Folka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 nathaniel , nikt cie nie chce dołowac , a wpewnym badz razie ja nie mam takich zamiarow , tylko sie ciesze ze moj pies polubił talerzyk bo chyba zadko sie zdarza zby husky skakał do talerzyka i lubił pracowac z człowiekiem... Quote
Asti Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gdzie mogę kupić rollera? Aha - ze strony www.frisbee.net.pl - "sklep". Które frisbee lepsze? Te pierwsze, czy drugie od góry? Chcę na początku kupić niedrogie, ale bezpieczne ;) Zobaczymy jak Kulka zareaguje. Jak mnie Kulka to Kaja, bo Kaja to na pewno. Ona biegnie za wszystkim co lata ;) Quote
Folka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 rollery to nie sa talerze rollery to jest takie cos co sie puszcza po zniemi tzn , człowiek puszcza dysk w ten sposob zeby toczył sie bokiem po zniemi.Wydaje mi sie ze lepsze sa Competitiony , mi jako poczatkujacemu wygodniej jest rzucac Competitionem niz Fastbackiem , a mam obydwa ;) Quote
Behemot Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asti napisał(a):Gdzie mogę kupić rollera? Aha - ze strony www.frisbee.net.pl - "sklep". Które frisbee lepsze? Te pierwsze, czy drugie od góry? Chcę na początku kupić niedrogie, ale bezpieczne ;) Zobaczymy jak Kulka zareaguje. Jak mnie Kulka to Kaja, bo Kaja to na pewno. Ona biegnie za wszystkim co lata ;) Ja kupiłam Jawza - tego mlecznobiałego. Dawno nie ćwiczyłyśmy, bo albo deszcz albo wichura, ale myślę, że coś z tego suczyska będzie ;) Czasami udaje jej się złapać talerz w locie - no, ale to dopiero początki :cool3: Jest skoczna, szybka, gibka, wysportwana, uwielbia apotować - warunki ma :lol: Quote
nathaniel Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Folka napisał(a):nathaniel , nikt cie nie chce dołowac , a wpewnym badz razie ja nie mam takich zamiarow , tylko sie ciesze ze moj pies polubił talerzyk bo chyba zadko sie zdarza zby husky skakał do talerzyka i lubił pracowac z człowiekiem... To taka przenośnia z mojej strony była... Smutno mi się robi czasem jak tu wchodzę, wszędzie postępy , a u nas tylko szarpanie się talerzykiem, żadnych podskoków (bo przecież nie muszę się wysilać)- chyba, że jest bardzo "nakręcony na zabawe". :placz: Quote
Marta & Figa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ja słyszałam, że najwytrzymalszymi frisbee są: Hyperflite Jawz Disc Wham-O Eurablend Ja zamówiłam Jawza ale widziałam i rzucałam i tym pierwszym i tym drógim i nie ma różnicy ;) . Jest tylko 1 różnica w cenie ( Eurablend jest o 5 zł. tańszy :lol: ) Pozdrawiam Quote
Guciek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=1KTvjQm37Fw No to Gofer takie coś UWIELBIA a w nosie ma rollery - ha! :roll: A mamy 2 fastbacki, choc zbieram na Jawza :cool3: Quote
shangri_la Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 evanescence kurce, odradzam zabawe z psem ludzkim frisbee- jest za twarde dla czworonogów i ostre, może z łątwością poranić pysk psa :shake: poza tym może sie beznadziejnie złamać np w pysku psa i wtedy nieszczęście gotowe. dla psów są specjalne dyski, które są bezpieczne. można też w zwykłym zoologiku kupić szmaciane lub ze sznurka. ała aż mnie zęby bola :roll: to naprawde dużo nie kosztuje, a bezpieczeństwo przede wszystkim pozdrawiam Quote
Martinee Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Wiem rozumiem cie ale to tak wyglada tylko strasznie ale one to tylko łapia i oddała a juz kupiłam normalny dysk wiec spox Quote
nathaniel Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Folka ty jeździsz, ze swoim psem na zawody agillity? Znalazłam w necie takie zdjęcie : http://www.amberwind.pl/Zdjecia%20slubne/Fotografia/Sport/pecice_ciag_1.jpg i mi się skojarzyło z Twoim avatarem. Quote
Folka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 nathaniel to jest Wezyr ;) z tego co wiem , ja mam suczke tez biało czarna , z błekitnymi oczkami , cwiczymy w Alternatywie i dopiero zaczynamy stary w zawodach ;0 ukazemy sie na zawodach w pruszkowie 25.02.2007 , czyli juz niedługo ;) Quote
Asti Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ja już wiem, o co chodzi z tymi rollerami ;) Chyba kupię Competentiona i na Animalii ten dysk z materiału na początek. Kulka raczej nie musi miec super mocnego :D Quote
nathaniel Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jeśli chodzi o te dyski z animali http://animalia.pl/produkt.php?id=2772 to odradzam... Quote
nathaniel Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 evanescence napisał(a):Czemu :( :( Przy silnym psie, który uwielbia rozszarpywać i ma pozytywne skojarzenia z takimi plecionymi sznurami , nie wytrzyma to zbyt długo. Po za tym sznurki są na środku sklejone taśmą klejącą, a jeans się przesuwa. Quote
Folka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 kulka nie jest sceniorem wiec moze lepiej odrazu kupic np. dwa competitiony ? albo softa , chociaz ich narazie nie ma na frisbee.net.pl , bede dopiero w połowie mrca ;) Quote
Asti Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ale mi chodzi o ten nylonowy z Trixie :) Kupię jednego Competentiona narazie. Ile koszt przesyłki? Quote
Folka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 przesyłki za pobraniem 10 zł a po wpłaceniu na konto 6 ;) wiec chyba ci sie bardziej opłaca wziasc dwa ;) najwyzej jednego komus odsprzedaz jak sie kulce nie spodoba ;) Quote
Samturia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ja tez bym chciała zacząć ale kasy na frisbee nie mam :( Quote
nathaniel Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Gucio napisał(a):hoho 15zł .. :roll: Dodaj sobie do tego koszty przesyłki i już wcale tak mało nie wychodzi.. :roll: Nie zarabiam i nie mogę sobie pozwolić na zamawianie , na kupowanie. Rodzice mnie sponsorują, a ich przekonać do słuszności zakupów nie jest łatwo ;) Quote
Recommended Posts