Viz Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Talut jesli ja sie szybko zdaze uwinac z Lupem, mam andzieje, ze bedziesz nam kibicowac, to moge Wam porobic foty, jak bedziesz Monucha wystawiac :cool3: Quote
jovanna Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hej, ja mojej Angie nie wystawiam, może wiosną, ale przyjdę z nią pogapić się na beagle...Weron mam nadzieje, że znów się spotkamy i ja też biorę aparat popstrykam foteczki pieseczkom ;)..Więc do zobaczyska w sobotę:lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Przed MP pójdę pod ring jamników i będę wypatrywać gdzie jesteś Viz :lol: Co do mnie to ja będę w bluzce w paski i czarnych spodniach :cool1: Weron,a Ciebie gdzie będzie można spotkać? Quote
Agasia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 talut, mi wlasnie zalezalo na m.in zdjeciach twoich konkurentek wiec sama nie zrobisz chyba :P Quote
talut Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 aa no to wszystko w rękach Viz ;) mamy już potwierdzenie :) numer 1012 :) Quote
Musiałek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 a ja nie mam potwierdzenia :((((((((((( Quote
Gra Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Musiałek napisał(a):a ja nie mam potwierdzenia :((((((((((( Ale jesteś na liście przyjętych psów na wystawę! To najważniejsze! Nam w zeszłym roku przyszło potwierdzenie w piątek przed wyjazdem do rodzinki... Zaglądaj do skrzynki - na pewno dojdzie!;) Quote
Musiałek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Gra napisał(a):Ale jesteś na liście przyjętych psów na wystawę! To najważniejsze! Nam w zeszłym roku przyszło potwierdzenie w piątek przed wyjazdem do rodzinki... Zaglądaj do skrzynki - na pewno dojdzie!;) a Ty już dostałaś????? Quote
jo-jo Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Musiałkowa nie przejmuj się my dostaliśmy chyba dzień przed Legionowem numerek a też byłam pełna nerwów ;-) i powtórze którąś z dziewczyn Jesteś na liście to najważniejsze!!! Quote
Gra Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Musiałek napisał(a):a Ty już dostałaś????? Ja dostałam we wtorek. Nie martw się na zapas, Ty też na pewno dostaniesz! A jeśli nawet nie dojdzie, to bezproblemowo załatwisz wszystko na miejscu, weź tylko psie papierki i potwierdzenie wpłaty. W zeszłym roku załatwiałam formalności ok. 5 minut, a była jednodniowa i full psiaków. Będzie dobrze - nie denerwuj się, bo to się udziela psu (łatwo mówić)!!! :loveu: Tylko nie uciekaj od razu po ocenie, bo nie zdążymy się zobaczyć!!!:mad: Poczekaj na nas troszkę, postaram się w miarę wcześnie dojechać.:lol: Quote
Musiałek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Gra ja na Bis-y zostanę :) :) :) a co :lol: :lol: co prawda młody już trochę wyrosnięty i średnio na szceniaczka wygląda ale po ringu pobiegamu :) Quote
Gra Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Musiałek']Gra ja na Bis-y zostanę :) :) :) a co :lol: :lol: co prawda młody już trochę wyrosnięty i średnio na szceniaczka wygląda ale po ringu pobiegamu :) OK, trzymam Cię za słowo i trzymam kciuki! :klacz: I mam cichą nadzieję, że po BIS-ie jakaś flacha szampana też się znajdzie! :drinking: A to, że młody wyrośnięty, to w większości przypadków dobrze - rzadko wygrywają małe rasy!:painting: To do zobaczyska!:lol: Quote
Viz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Haha poczułąm się wyjątkowo potrzebna :lol: Cavi super, ze wpadniesz. Weron mam nadzieje tez ;) I jakby reszta podeszła to tez nie mialabym za zle. Pokaze Wam moj stroj niedlugo, bo juz jest sfotografowany ;) Oczywiscie mzoe sie zmienic, ale az nie hce o tym myslec:cool3: Quote
Pearl Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Gra napisał(a): A to, że młody wyrośnięty, to w większości przypadków dobrze - rzadko wygrywają małe rasy!:painting: Pierwszy raz słysze...;) Quote
Viz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Chyba chciałaś powiedzieć, Gra, małe psy ? Ale jeśli pies jest wybitnie wyrosniety jak na swoj wiek, to tez nei za dobrze ;) Quote
Gra Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Viz']Chyba chciałaś powiedzieć, Gra, małe psy ? Ale jeśli pies jest wybitnie wyrosniety jak na swoj wiek, to tez nei za dobrze ;) Wiem, co chciałam powiedzieć! Możecie się ze mną nie zgadzać, ale na większości wystaw zaobserwowałam, że jeżeli w grupie w finałach są psy wysokie wzrostem (np. ON) i psy małe (np. Welsh Corgi), to bardzo rzadko na pudle stają te mniejsze...[SIZE=2]:p Quote
Pearl Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 To albo nie było dużo tych wystaw albo chodzi Ci o jakieś klubowe, gdzie przeważają duże rasy. I tak na marginesie ONy akurat stosunkowo rzadko na pudle stają. Quote
Musiałek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ciiiiiiiiiiiiiiiiii mój Blusik nie jest wyrośniety na rase!! tylko juz nie jest słodkim malutkim futrzakiem :) o to mi chodzi a nawet w rzeszowie też na podium stanął kaukaz :) Quote
Gra Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Pearl napisał(a):To albo nie było dużo tych wystaw albo chodzi Ci o jakieś klubowe, gdzie przeważają duże rasy. I tak na marginesie ONy akurat stosunkowo rzadko na pudle stają. To był tylko przykład (może niezbyt fortunny), ale chciałam wytłumaczyć, o co mi chodziło. To są moje (subiektywne) obserwacje z wystaw w 2005r. A czy dużo tych wystaw było? To zależy jak na to patrzeć - dla jednych dużo, to doświadczenie kilkuletnie, dla drugich 15-20 wystaw rocznie to już całkiem sporo... Quote
Viz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Gra a ja sie z Tob i tak nie zgodze, ale kazdy ma tutaj najwyrazniej inna opinie ;) Co nie znaczy, ze bledna ;) Ciekaw ajest co będzie w Bydgoszczy na BISie :) Quote
AMIŚKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Viz']Ja tez dostalam otwierdzenie ;) Numerek: 833 A tak wyglad amoj stroj: http://jamniki.vizsla.w.interia.pl/P1010002.JPG Mysle, ze bedzie niepowtarzalny prze zkolor, to tez podchodzic i sie integorwac ze mna :lol: Viz do czarnego jamnisia najlepszym tłem jest biały, jasnobeżowy,jasnoniebieski po prostu bardzo bardzo jasny kolor spodni,weż przymierz do psiaka.:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Viz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dzinsy sa dosyc jasne, do tego przecierane ;) To i tak najlepszed co udalo mi sie z szafy wynaleźć. A na focie wyszly troszke ciemne ;) Z kolei beżowe spodnie mi odradzono, bo bdzie sie klócić z podpalaniem psa :lol: Miliard roznych opinii :lol: Quote
JASMIN Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Przepraszam, że się wtrące i nie na temat ale jeżeli już o ubraniu "wystawowym" to jakie spodnie Waszym zdaniem najbardziej by pasowały do rudego psa? Pies jest mocno rudy, że tak powiem czerwony. Quote
Recommended Posts