Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cavalierka napisał(a):
Ja jestem chętna na spotkanie, ale raczej w sobotę, bo w niedzielę będę zalatana, będę latać jak oszalała od jednego ringu do drugiego :lol:

Właśnie dlatego jestem przeciwniczką brania sobie do wystawienia zbyt wielu psów na jeden dzień- wiem, że to taka przenośnia co napisałaś wyżej, ale handler który jeszcze się uczy, chce pogłębiać swoje umiejętności powinien raczej stawiać na jakość, a nie na ilość (nie mówię że Ty to robisz), nie da się dobrze wystawić psa mając przed sobą perspektywe wylecenia z ringu i galopowania na drugi koniec wystawy i znów na ring.. nie patrząc wcześniej na innych wystawców itepe itede.. Takie jest moje zdanie. Sama będe miała ciężki orzech do zgryzienia w sobotę w Gdańsku (3 albo 4 psy), ale na innych wystawach staram się przystopować. Przecież to żadna hańba jechać na drugi koniec Polski żeby wystawić jednego psa, raczej powód do dumy, jeśli wynik będzie super to jeszcze lepiej.

Pozdrawiam :)

BTW w Bydgoszczy tylko w niedzielę będę, zobaczycie mnie z briardem i kaukazem probably.

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Musiałek']Gra
dzwoniłam do związku i na stronie powinienen być juz rozkład ringów, godzin i sedziów.

Niestety nie ma ale miła pani powiedziała mi że Szetlandy oceniać będzie pan Mirosław Redlicki a australijskie pani Anna Redlicka

Buu:placz: mój futrzak woli kobietki!!! Jedno, co pozytywne z tej sytuacji - będę wiedziała, czy mam po co jechać do pana Redlickiego do Sopotu, czy możemy sobie odpuścić! :lol:

Posted

Zeliika napisał(a):
Dzieki, ale ja tu nigdzie nie widze stawki zgloszonych psow :(
Czy mozecie mi sprawdzic rodezjany (rhodesian ridgeback, VI grupa)?

z gory dziekuje.

Jak wejdziesz w ten link, na górze jest napisane WYKAZ i tan są stawki :lol:

Posted

[quote name='Zeliika']Dzieki, ale ja tu nigdzie nie widze stawki zgloszonych psow :(
Czy mozecie mi sprawdzic rodezjany (rhodesian ridgeback, VI grupa)?

z gory dziekuje.

Rhodesian Ridgeback, pies, pośrednia - DAKAR z Werwą Spyra Ewa, Warszawa
Rhodesian Ridgeback, suka, pośrednia - ATENA Pustynny Zew Guliński Paweł, Gostyń
Rhodesian Ridgeback, suka, pośrednia - BENA Guernica Rembowska Monika, Mosina
Rhodesian Ridgeback, suka, pośrednia - SEQUALA AFRICAN SUN Afrazja Makowski Jacek, Bydgoszcz
Rhodesian Ridgeback, suka, pośrednia - ASHANTI Mankala (FCI) Prokop Jarosław, Dębica
Rhodesian Ridgeback, suka, otwarta - ZAFNE z Łęczyńskiego Pojezierza Konieczna Dorota, Żydowo

Posted

Bardzo Wam dziekuje! Switena stawka - moj Dakar sam rodzynek wsrod suczek.
Wchodzilam wiele razy i nie bylo wykazu.
Wreszcie cos mnie tknelo i zrbilam "odwiez" i sie pojawil.

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
Właśnie dlatego jestem przeciwniczką brania sobie do wystawienia zbyt wielu psów na jeden dzień- wiem, że to taka przenośnia co napisałaś wyżej, ale handler który jeszcze się uczy, chce pogłębiać swoje umiejętności powinien raczej stawiać na jakość, a nie na ilość (nie mówię że Ty to robisz), nie da się dobrze wystawić psa mając przed sobą perspektywe wylecenia z ringu i galopowania na drugi koniec wystawy i znów na ring.. nie patrząc wcześniej na innych wystawców itepe itede.. Takie jest moje zdanie. Sama będe miała ciężki orzech do zgryzienia w sobotę w Gdańsku (3 albo 4 psy), ale na innych wystawach staram się przystopować. Przecież to żadna hańba jechać na drugi koniec Polski żeby wystawić jednego psa, raczej powód do dumy, jeśli wynik będzie super to jeszcze lepiej.

Pozdrawiam :)

Vioaoiv, ale Ty mnie nie zrozumiałaś. Będę zalatana, bo będę kibicować innym i wystawię 2 pieski. Rozumiem to co napisałaś i dobrze o tym wiem, ale ja tak nie robie, mam 2 psy na jeden dzień i zupełnie nie chodziło mi o to o co Tobie chodziło :roll: A w rzeczywistości to nie będę aż tak zalatana, ale i tak wolę spotkać się w sobotę.

Pozdrawiam

Posted

LUDZIE!!! :-( :-( :-(
Sami w klasie jesteśmy... A tak chciałam mieć chociaż kogoś... :(
Jamników malusio, w Katowichach zreszta tez jedna jamniczka dlugowlosa mini w mlodiezy :| Normalnie szok :(
Czekam na godziny wiec...
Cavalierko mam andzieje, ze wpadniesz na jamniki?
Bo mimo, ze sie znamy, aj Cie za dobrze z rysow twarzy nie pamietam ;)

Posted

Stawka CTR:

Czarny terier, pies, otwarta - Biarew ASTER Jagodziński Wojciech, Leoncin
Czarny terier, pies, otwarta - TARO Magnus Amicus Antonow Marianna, Chełmno
Czarny terier, pies, otwarta - RUSŁAN Non Latrantium Małecki Krzysztof, Szczecinek
Czarny terier, pies, otwarta - KOLA Iwola Bodakowski Paweł, Gdańsk
Czarny terier, suka, młodzieży - WASZA MASZA Gizmo z Krótkonosych Zygadło Milena, Smólnik
Czarny terier, suka, młodzieży - TCHORNY MEDVED ISTINNAYA LOBOV Sontheim Anna, Kaliningrad
Czarny terier, suka, młodzieży - RUBINOWA KRASA Zwiezda Zdunek Sławomir, Starogard Gdański
Czarny terier, suka, młodzieży - ROMINA z Norblińskiej Doliny Kasprzak Ryszard, Kołobrzeg
Czarny terier, suka, młodzieży - DUNIA KESTRA Filos Zachwieja Marcin, Łódź
Czarny terier, suka, pośrednia - VIESELAYA YAGODKA ODYSSEJA Filos Wielewska Iwona, Straszyn
Czarny terier, suka, pośrednia - CHILI Nocny Blask Piasecka-Smolarek Adrianna, Oleśnica
Czarny terier, suka, pośrednia - CERES Nocny Blask Waligóra Andżelika, Mieścisko
Czarny terier, suka, otwarta - BELLISSIMA Va Bene Trzcińska-Rybak Ewa, Warszawa
Czarny terier, suka, otwarta - ATA Kochana Zagroda Kin Danuta, Poznań
Czarny terier, suka, championów - TEMNAYA NOCH LADY s Nadezhdinoi Poljany Sontheim Anna, Kaliningrad

Prosze Cie bardzo 8)

Posted

Ja mam 2 konkurentów :roll:
a w drugim przypadku- też dwóch. Chyba że wystawienie tegoż nie dojdzie jednak do skutku (wszystko się okaże niebawem), to wystawiam może innego- tam mam 3 konkurentki ;)

Posted

no to pozostaje mi zyczyc wszystkim (i sobie :lol:) Powodzenia :P
Jtro wstawie tu swoja fotke w pelnym stroju, aby latwiej bylo mnie rozpoznac ;)

Posted

Polna napisał(a):
dzieki :)
lepiej być na 8.30 czy na 10 ? ;)

Oj nie potrafię powiedzieć. Myśle, że trzeba by po pytać tych co już raz któryś wybierają się do bdg. A o której zaczyna się wystawa?