jovanna Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 No to wrociłam z wystawy spotkałam kilka dogomaniaczek. Moja psina siedziała z podkulonym ogonem. Jak będzie taki z niej tchórz to nie wiem jak ja ją w maju wystawię.:shake:..Fotki beaglom porobiłam jak znajde chwilę to wrzucę...:) Quote
jovi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 jovanna, nie martw się! Majowa wystawa jest na powietrzu więc na pewno będzie lepiej bo często zdaża się, że psy nie lubią hal , ale poza nimi jest ok ;) Quote
musia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Czy ktoś zna może wyniki gończych polskich. Albo przynajmniej kto wygrał rasę?. Pilizzzz. Quote
jovi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ja mam pytanie : czy w bydgoskim katalogu lub na terenie wystawy są jakieś informacje o majowej wystawie w Bydgoszczy? Quote
tufi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 =VioaoiV= napisał(a): fidulina z bullterierem cwc Akurat w walce o CWC, czyli w klasie posredniej tego psa wystawiala wlascicielka - fidulina wyszla z Ivanem do NPwR i BOB... Ciekawa jestem, czy kiedykolwiek zdecyduje sie na wystawienie bulteriera ponownie :evil_lol: Jovi - a jakie dokladnie interesuja Cie informacje o wystawie w maju? Sedziowie? grupa V - Mariola Semik jakby co :) Jest strona w katalogu. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 tufi napisał(a):Ciekawa jestem, czy kiedykolwiek zdecyduje sie na wystawienie bulteriera ponownie :evil_lol: . A co tak źle jej poszło?:crazyeye: Quote
Viz Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 NO my 1/1 dosk. Lupo się spisał, choc moja wina, ze niewpore wyjelam szyneczke, to moj peis sie na moment zapomnial ;) Ale na szczescie tylko na moment. Pani sędzina nie przyadła mi do gustu, ale nie o tym tutaj ;) Ogólnie wystawa baaaaardzo fajna, poznalam tyle osob :eviltong: Jovanna, Weron, Gonia :smilecol: Milo Was bylo spotkac ;) Talut, Kamila, Paolinka, Polna i cala reszta. Jestescie super, sszkoda, ze tyle nas dzieli :( Quote
AMIŚKA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 viz gratulacje i mizianka dla HRABIEGO od Amisi i Honorka :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Viz napisał(a):NO my 1/1 dosk. A czy przypadkiem w kl.szczeniąt nie powinny być WO, O i bez oceny,a nie dosk. itd.? Quote
fidekangela Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Cavaleirka było super ! I napewno będe dalej wystawiać bulki , ogólnie psiaki z Alkainy :D:D Mamy NPwR , CWC , 1 lokata, ocena.doskonała :):):) Quote
Viz Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Caalierko, a kto ci powiedzial, ze on w szczeniakach? ;) To już 11 miesieczny pies, szedl w mlodziezy :cool1: Quote
Gazuś Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Gratulacje dla wszystkich :lol: A co do Majowej w Bydgoszczu - kto sędziuje goldeny? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 To fajnie fidekangela!Gratulacje! Viz napisał(a):Caalierko, a kto ci powiedzial, ze on w szczeniakach? ;-) To już 11 miesieczny pies, szedl w mlodziezy :cool1: Ale głupia jestem, co ja sobie ubzdurałam,że on jest w szczeniakach:oops: Sorki:oops: Quote
Viz Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Hehe :lol: A gdzieś Ty była, że Cie znaleźc nie mogłam? :lol: :mad: Quote
Daisunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 gratulacje :lol: :multi: i poprosze pieknie o stawke malamutkow :) Quote
jovi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Tufi-interesują mnie sędziowie dla grupy I na majowej bydgoskiej. Quote
talut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 sędziowie na maj: gr. I- Waldemar Kosmalski (ONy), Krystyna Łukasiewicz, Barbara Wójcik gr. II - E.Ivleva (UKR) (dobki, boksery, dogi), V.Staviarska (SK), V.Piskay, Marek Lewandowski, Jerzy Mrugasiewicz gr. III - Małgorzata Lula (TTB), Anna Winiarska (teriery duże i średnie, czarne teriery), Małgorzata Jurek (westie, yorki) gr. IV - Ina Małecka gr. V - Mariola Semik gr. VI - Jan Sochalski gr. VII - Tadeusz Chwalski gr. VIII - Krzysztof Czekowski gr. IX - Krystyna Szulc, Piotr Król gr. X - Piotr Król no to jestem sędzia mi nie przypasił jakiś taki mułkowaty Monulec 1/2 wo. Super, zwłaszcza, że na początku nie chciała biegać, potem poszło ładnie jedna sunia się nie zjawiła, bo dostała cieczki. Wygrałyśmy dzięki zębom-druga suczka nie chciała pokazać. Pomijając to, że za wcześnie zwiałam z ringu, Monulec wyżarł mi połowę smakołyków i zwiała do CWC (ahh mój mały champion ) to jestem cała happy. Spodobało mi się to aaa no i musiałam kłócić się z sędzią, bo nam nie wpisał lokaty i konkurencji. I tak nie wiem, czemu nas do BISa nie dopuścił ale debiucik niezły :) fotek mam ok. 50, może zrzuce dzisiaj, a może jutro Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ja byłam przy ringu Huskych,a potem poszłam Cię szukać Viz i niestety nie znalazłam :placz: Quote
Viz Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Talut co powiesz na kwietniowy Grudziądz? :) Blizej od Bydzi nieco i fajna obsada sedziowska :) Wstawiaj foteczki, najlepiej na fmz :lol: i jak Ci poszlo? :P Quote
Honey Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 talut napisał(a):sędziowie na maj: gr. I- Waldemar Kosmalski (ONy), Krystyna Łukasiewicz, Barbara Wójcik gr. II - E.Ivleva (UKR) (dobki, boksery, dogi), V.Staviarska (SK), V.Piskay, Marek Lewandowski, Jerzy Mrugasiewicz gr. III - Małgorzata Lula (TTB), Anna Winiarska (teriery duże i średnie, czarne teriery), Małgorzata Jurek (westie, yorki) gr. IV - Ina Małecka gr. V - Mariola Semik gr. VI - Jan Sochalski gr. VII - Tadeusz Chwalski gr. VIII - Krzysztof Czekowski gr. IX - Krystyna Szulc, Piotr Król gr. X - Piotr Król VII - Chwalski czy Chwalny ? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Chwalny.Przynajmniej tak pisze w katalogu ;) Quote
Polna Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 porażka znaczy moja nie psa , a Fanta i tak jest boska. Quote
Recommended Posts