Quelthalas Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Witamy. My też jedziemy do Grazu,też dostaliśmy potwierdzenie mailem,i jak zauważyłam w statystykach-narazie jesteśmy sami:evil_lol: -dog niemiecki błękitny,kl.pośrednia:) W ciągu 5 dni będę wiedziała,kto jeszcze z nami jedzie(z Warszawy) i być może będe miała wolne miejsce dla osoby z psem.Tylko,ze jedziemy bez noclegu-niestety,taką mam pracę,że wszędzie muszę się spieszyc:( Quote
Elitesse Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Quel moja kolezanka szuka transportu wiec jak cos to daj znac !! Quote
Asiaczek Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Bardzo chciałam pojechac do grazu (mile wspominam 2 poprzednie wystawy w tym mieście i - przede wszystkim - noclegi + ciepłe bułeczki na śniadanie w hotelu), ale ... tak się złożyło. Pzdr. Quote
edelwejs Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Elitesse napisał(a):Quel moja kolezanka szuka transportu wiec jak cos to daj znac !! no właśnie jestem tą koleżanką, jak by zostło trochę miejsca proszę o wiadomość:lol: Quote
Elitesse Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 zaktualizowali statystyke zgloszen - u jednego psiaka nam doszedl konkurent a u drugiego o dziwo ubyl !! ale zgloszenia przyjmuja do 10 wiec sie jeszcze moze wszystko zmienic Quote
Asiaczek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 W baskach zgłoszono - jak na razie 2 (suczkę i psa). Ale co mi z tego, jak ja nie jadę? Pzdr. Quote
bongobongo Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Asiaczku! Jestem zdziwiona:crazyeye: , że nie jedziesz. Planowałaś ten wyjazd od dawna. Jednak czasami tak bywa, zaplanowane i niestety.... Mam nadzieję, że następne plany uda Ci się zrealizować:lol: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Graz musiałam odpuścić, bo... finanse. Ale za to jedziemy do Wieselburga! Tez Austria!:lol: Pzdr. Quote
króliczek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 To dobrze Asiaczku,że chociaż z zamiany jesteś zadowlona.Co się odwlecze to nie uciecze... może Graz odwiedzisz innym razem?;) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Fakt! Chociaż w Grazu mamy taki miluteńki pensjonat, gdzie na śniadanie serwują ciepłe bułeczki. Pychota!!! A w Wieselburgu - farmę ekologiczną, z atrakcjami z postaci róznych-różnistych zwierzaków!!! Moje baski, jak zobaczyły tyle zwierząt i poczuły te upajające wonie - po prostu zwariowały!!! Niuchały, niuchały, niuchały.... nie dały się odciągnąć od klatek! Pzdr. Quote
Quelthalas Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Przepraszam,że dopiero teraz się odzywam,ale sama czekałam na info od osoby,która miała ze mną jechać.Niestety,nie będę miała tego miejsca do Grazu:(. Quote
Elitesse Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 no w koncu zakonczone przyjmowanie zgloszen :) mam nadzieje ze w statystyce sa juz pelne stawki :) Quote
edelwejs Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Elitesse napisał(a):no w koncu zakonczone przyjmowanie zgloszen :) mam nadzieje ze w statystyce sa juz pelne stawki :) Mam nadzieje, bo nabrało się piesów już wystarczające:mad: A ja wciąż czukam transportu:placz: Quote
Elitesse Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 tak sobie zerkam na prognozy pogody to Austria w sniegu i Czechy tez oj chyba trzeba bedzie wczesniej wyjechac :x-mas: Quote
wandko Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Witam, ja też wybieram się do Grazu. Jadę z Mastifem Pirenejskim i z Mastifem Tybetańskim. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 No, dziewczyny, jedzcie i wracajcie szczęśliwie! I bez CACIB-ów nie pokazywać się na DGM!;) Pzdr. Quote
Justuss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Nio to my juz wróciliśmy...:p Wystawę zaliczamy do bardzo udanych, mianowicie Fafik czyli TORPEDUS SANDARII STAFF-KA FCI (staffordshire bull terrier) CACA,CACIB i BOB oraz l.II na BEST OF GROUP:loveu: Nasze amstaffy tez wypadły świetnie: RATAKSAR ROZBÓJNIK RUMCAJS STAFF-KA FCI - Boriasz CACA i RAKURRARA AFUNDAQBA STAFF-KA FCI -Rakya CACA,CACIB:loveu: Kawał drogi do tego Grazu ale opłacało się..:multi: Pozdrawiam..i czekamy na dalsze info..!!!!! Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Serdecznie gratulujemy Staff-Kowej ferajnie, gratulki składamy na Twoje ręce, Justuss!!:klacz: :klacz: Quote
PSYLLA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Justuss napisał(a):Nio to my juz wróciliśmy...:p Wystawę zaliczamy do bardzo udanych, mianowicie Fafik czyli TORPEDUS SANDARII STAFF-KA FCI (staffordshire bull terrier) CACA,CACIB i BOB oraz l.II na BEST OF GROUP:loveu: Nasze amstaffy tez wypadły świetnie: RATAKSAR ROZBÓJNIK RUMCAJS STAFF-KA FCI - Boriasz CACA i RAKURRARA AFUNDAQBA STAFF-KA FCI -Rakya CACA,CACIB:loveu: Kawał drogi do tego Grazu ale opłacało się..:multi: Pozdrawiam..i czekamy na dalsze info..!!!!! Wspaniałe wyniki, gratulacje :lol: A przy okazji bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich (o ile jakieś były) + sędziego Quote
Frugo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gratuluję wszystkich sukcesów :multi: i skromnie proszę o staweczkę samoyedów xD Quote
BarbeSale Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 gratuluje :) i tak na marginesie bardzo bym prosil o stawke bouvierow + sedziego :) chyba ze jest przewidywany katalog powystawowy w internecie :) Quote
AiMiN Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 To ja uprzejmie poprosze o staweczkę chow-chow :Rose: To tylko dyszka piesów... Quote
Musiałek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 a czy ja mogę poprosic o staweczkę owczarków australijskich ??? Quote
Asiaczek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 GRATULACJE!!! Rzeczywiście warto było jechać.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts