nefre Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 a ma ktoś moze wieści o której zaczyna się sędziowanie w poszczególnych grupach? Quote
fidekangela Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Nefre jest an stronie związku w bydgoszczy ;) a ja będe z sobotę z Viz (dzięki ci :*) i wystawiam bulterierka :D Ale jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to jestem chętna !;) Quote
tufi Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Prosze osoby z Bydgoszczy o podanie jak najlepszego dojazdu na teren wystawy od strony Poznania - z mapy wynika, ze musze jechac przez cala Bydgoszcz przez centrum... A jadac do Trojmiasta przed Bydgoszczą skreca sie jakos w prawo i omija centrum - czy z tej drogi mozna pozniej jakos zjechac i dotrzec na wystawe? Wchodze od razu o 10 i bardzo zalezy mi na czasie, bo nerwus jestem okropny i panikara i w ogole... Quote
Viz Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 My będziemy na ringu 6 o 10.20 oceniani :) Fidulina ciesze sie, ze udalo mi sie tate namowic ;) Quote
Musiałek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 a czy macie już potwierdzenia?????? bo ja jeszcze nic :shake: Quote
nefre Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Musiałek, spokojnie na pewno dojdzie, na na swoje potwierdzenie czekałam prawie 1,5 tygodnia Quote
Musiałek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ;) wiesz do wystawy zostało juz tylko kilka dni :) a ja zgłoszenie wysłałam w styczniu czy nawet jeszcze w grudniu!! na liscie jestem :) Quote
kasja Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ja mam podobnie, też jeszcze nie otrzymałam potwierdzenia, może dziś coś przyjdzie ;) Quote
Cereska Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 dzis dostałam listem nr. startowy i potwierdzenie. Do zobaczenia w niedzielę :) Quote
Weron_ciau Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 tufi napisał(a):Prosze osoby z Bydgoszczy o podanie jak najlepszego dojazdu na teren wystawy od strony Poznania - z mapy wynika, ze musze jechac przez cala Bydgoszcz przez centrum... A jadac do Trojmiasta przed Bydgoszczą skreca sie jakos w prawo i omija centrum - czy z tej drogi mozna pozniej jakos zjechac i dotrzec na wystawe? Wchodze od razu o 10 i bardzo zalezy mi na czasie, bo nerwus jestem okropny i panikara i w ogole... Nie bardzo umiem odp. na to pytanie. Być może można, ale nie wiem. Przez centrum też nie będzie najlepiej bo u nas zaczynają się ferie i będzie spory ruch. Przygotujcie się na to. pozdrawiam i mam nadzieje że dotrzesz! ;) werson Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Viz jasne, że podejdę pod ring jamników i zobaczę jak wam idzie;) Bardzo mi zależy żebyśmy spotkały się w sobotę, a nie w niedzielę, jest to możliwe? Quote
fidekangela Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Vizx teraz raczej nie będzie więc odpowiem za nią.;) Z tego co wiem to Viz będzie tylko w sobotę Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Dzięki z odpowiedź;) Chcę się spotkać z Viz, a może my też się spotkamy fidekangela?:razz: Quote
tufi Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Z jednej strony bardzo podoba mi sie organizacja wystawy - szybka informacja na stronie o stawce i plan sedziowania, dzis dostalam potwierdzenie, ale... bez numerka startowego. Wyslalam potwierdzenie wplaty i rodowod mailem 01 lutego, dostalam odpowiedz, ze OK 02 lutego, na liscie data wyslania 03 lutego (z Olsztyna, nie wiem czemu :roll: ) - ale bez numerka. Wchodze na ring o 10.00 jako pierwsza, warunki drogowe srednie, rozpoczynaja sie ferie, do przejechania cala Bydgoszcz... Rozżalona jestem, bo nienawidze stac w kolejce do sekretariatu :-( Ktos wie jak najszybciej dojechac na teren wystawy jadac od strony Poznania? Quote
fidekangela Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Czemy by nie , aczkolweik ja będe zapoznawać się z Ivem ( bulterierkiem ) którego wystawiam .;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ok może po MP pogadamy,zresztą pewnie to jeszcze ustalimy, a wystawiasz jeszcze jakiegoś psa? Quote
AiMiN Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Tufi, zadzwoń do Bydgoszczy, może jeszcze Ci doślą sam numerek.... Quote
wix Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 a "mój" kaukaz jednak jedzie do Bydgoszczy, więc mam na ring briarda (psiak kl. młodzieży) i kaukaza (psy kl. otwarta). :lol: Quote
fidekangela Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Cavalierka narazie nie , ale może będe jeszcze miała bulterierki. A ja mam na niedziele CTR, doga niemieckiego,leonbergera...3 boskie olbrzymy :lol: Quote
Zeliika Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Dzis dostalam potwierdzenie z numerem startowym :multi: Quote
jo-jo Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 a ja wredna będę i poprosze od razu jak wrócicie o wyniki i foteczki doziów :loveu: :loveu: nie bijcie tylko :cool1: Quote
catani Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Tufi-dostalas potwierdzenie z Olsztyna,poniewaz pan ktory przygotowuje katalog mieszka wlasnie w Olsztynie;) A brak numerka-czesty problem przy oplacanych wystawach:shake: Quote
Viz Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ja tez dostalam otwierdzenie ;) Numerek: 833 A tak wyglad amoj stroj: http://jamniki.vizsla.w.interia.pl/P1010002.JPG Mysle, ze bedzie niepowtarzalny prze zkolor, to tez podchodzic i sie integorwac ze mna :lol: Quote
Agasia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A ja z gory prosze o zdjecia beagle, szczegolnie suczek :) Bylaby jakas mila duszyczka, ktora podjelaby sie tego zadania...? Quote
Recommended Posts