Jump to content
Dogomania

"Świat Collie"....  

438 members have voted

1. 1. "Świat Collie"....

• taka stronka na pewno się przyda... wpadnę na 100%
    • ciekawa zawartość stronki...wapadnę na 100%
    • takich stron jest ze 1000... może wpadne....
    • mam 100 pomysłów na zawartość tej stronki! Chce się przyłączyć!
    • Według mnie- nikt tam nie zajrzy...nawet ja
    • nie podoba mi się i nie zajrze. I już.
      0

Recommended Posts

Posted

Witam!
Tworzę stronkę "Świat Collie". Będzie to dość obszerne "miejsce". Obecnie jestem w połowie prac przygotowawczych. Materiałów mam pod dostatkiem, ale jeśli macie coś, dotyczącego colaczków, co chcialibyście umieścić na stronce- to podsyłajcie:) Napewno to wykorzystam:)

Na stronce znajdziecie:
-Poradnik właściciela collie czyli informacje o tym czy i dlaczego warto zostać właścicielem collie....
-Pierwszą pomoc, a w niej psią anatomię, "Psią Księgę Chorób", informacje o postępowaniu w nagłych przypadkach, podstawowy zestaw pierwszej pomocy oraz elektroniczne formularze diagnostyczne.
- Akty prawne, ponieważ warto znać swoje prawa......i obowiązki
-Wzorzec rasy
-Prasa- czyli co złego może zrobić psom i ludziom pióro w złych rękach (fakt, super expres i inne)
- Hodowle- czyli spis hodowli collie (ze zdjęciami warunków w jakich przebywają!) w Polsce
-Przepisy na psie przysmaki- czasem warto jest pokombinować
-Galeria- mój i inne psiaki
-Przestroga- czyli zdjęcia, jaką krzywdę człowiek może zrobić psu!... tylko dla ludzi o mocnych nerwach, oraz psia modlitwa.
-Akcja "Legal"- Świat collie wspomaga legalne hodowle!

Tu mam wielką prośbę. Jeśli znajdziecie kłamliwe wycinki prasowe, (prócz tego w fakcie) jeśli chcecie, aby nieodpowiedzialni ludzie robili nagonke na psy jak to oni zwą "mordercy", i chcecie, żeby nie zarabiali oni na kłamliwych informacjach szukając taniej brukowej sensacji to przyślijcie takie "kłamliwe" skany tych artykułów do mnie.
Dlaczego dziennikarze biorą się za psią tematykę, skoro nie maja zielonego pojęcia o kynologii....?? (poniosło mnie..ale normalnie brak słów...) (Przez to na jednym spacerze pewna babka krzyknęła na mojego Rudziego, że on ją zagryzie bo to urodzony morderca).

Przysyłajcie także śmieszne zdjęcia swoich collie, przepisy na psie przysmaki i (co najważniejsze) adresy legalnych chodowli collie wraz ze zdjęciami warunków, w jakich psiaki przebywają! To bardzo ważne.

I jeszcze jedna prośba... Powiedzcie o tym innym... Może ta stronka zrobi coś dobrego:) komuś pomoże... I napiszcie, czy zawartość stronki się wam podoba albo co można byłoby tam jeszcze umieścić. Dziękuje!!!!

Posted

Niech się najpierw stronka ukaże, a potem można ewentualnie zastanawiać się nad tym, co jest tam jeszcze potrzebne i co możnaby zmienić.

Myślę, że stronka może być bardzo przydatna, ale większość miłośników collie jest zarejestrowana na collakowym forum, a tam jest o nich wszystko :wink: .
Niemniej czekam na oficjalne otwarcie strony :D .

Posted

$andwich napisał(a):
Niemniej czekam na oficjalne otwarcie strony :D .

Ja również czekam na otwarcie stronki :angel: (mam nadzieję, ze nastapi to przed swiętami, bo później będe mieć ograniczony dostęp do kompa :roll: )

Posted

Ja także mam nadzieje, że uda mi się otworzyć stronkę przed świętami... albo może na święta?... albo na Mikołajki?... To by mogła być fajna niespodzianka dla wszystkich zainteresowanych:)
Jeśli wybiorę jakiś szybszy termin- będzie się to wiązało, z mniejszą zawartością stronki i wkurzającymi napisami "przepraszam, dział w budowie..." Ale zobacze, co da się zrobić:) Jeśli znajdę więcej czasu, to może umieszcze jakiś zwiastun w necie już na dniach... ale pod innym adresem..... Na właściwy adres trzeba niestety poczekać z ważnych, niezależnych ode mnie przyczyn.
Pozdrawiam:)

• 1 year later...