Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest aneta_w
Posted

Kurczę.. potrzebuję chyba małego nauczyciela, albo kogoś kto rzuci na to okiem.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aneta_w']Tylko właśnie u mnie to jest chyba tak jak u Szarik - że piesek biegnie, frisbee już upada, a ona dopiero wtedy przyspiesza.. hm.. no.

Wroc do rollerow i nakrecania psa, szarp sie z nim.
Zaznaczaj slownie (yes, super, tak, dobrze, wybierz slowo ktore nagradza psa) kazdy chwyt (zanim dysk upadnie/przestanie sie toczyc) i szarp sie po powrocie psa.

Pozdrawiam
Ewa

Posted

[quote name='aneta_w']Kurczę.. potrzebuję chyba małego nauczyciela, albo kogoś kto rzuci na to okiem.
Wiesz, mieszkając w W-wie, to akurat mały problem :eviltong:

Guest aneta_w
Posted

To prawda :D sie czas sprężyć i poszukać kogoś. ;>

Guest aneta_w
Posted

Ooo! Widzę stereo że skaczesz w Cavano! I rzucasz Disckillers - o tym drugim nie słyszałam.. zaraz oblookam tą stronę.

Jakie są jeszcze kluby??

Guest aneta_w
Posted

Ja sie mogę polansić bo mam już dwa :razz:,
gumowe co prawda - ale narazie to wystarcza.. :cool3: aż się napaliłam.

Posted

[quote name='KaRa_']Nasze poty;)Duke się strasznie nakręcił zrobiliśmy dwie sesje w ciągu 30min spaceru po półtora - dwie minuty;)Niestety wiatr był okropny,że dyski leciały fatalnie albo z reki mi uciekały:crazyeye:
http://www.youtube.com/watch?v=1fhzjymARQI
u mnie wcale nie lepiej.Taki wiatr wieje że jak puszczam psu rollera to dysk toczy się z 3 metry,nagle wiatr unosi go w powietrze co konczy się złapaniem dysku przez psa w powietrzu.Ale i tak wyszło ci dość dobrze przy takim wietrze:razz:

Posted

Mróvka jak pies będzie łapał frisbee pyszczkiem to mów głośno "TAK!" albo "SUPER!" itp. a jeśli łapami zignoruj. p jakimś czasie pies skojaży sobie że łapanie pyskiem jest nawet łatwiejsze i jeszcze dostaje pochwałę ;)
NNL_BC kodzi już ślicznie łapie loatery z odbiciem od nogi. :jupi: Jaki jest kolejny etap? :loveu:

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
pięknie, zamiast puścić psa na łączke z innymi dręczysz:evil_lol:

Wiesz, takiego degenerata jak ja to juz chyba nic nie zmieni :evil_lol:

martita
Noooo saba juz normalnie utrzymuje sie na nogach, bo na poczatku podczas slalomu miala ostre wachania rownowagi :evil_lol: