Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc

Masajkowi fajnie idzie :) :p

My z Tosia tez cwiczymy po domowemu narazie.. ciagle nie moge i nie mam czasu wybrac sie na skzlenie, ani agility, ani frisbee, ani obi :roll:
moj caly cas wypelniala praca mgr, a 27 lutego juz mam obrone :) a za sportami i chdozeniem na zajecia tesknie nadal. ale juz nic nie obiecuje, bo nie wiem na ile i jak szybko cos z tego wyjdzie :p

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakie 6 lat? :P 5 lat jak juz :evil_lol: i bylo tylko trudno na koncu-tzn mnie zcasu w ytm sensie. A przeciez cale studia przebimbalam jezdzac wlasnie co weekend na treningi :eviltong: tylko na sesje sie poswieca kilka dni nauki ;) a na co chcesz? wet czy zoot?

Posted

ahhaha, wiesz Asiu- prawie robi wielka roznice :evil_lol:

No na pewno na pierwszym roku bimbania nie ma :P a Tobie to tylko impry w glowie co :eviltong: (z psem oczywiscie ;) )

zajrzyj do watku na OFFIE o studiach tam sa ludzie bedacy obecnie na wet i powiedzaca Ci jak im idzie :cool3:

Posted

Czyli z 10 metrową linką mogę rzucać talerzyki, a z 2 metrową już nie?

Nie, z zadna nie mozna. Doczep sobie linke i na pelnej predkosci pokonaj jakis odcinek. Fajnie ?
Linka zepsuje Ci psa, w dodatku jest niebezpieczna. Pocwicz z psem odwolywalnosc. Najlepiej na ogrodzonym terenie. Rzucaj mu rollery, a pozniej wolaj, uciekajac w przeciwnym kierunku. Cwiczenie to dodatkowo przyspiesza psa podczas odnoszenia dysku.

Posted

A my się musimy pochwalić :razz:
Kodzia dzis nauczyła się sliczneeego łapania :loveu:
Wskakuje mi na plecy odbija się od pleców i łapie frisbee w powietrzu :loveu:
I jak w sobotę będę się dobrze czuła (bo jestem jeszcze troche chora) to może zrobie kilka fotek :cool3:

Posted

My właśnie czekamy na nowego Jawzza;)
bo jesden nam się ostał po tym jak Jaś zmasaktował rezerwowego zwyklego talerza ;/
bo Jaś wydłubał z szafki - po mnie ta miłosć chyba do różu hrhrhrrhhr

Posted

Russellka napisał(a):
A my się musimy pochwalić :razz:
Kodzia dzis nauczyła się sliczneeego łapania :loveu:
Wskakuje mi na plecy odbija się od pleców i łapie frisbee w powietrzu :loveu:
chora)

My mamy zamiar sie podjac takiej ewolucji, narazie mamy zakaz ze wzgledow zdrowotnych, ale juz zastanawiam sie jak to zrobic...
Poprosze o fotki!!!

Posted

moj pies jest bardzzo energiczny , gietki i wysoko skacze :cool3: ma tez jakies tedecje do aportowania... mysle ze to jest dyscyplina dla niego :loveu: . juz od dawna szukam jakiegos pozadnego dysku ale nic z tego nie ma :shake: . tak to bym juz dawno zaczeła z nim trening ...

Posted

martita napisał(a):
My mamy zamiar sie podjac takiej ewolucji, narazie mamy zakaz ze wzgledow zdrowotnych, ale juz zastanawiam sie jak to zrobic...
Poprosze o fotki!!!

Wiesz ja to nawet z nią długo nie pracowałam nad tym, ona sama wiedziała co robić. Ale najpierw nauczyłyśmy się wskakiwać na plecy i ona dalej wiedziała co robić :razz: Jestem z niej dumna :loveu:

A i mam jeszcze pytanko. Wiedzie gdzie teraz są dostępne Competitiony? Bo na frisbee.net będą gdzieś tak za miesiąc :C

Posted

ja narazie staram sie trzymac dysk na wyciagnietej rece i bir go bierze przeskakujac i mam nadzieje ze w ten s posob utrwali sobie ze w tym miejscu bedzie dysk wiec potem bede tam rzucac i zoabczymy co z tego wyniknie :p

pozdrawiam

Posted

W tym sęk ,że Vic to wie i dysk ma TAM byc tylko ja nie umiem tak rzucić,żeby TAM był:shake:.Nie umiem tak rzucić,żeby pies po odbiciu od pleców znalazł się powietrzu w tym samym momencie co dysk,zazwyczaj łapie go tuz nad ziemia lub na ziemi:-(:-(

Posted

acha to my jeszcze nie jestesmyna tym poziomie :evil_lol: a probowalas odwrocic glowe tak aby widziec gdzie jest pies i wtedy probowac rzucic tak aby znalazl sie TAM w odpowiednim czasie ? :cool3: jak dojdziemy do tego levelu to napisze jak sobei poradzilysmy ale narazie dluuga droga przed nami :diabloti:

pozdrawiam