betty_labrador Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 czesc Masajkowi fajnie idzie :) :p My z Tosia tez cwiczymy po domowemu narazie.. ciagle nie moge i nie mam czasu wybrac sie na skzlenie, ani agility, ani frisbee, ani obi :roll: moj caly cas wypelniala praca mgr, a 27 lutego juz mam obrone :) a za sportami i chdozeniem na zajecia tesknie nadal. ale juz nic nie obiecuje, bo nie wiem na ile i jak szybko cos z tego wyjdzie :p Quote
WŁADCZYNI Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 a u mnie wieje :angryy: Betty po tym co napisałaś rozważam nie składanie papierów na sggw - 6 lat z życia:cool3: Quote
betty_labrador Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 jakie 6 lat? :P 5 lat jak juz :evil_lol: i bylo tylko trudno na koncu-tzn mnie zcasu w ytm sensie. A przeciez cale studia przebimbalam jezdzac wlasnie co weekend na treningi :eviltong: tylko na sesje sie poswieca kilka dni nauki ;) a na co chcesz? wet czy zoot? Quote
WŁADCZYNI Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Wet -5,5 roku to prawie sześć i coś czuję że nie będzie bimbania:evil_lol: Quote
saJo Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Wszedzie da sie bimbac :evil_lol: Na wecie rowniez :evil_lol: Wieczorami :beerchug: w nocy :morning: weekendy :painting: Quote
PATIszon Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 saJo napisał(a):Wszedzie da sie bimbac :evil_lol: Na wecie rowniez :evil_lol: Wieczorami :beerchug: w nocy :morning: weekendy :painting: Po 5 latach :grab: Quote
saJo Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Pati, uwazasz, ze az tak zle wygladam? :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ahhaha, wiesz Asiu- prawie robi wielka roznice :evil_lol: No na pewno na pierwszym roku bimbania nie ma :P a Tobie to tylko impry w glowie co :eviltong: (z psem oczywiscie ;) ) zajrzyj do watku na OFFIE o studiach tam sa ludzie bedacy obecnie na wet i powiedzaca Ci jak im idzie :cool3: Quote
Ajrisz Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Czyli z 10 metrową linką mogę rzucać talerzyki, a z 2 metrową już nie? Nie, z zadna nie mozna. Doczep sobie linke i na pelnej predkosci pokonaj jakis odcinek. Fajnie ? Linka zepsuje Ci psa, w dodatku jest niebezpieczna. Pocwicz z psem odwolywalnosc. Najlepiej na ogrodzonym terenie. Rzucaj mu rollery, a pozniej wolaj, uciekajac w przeciwnym kierunku. Cwiczenie to dodatkowo przyspiesza psa podczas odnoszenia dysku. Quote
Russellka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A my się musimy pochwalić :razz: Kodzia dzis nauczyła się sliczneeego łapania :loveu: Wskakuje mi na plecy odbija się od pleców i łapie frisbee w powietrzu :loveu: I jak w sobotę będę się dobrze czuła (bo jestem jeszcze troche chora) to może zrobie kilka fotek :cool3: Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 My właśnie czekamy na nowego Jawzza;) bo jesden nam się ostał po tym jak Jaś zmasaktował rezerwowego zwyklego talerza ;/ bo Jaś wydłubał z szafki - po mnie ta miłosć chyba do różu hrhrhrrhhr Quote
martita Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Russellka napisał(a):A my się musimy pochwalić :razz: Kodzia dzis nauczyła się sliczneeego łapania :loveu: Wskakuje mi na plecy odbija się od pleców i łapie frisbee w powietrzu :loveu: chora) My mamy zamiar sie podjac takiej ewolucji, narazie mamy zakaz ze wzgledow zdrowotnych, ale juz zastanawiam sie jak to zrobic... Poprosze o fotki!!! Quote
anetta Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://i257.photobucket.com/albums/hh221/soranossa/DSCF8549.jpg :megagrin::cool2: Quote
_LOffCiAm_KAmCiAm_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 moj pies jest bardzzo energiczny , gietki i wysoko skacze :cool3: ma tez jakies tedecje do aportowania... mysle ze to jest dyscyplina dla niego :loveu: . juz od dawna szukam jakiegos pozadnego dysku ale nic z tego nie ma :shake: . tak to bym juz dawno zaczeła z nim trening ... Quote
Russellka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 martita napisał(a):My mamy zamiar sie podjac takiej ewolucji, narazie mamy zakaz ze wzgledow zdrowotnych, ale juz zastanawiam sie jak to zrobic... Poprosze o fotki!!! Wiesz ja to nawet z nią długo nie pracowałam nad tym, ona sama wiedziała co robić. Ale najpierw nauczyłyśmy się wskakiwać na plecy i ona dalej wiedziała co robić :razz: Jestem z niej dumna :loveu: A i mam jeszcze pytanko. Wiedzie gdzie teraz są dostępne Competitiony? Bo na frisbee.net będą gdzieś tak za miesiąc :C Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Russellka'] A i mam jeszcze pytanko. Wiedzie gdzie teraz są dostępne Competitiony? Bo na frisbee.net będą gdzieś tak za miesiąc :C Tutaj jest dostępny Competition, ale mały- 17cm średnicy http://www.disckillers.com/onas.htm Quote
bellatriks Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Russelka: http://www.discbusters.com/dogfrisbee_5.html pisz do bartka z DB! ;) Quote
Mudik Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Vic umie wskakiwać na plecy ale ja nie moge obie poradzic z koordynacja rzutu ,żeby zdążył go złapać w powietrzu:shake::-(:-(Jakieś rady??? Quote
shangri_la Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ja narazie staram sie trzymac dysk na wyciagnietej rece i bir go bierze przeskakujac i mam nadzieje ze w ten s posob utrwali sobie ze w tym miejscu bedzie dysk wiec potem bede tam rzucac i zoabczymy co z tego wyniknie :p pozdrawiam Quote
Mudik Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 W tym sęk ,że Vic to wie i dysk ma TAM byc tylko ja nie umiem tak rzucić,żeby TAM był:shake:.Nie umiem tak rzucić,żeby pies po odbiciu od pleców znalazł się powietrzu w tym samym momencie co dysk,zazwyczaj łapie go tuz nad ziemia lub na ziemi:-(:-( Quote
shangri_la Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 acha to my jeszcze nie jestesmyna tym poziomie :evil_lol: a probowalas odwrocic glowe tak aby widziec gdzie jest pies i wtedy probowac rzucic tak aby znalazl sie TAM w odpowiednim czasie ? :cool3: jak dojdziemy do tego levelu to napisze jak sobei poradzilysmy ale narazie dluuga droga przed nami :diabloti: pozdrawiam Quote
Recommended Posts