Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy.
My też jedziemy do Grazu,też dostaliśmy potwierdzenie mailem,i jak zauważyłam w statystykach-narazie jesteśmy sami:evil_lol: -dog niemiecki błękitny,kl.pośrednia:)
W ciągu 5 dni będę wiedziała,kto jeszcze z nami jedzie(z Warszawy) i być może będe miała wolne miejsce dla osoby z psem.Tylko,ze jedziemy bez noclegu-niestety,taką mam pracę,że wszędzie muszę się spieszyc:(

Posted

Bardzo chciałam pojechac do grazu (mile wspominam 2 poprzednie wystawy w tym mieście i - przede wszystkim - noclegi + ciepłe bułeczki na śniadanie w hotelu), ale ... tak się złożyło.
Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
Quel moja kolezanka szuka transportu wiec jak cos to daj znac !!

no właśnie jestem tą koleżanką, jak by zostło trochę miejsca proszę o wiadomość:lol:

Posted

Asiaczku! Jestem zdziwiona:crazyeye: , że nie jedziesz. Planowałaś ten wyjazd od dawna.
Jednak czasami tak bywa, zaplanowane i niestety....
Mam nadzieję, że następne plany uda Ci się zrealizować:lol:

Posted

Fakt!
Chociaż w Grazu mamy taki miluteńki pensjonat, gdzie na śniadanie serwują ciepłe bułeczki. Pychota!!!
A w Wieselburgu - farmę ekologiczną, z atrakcjami z postaci róznych-różnistych zwierzaków!!! Moje baski, jak zobaczyły tyle zwierząt i poczuły te upajające wonie - po prostu zwariowały!!! Niuchały, niuchały, niuchały.... nie dały się odciągnąć od klatek!
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Elitesse napisał(a):
no w koncu zakonczone przyjmowanie zgloszen :) mam nadzieje ze w statystyce sa juz pelne stawki :)

Mam nadzieje, bo nabrało się piesów już wystarczające:mad:
A ja wciąż czukam transportu:placz:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nio to my juz wróciliśmy...:p

Wystawę zaliczamy do bardzo udanych, mianowicie Fafik czyli TORPEDUS SANDARII STAFF-KA FCI (staffordshire bull terrier) CACA,CACIB i BOB oraz l.II na BEST OF GROUP:loveu:
Nasze amstaffy tez wypadły świetnie: RATAKSAR ROZBÓJNIK RUMCAJS STAFF-KA FCI - Boriasz CACA i RAKURRARA AFUNDAQBA STAFF-KA FCI -Rakya CACA,CACIB:loveu:

Kawał drogi do tego Grazu ale opłacało się..:multi:

Pozdrawiam..i czekamy na dalsze info..!!!!!

Posted

Justuss napisał(a):
Nio to my juz wróciliśmy...:p

Wystawę zaliczamy do bardzo udanych, mianowicie Fafik czyli TORPEDUS SANDARII STAFF-KA FCI (staffordshire bull terrier) CACA,CACIB i BOB oraz l.II na BEST OF GROUP:loveu:
Nasze amstaffy tez wypadły świetnie: RATAKSAR ROZBÓJNIK RUMCAJS STAFF-KA FCI - Boriasz CACA i RAKURRARA AFUNDAQBA STAFF-KA FCI -Rakya CACA,CACIB:loveu:

Kawał drogi do tego Grazu ale opłacało się..:multi:

Pozdrawiam..i czekamy na dalsze info..!!!!!

Wspaniałe wyniki, gratulacje :lol: A przy okazji bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich (o ile jakieś były) + sędziego