Juta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Aha... dziękuję. Wygląda na to, ze ja mam jednak tańszą możliwość transportu, bo 70 gr/km... Tylko chetnych brak, hihiAle czas pokaze jak to nam wyjdzie Quote
Pearl Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Juta, a myślałaś może nad euro w Helsinkach? Quote
Asiaczek Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Juta']Aha... dziękuję. Wygląda na to, ze ja mam jednak tańszą możliwość transportu, bo 70 gr/km... Tylko chetnych brak, hihiAle czas pokaze jak to nam wyjdzie Juta - a skąd jesteś? Bo ja mam "cennik" warszawski. Pzdr. Quote
króliczek Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Juta pisała ,że jest z okolic Lublina czyli jakieś 180 km i 70 groszy /km od nas Asiaczku:cool1: ;) Quote
Juta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Asiaczku, tak mniej więcej 20-30 km od Lublina mieszkam. Ale ci znajomi są z Lublina, więc i cennik lubelski, hehheh. Ale wiem, że w Lublinie normalnie liczą sobie 1 zł/km. Ta cena to jest tak bardziej po znajomości jeśli chodzi o busa. Choć widziałam i powiem, ze ten bus to zwykły bus nieosobowy. Ale zawsze można coiś psom wyścielic a że jest niegrodzony to i ciepło jest na calosci. A jesli chodzxi o osobowy to jest to przysluga, dlatego nie zawsze wypali. Quote
Juta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Jesli bylaby mowa o jakichs konkretnych wystawach to ja to rozumiem tak, ze jesli poi drodze to do waszego miejsca ja place. A od waszego juz sie dzieli na tyle osob ile jedzie. A jesli trzeba gdzies zboczyc dalej to jakos by to nalezalo podzielic na nas czy jak. Albo jakos dojechac jak ma sie mozliosc. Ja chcac jechac z kims na doczepke to moge dojechac do wawy ale dalej to juz problem by byl dla mnie raczej, Dlatego pisze teraz bo dopiero sie sezon zaczyna i wszytstko mozna uzgodnic Quote
Juta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 No i ja to widze tak, ze jak bus i wiecej psow to jakies odgrodzenia powinny byc, klatki czy jak. Spytam jeszcze mojego brata ciotecznego. Wiem ze on tez ma busa. Tylko ze nie wiem jak to wyjdzie cenowo bo z rodzina to najlepiej na zdjeciu, hehhehe. Ale spytam. Wiem ze on by chcial na pewno. I moze taniej z km by bylo Quote
Asiaczek Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Dobrze myslisz. Pytaj brata. I śledź tematy dot. konkretnych wystaw. Zawsze jest sporo osób, które szukają transportu. Pzdr. Quote
Juta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Wiec ja myslalam o Nitrze w marcu, kaliningradzie, jakas bialorus i wogole jakas slowacja, lotwa. luxemburg tez (pozniej jakos, nie w marcu) ale musze ustalic jak to sie bedzie gryzlo z moja praca..... Bo to juz jest dosyc daleko.dalam tutaj przy rejestracji maila ale sie wyswietla ze ja sobie czegos tam nie zycze.... I juz nie wiem o co mi chodzilo przy tym logowaniu.... Quote
Asiaczek Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 A ja ponawiam pytanie: czy jest ktoś, kto chce jechać na wystawę marcowa do Luksemburga? Mamy załatwiony transport i nocleg (bo wystawa 2-dniowa!). Ale wypadła nam jedna z koleżanek i... klops. Aha, termin mija dopiero 13.03.2006 r. A więc jeszcze trochę czasu jest. Może ktoś reflektuje?:lol: Pzdr. Quote
limnolka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Asiaczek, poczytaj na priv:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Mam pytanie do osó, któe już były w Luksemburgu: czy rzeczywiście z terenu wystawy nie można wyjść wcześniej, niż o godz. 17.00. Tak jest napisane na potwierdzeniu i ciekawa jestem, czy jest to przestrzegane. Bardzo proszę o info; od tego uzależniamy orientacyjną godzine powrotu do W-wy. W Amsterdamie nie wolno było opuścić terenu wystawy przed godz. 15.00 i przy bramkach wyjściowych stali panowie z obsługi i rzeczywiście nikogo nie wypuszczali. Każdy, kto chciał wyjść z tobołkami - odbijał się od tych właśnie panów. Nie pomagały żadne tłumaczenia. Ale ok. godz. 14.00-14.30 zrobił się spory rejwach przy wyjściu i organizatorzy podjęli decyzję, że można już ludków wypuszczać. I chwała im za to!;) Pzdr. Quote
AGATA I BRIARD Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 :multi: :multi: :multi: MY WŁAŚNIE WRÓCILIŚMY Z LUXEMBOURGA !!! PODRÓŻ BYŁA STRASZNIE DŁUGA I WYCZERPUJĄCA, ALE WRÓCILIŚMY PRZESZCZĘŚLIWI !!! WYSTAWIANYCH BYŁO 48 BRIARDÓW - GŁÓWNIE Z FRANCJI, BELGII, WŁOCH, NIEMIEC I HOLANDII ;-) MY MIELIŚMY W KLASIE 4 CHAMPIONY I ORTONEK WYGRAŁ :multi: :multi: :multi: OTRZYMUJĄC CACL I TYM SAMYM ZOSTAŁ CHAMPIONEM LUXEMBOURGA :sweetCyb: A W DALSZYCH ODSŁONACH........ OTRZYMALIŚMY CACIB..... z porównania aż 7 psów - zwycięzców klas ( bo osobno wystawiane są czarne i płowe briardy) ORAZ BOB !!! :terazpol: :terazpol: :terazpol: DO TEJ PORY NIE MOGĘ SIĘ OTRZĄSNĄĆ ...:laola: POZDRAWIAM AGATA I ORTEK Quote
Martyna Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Gratulacje :-))) a jak tam Asiaczkowa ekipa? Czy moglabym sie usmiechnac o stawke flat coated retieverow (8 gr)?? :-) Quote
AGATA I BRIARD Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 DZIĘKUJEMY BARDZO !!!:multi: Flatów było 57 - mogę ew. przesłać faxem stawkę :-) :bye: Quote
Elitesse Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 jak ktos znajdzie chwilke to poprosze o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol - suki i miniaturowych czarno srebrnych - psy :loveu: Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='AGATA I BRIARD']:multi: :multi: :multi: MY WŁAŚNIE WRÓCILIŚMY Z LUXEMBOURGA !!! PODRÓŻ BYŁA STRASZNIE DŁUGA I WYCZERPUJĄCA, ALE WRÓCILIŚMY PRZESZCZĘŚLIWI !!! WYSTAWIANYCH BYŁO 48 BRIARDÓW - GŁÓWNIE Z FRANCJI, BELGII, WŁOCH, NIEMIEC I HOLANDII ;-) MY MIELIŚMY W KLASIE 4 CHAMPIONY I ORTONEK WYGRAŁ :multi: :multi: :multi: OTRZYMUJĄC CACL I TYM SAMYM ZOSTAŁ CHAMPIONEM LUXEMBOURGA :sweetCyb: A W DALSZYCH ODSŁONACH........ OTRZYMALIŚMY CACIB..... z porównania aż 7 psów - zwycięzców klas ( bo osobno wystawiane są czarne i płowe briardy) ORAZ BOB !!! :terazpol: :terazpol: :terazpol: DO TEJ PORY NIE MOGĘ SIĘ OTRZĄSNĄĆ ...:laola: POZDRAWIAM AGATA I ORTEK OROOOOOMNE GRATULACJE!!!!!:multi: :multi: !!! TO WIELKI SUKCES!!! Jak już "dojdziesz" do siebie (NIC DZIWNEGO, ŻE MOŻE TO TROCHĘ POTRWAĆ:lol: ), to poproszę o stawkę staffiorków (FCI 76). Jeszcze raz, GRATULACJE!!! Quote
AGATA I BRIARD Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 :Cool!: :Cool!: :Cool!: a ponadto ORTON otrzymał w LUXEMBOURGU nominację na CRUFT'a !!! Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 No pewnie, że otrzymał! Wystawy w Luxemburgu dają taką mozliwość, a przy jego wygranych, to należało się i już! Szykujcie się do drogi, co by w Anglii Polskę reprezentować:lol: Quote
AGATA I BRIARD Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 :p dzięki :-) ale prosisz chyba o 3 grupę, a niestety była w sobotę, a my w niedzielę, a były osobne katalogi :roll: Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 AGATA I BRIARD napisał(a)::p dzięki :-) ale prosisz chyba o 3 grupę, a niestety była w sobotę, a my w niedzielę, a były osobne katalogi :roll: Tak mój staffiorek jest w 3 grupie. Quote
Dorota_Fiszer Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Gratulacje :-) A czy jakas dobra dusza podalaby mi goldeny samce klasa uzytkowa i championow? Quote
Recommended Posts