zakla Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Dodam tylko, ze fotki robione po calym dniu zawodow w sloncu:cool3: Mokka, czy moge je na stronke swoja wstawic??:razz: Quote
Mokka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 zakla napisał(a):Dodam tylko, ze fotki robione po calym dniu zawodow w sloncu:cool3: Mokka, czy moge je na stronke swoja wstawic??:razz: Pewnie, że możesz. Jest ich jeszcze kilka. Zgram Ci na płytkę, jeśli sobie życzysz :lol: . Quote
Viz Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ale super zdjecia! Jeju, kiedy to my bedziemy tak wspaniale biegać za frisbee :loveu: Quote
zakla Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Mokka napisał(a):Pewnie, że możesz. Jest ich jeszcze kilka. Zgram Ci na płytkę, jeśli sobie życzysz :lol: . O tak, jestem za:lol: W sumie możesz też meilem przesłać, prościej i szybciej będzie:cool3: Quote
Mokka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 zakla napisał(a):O tak, jestem za:lol: W sumie możesz też meilem przesłać, prościej i szybciej będzie:cool3: Nie boisz się, że Cię zapcham? Viz napisał(a):Jeju, kiedy to my bedziemy tak wspaniale biegać za frisbee :loveu: Leon dostał prawdziwe frisbee 2 tygodnie temu (jest już tak podziurawione, że krzywo lata :mad: ), a te filutowe ma od piątku. Ja nie umiem rzucać, a on nie umie łapać, ale obydwoje świetnie się bawimy :lol: . Quote
zakla Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Mokka napisał(a):Nie boisz się, że Cię zapcham? Będę na bierząco:cool3: Ale tak duzo tego jest?!:crazyeye: Toz to byly tzry czy cztery rzuty:eviltong: Mokka napisał(a): Leon dostał prawdziwe frisbee 2 tygodnie temu (jest już tak podziurawione, że krzywo lata :mad: ), a te filutowe ma od piątku. Ja nie umiem rzucać, a on nie umie łapać, ale obydwoje świetnie się bawimy :lol: . I to jest najwazniejsze. My rzucamy od kilku tygodni i nadal nic nie umiemy :lol: Ale licza sie dobre checi:evil_lol: Quote
coztego Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Mokka napisał(a): Ja nie umiem rzucać, a on nie umie łapać . Przecież na zdjęciach widać, że Ty rzucasz, a Leon łapie i całkiem ładnie Wam to wychodzi :razz: Quote
Cimi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 coztego napisał(a):Przecież na zdjęciach widać, że Ty rzucasz, a Leon łapie i całkiem ładnie Wam to wychodzi :razz: No właśnie Mokka całkiem dobrze Ci wychodzi :lol:. Ja do tej pory nie umiem rzucać rollerów :evil_lol:. Coztego jedziesz 21.05 do Bytomia :cool3: ? Quote
Mokka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='coztego']Przecież na zdjęciach widać, że Ty rzucasz, a Leon łapie i całkiem ładnie Wam to wychodzi :razz: :happy1: To się nazywa pic na wodę fotomontaż :evil_lol: . Quote
Viz Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Mokka, oj tak - doskonale widac, ze to fotomontaze, a idz Ty :lol: Dżołk :evil_lol: My mamy frisbee od wczoraj, ale moje zwierzacysko jest tak napalone na nie... Ztymże pojawia się jeden tyci tyci problem... On łapie dopiero gdy frisbee spadnie na ziemie :lol: Nie, gdy leci... To dżamnik, wiec rzucam mu na jego wysokosci i dogania, ale czeka az spadnie :lol: Da sie cos z tym zrobic? Quote
Cimi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Viz napisał(a):My mamy frisbee od wczoraj, ale moje zwierzacysko jest tak napalone na nie... Ztymże pojawia się jeden tyci tyci problem... On łapie dopiero gdy frisbee spadnie na ziemie :lol: Nie, gdy leci... Na to trzeba poczekać, ja w sumie nie musiałam czekać bo pies od razu wyrzucane łapał w powietrzu :lol:, a spodobało mu się gdy je wyciągnełam z paczki :lol:. Na początku rzucałam na 2-3 metry i narazie takiej odległości się trzymamy :lol:. Quote
anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 To ja tez sie pochwale :cool3::cool3::cool3: Fotki by Cola :razz::razz::razz: Zwirek niezle wymiata!!!:-o Quote
Viz Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 O cholera, a ja zaczelam od dalszych odleglosci :evil_lol: :diabloti: To dzis pocwiczymy z bliska, moze w koncu chwyci w paszcze :D Ztymze z duzymi psami to mniejszy klopot, bo dla nich frisbee jest w sam raz by w paszcze pochwycic, a dla mojego jamnisia to frisbee troche duze jest :lol: No nic, bedziemy probowac. Bo leciec - to leci za nim jak szalony :evil_lol::cool1: Anetta ale słodziak :) <3 Quote
zakla Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Viz, rzucaj rollery na poczatek. Potem cwicz lapanie frisbee w rece na wysokosci psiego pyska(uciakasz z talerzem w rece, pies dogania i lapie, ty na to nadal uciekasz(przodfem do psa!) z drugim talerzem w reku i tak w kolko;)), jak pies bedzie ladnie lapal z reki na roznych wysokoscicach to mozesz zaczac cwiczyc lapanie w powietrzu latwe rzuty. Mokka, mialas racje, zapchalo:lol: Doszly trzy fotki:razz: Quote
Viz Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Zakla dzieki Ci serdecznie :loveu: W piwnicy wynalzlam drugie frisbee, wiec ogolnie rzecz biorac to wymiatamy :evil_lol: A i takie jedno małe ALE... W zwiazku z tym, ze ja siedze w tym od eee.. 2 dni to wytlumaczy mi ktos na czym polega ten roller? :cool3: Quote
Mokka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Zakla, no to szybko odtykaj, bo to jeszcze nie wszystko :lol: . Dziś wysłałam 15, ale na resztę musisz poczekać do jutra, bo padam na pysk. Wciąż siedzę w pracy, psy ze mna (wciąż padnięte) i w końcu sprawdziłabym, gdzie mieszkam :cool3: . Quote
zakla Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Spoko, wrzucilam juz do siebie na kompa te trzy i z poczty wywalilam:eviltong: Dzieki Ci wielkie Mokka jestes super grejt itd:lol: Viz, roller to taki talerz, ktory toczy sie po ziemi. Troche tu juz bylo wczesniej na tym topicu ;) Ogolem to rzucasz tak talerz, zeby sie toczyl jak najdluzej a pies go lapal w biegu :) Poprzegladaj ten tropic chyba sa nawet linki do filmikow:) Quote
Cimi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Viz']Ztymze z duzymi psami to mniejszy klopot, bo dla nich frisbee jest w sam raz by w paszcze pochwycic, a dla mojego jamnisia to frisbee troche duze jest :lol: Ta mój pies wyskakuje, ale czasem od pyska jej się talerz odbija :evil_lol:. Zdjęcia zrobione jakiś czas temu :lol: : Quote
Viz Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Zakla juz teraz pamietam, bo mi Goranik tlumaczyla :D Cimi boskie foty, no własnie Teddy'emui tez najczesciej sie odbija od pysia :lol: A przed chwilka bylam pocwiczyc na pare minutek, bo to i tak troche meczace dla psa i dzieki Waszym radom zaczal lapac !!! :multi: Nawet nie wiecie jaka jestem z niego dumna :evil_lol: :loveu: Quote
zakla Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Cimi, specem to ja w tym nie ejstem, ale chyba radzulabym rzucac psu troche nizej. Bo skacze ladnie, ale takie wyskoki i spadanie na 'zad' moga sie dla psa zle skonczyc. Starajcie sie rzucac bardziej plasko, tak zeby pies skakal raczej na razie bardziej do przodu niz w gore ;) Quote
Cimi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ja wiem, że nisko trze rzucać, ale jako że chciałam zdjęcia to poprosiłam brata żeby trochę porzucał, bo on raczej zrobiłby zdjęcia trawie niż jak pies skacze :lol:. Quote
niuka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 jakie zdjecia! i zwirek, i leon, i masaj, i kenia, super! oby tak dalej! :) Quote
coztego Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Mokka']:happy1: To się nazywa pic na wodę fotomontaż :evil_lol: . Photoshop górą! :evil_lol: [quote name='Cimi']Coztego jedziesz 21.05 do Bytomia Oczywiścież! :multi: Nie mam frisbee to chociaż sobie popatrzę :placz: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Rany! Ile latających psów!! WOW :):):) Kopova kocham :D:D:D Trochę mu do gończego brakuje ;) ale tylko trochę :P [quote name='Mokka']Trochę skacze, ale wolałabym, aby za bardzo się nie nakręcał, on jest zdrowotnie felerny, więc nie chcę mu fundować zbyt wyszukanych ewolucji. Poza tym jest dość duży i ciężki. Przepraszam, mówisz o tym dużym, ciężkim, felernym psie, któremu nie chcesz fundować wyszukanych ewolucji? [quote name='Mokka']Leon (foto Pati) Tiaaaaaaaaaaaa.... Toż mi chodziło o MAŁY legover, o, o coś takiego - najpierw branie z ręki: a potem łapanie małego floaterka: To fajnie poprawia "łapalność" i pokazuje psu, że można lądować na przednie łapy (czyli bezpiecznie) :) [quote name='Mokka']A skąd ja, kurczę mogę wiedzieć :roll: ? Puszczam i tyle... :evil_lol: A turlają się prosto czy skręcają? Jeśli prosto, to ok, a jeśli szybko skręcają, to trzeba je trochę przychylić (ta wypukła część talerzyka jest cięższa, więc się na tą stronę talerzyk gibie, jak się go przechyli w drugą stronę, to się może tuuurlać i tuuuralać :)) Dobra, już się nie mądrzę :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
dog_master Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']a potem łapanie małego floaterka: Taaak, tylko jak "rzucic" ten dysk :mad: Dzis dostalam Hyperflite SofFlite'a (Kubusiowi się od razu spodobal:)), ale nie umiem tym rzucac :/ Daleko to nie problem, ale tak bliziutko, jak na Twoim zdjeciu :shake: Quote
Recommended Posts