Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to wrociłam z wystawy spotkałam kilka dogomaniaczek. Moja psina siedziała z podkulonym ogonem. Jak będzie taki z niej tchórz to nie wiem jak ja ją w maju wystawię.:shake:..Fotki beaglom porobiłam jak znajde chwilę to wrzucę...:)

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jovanna, nie martw się! Majowa wystawa jest na powietrzu więc na pewno będzie lepiej bo często zdaża się, że psy nie lubią hal , ale poza nimi jest ok ;)

Posted

=VioaoiV= napisał(a):

fidulina z bullterierem cwc

Akurat w walce o CWC, czyli w klasie posredniej tego psa wystawiala wlascicielka - fidulina wyszla z Ivanem do NPwR i BOB... Ciekawa jestem, czy kiedykolwiek zdecyduje sie na wystawienie bulteriera ponownie :evil_lol:

Jovi - a jakie dokladnie interesuja Cie informacje o wystawie w maju? Sedziowie? grupa V - Mariola Semik jakby co :) Jest strona w katalogu.

Posted

NO my 1/1 dosk.
Lupo się spisał, choc moja wina, ze niewpore wyjelam szyneczke, to moj peis sie na moment zapomnial ;) Ale na szczescie tylko na moment.
Pani sędzina nie przyadła mi do gustu, ale nie o tym tutaj ;)
Ogólnie wystawa baaaaardzo fajna, poznalam tyle osob :eviltong:
Jovanna, Weron, Gonia :smilecol: Milo Was bylo spotkac ;)
Talut, Kamila, Paolinka, Polna i cala reszta. Jestescie super, sszkoda, ze tyle nas dzieli :(

Posted

sędziowie na maj:
gr. I- Waldemar Kosmalski (ONy), Krystyna Łukasiewicz, Barbara Wójcik
gr. II - E.Ivleva (UKR) (dobki, boksery, dogi), V.Staviarska (SK), V.Piskay, Marek Lewandowski, Jerzy Mrugasiewicz
gr. III - Małgorzata Lula (TTB), Anna Winiarska (teriery duże i średnie, czarne teriery), Małgorzata Jurek (westie, yorki)
gr. IV - Ina Małecka
gr. V - Mariola Semik
gr. VI - Jan Sochalski
gr. VII - Tadeusz Chwalski
gr. VIII - Krzysztof Czekowski
gr. IX - Krystyna Szulc, Piotr Król
gr. X - Piotr Król

no to jestem sędzia mi nie przypasił jakiś taki mułkowaty Monulec 1/2 wo. Super, zwłaszcza, że na początku nie chciała biegać, potem poszło ładnie jedna sunia się nie zjawiła, bo dostała cieczki. Wygrałyśmy dzięki zębom-druga suczka nie chciała pokazać. Pomijając to, że za wcześnie zwiałam z ringu, Monulec wyżarł mi połowę smakołyków i zwiała do CWC (ahh mój mały champion ) to jestem cała happy. Spodobało mi się to
aaa no i musiałam kłócić się z sędzią, bo nam nie wpisał lokaty i konkurencji. I tak nie wiem, czemu nas do BISa nie dopuścił ale debiucik niezły :)

fotek mam ok. 50, może zrzuce dzisiaj, a może jutro

Posted

Talut co powiesz na kwietniowy Grudziądz? :)
Blizej od Bydzi nieco i fajna obsada sedziowska :)
Wstawiaj foteczki, najlepiej na fmz :lol:

i jak Ci poszlo? :P

Posted

talut napisał(a):
sędziowie na maj:
gr. I- Waldemar Kosmalski (ONy), Krystyna Łukasiewicz, Barbara Wójcik
gr. II - E.Ivleva (UKR) (dobki, boksery, dogi), V.Staviarska (SK), V.Piskay, Marek Lewandowski, Jerzy Mrugasiewicz
gr. III - Małgorzata Lula (TTB), Anna Winiarska (teriery duże i średnie, czarne teriery), Małgorzata Jurek (westie, yorki)
gr. IV - Ina Małecka
gr. V - Mariola Semik
gr. VI - Jan Sochalski
gr. VII - Tadeusz Chwalski
gr. VIII - Krzysztof Czekowski
gr. IX - Krystyna Szulc, Piotr Król
gr. X - Piotr Król

VII - Chwalski czy Chwalny ?