shake: Quote
Polna Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Gazuś napisał(a):Polna, ale coś nie tak posżło z samym wystawieniem? Uciekała, nie chciała biegać, czy jak? jakbys zgadła :) ale zrobiłam wielki bląd, na chwile przed wejsciem na ring zalozyłam jej ringówke, a cwiczylysmy na lańcuszku musiało jej sie pomerdac i tak wypieła się z trzy razy, potem z nią zeszłam z ringu i wrócilam na ocene juz na łancuszku i stała jak zaczarowana. skonczylo sie na 5/5 i bdb (i tak nieźle) Quote
wix Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Mój strój i ja : P http://img321.imageshack.us/img321/1186/stroj3bn.jpg Quote
Honey Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Gazuś napisał(a):Nie pokazuje mi się :( musisz usunąć gg: wyskakujące na początku. Zgrabna całość :lol: Quote
musia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Prosiłabym jeszcze raz, może kogoś z beagielków. Może wpadły wam w oko wyniki gończych polskich ew,. kto wygrał gp rasę.? Quote
Gazuś Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Honey']musisz usunąć gg: wyskakujące na początku. Zgrabna całość :lol: Ale mi się wtedy nie pokazuje :(:( Mogłabyś zapisac i mi foto na maila wysłać? kiciuch@autograf.pl Quote
Daisunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 prosilabym o stawkę malamutow ;) Pozdr. Quote
Daisunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Polna napisał(a):Daisunia jest na stronie bydgoskiej thinx :) :lol: :lol: Quote
teska Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 CZY KTOS MOZE MA WYNIKI HUSKY???????????????POZDRAWIAM :lol: DZIEKUJE:multi: Quote
Gazuś Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 A wyniki goldów? Szczególnie chodzi mi o psy BONETTI Złoto Marty TARZAN Gorzowska Panorama (Konkurenci w Gdańsku :) ) I z suk IVEE Yavanna (mamusia Doca :lol: ) Quote
Honey Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ech... tyle osób było, a nikt nawet finałów nie spisał....:shake: Quote
tufi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 =VioaoiV= napisał(a): Tufi- jak to, to Angelika nie wystawiała Ivo cały czas? Nie, nie wystawiala caly czas. Ivo jest bardzo niepokornym psem na ringu, wpada tez w inochod, stad wystawianie go nie wyglada atrakcyjnie. Czasami ma dobre dni do wystawiania, ale czesciej ma te zle ;) Quote
Recommended Posts