Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mi się wydaje , że chwyt zabawki nie zależy od masy ciała , tylko od zaciętości psa.
I tu terriery będą biły na głowę resztę ras ;)

A co do wiszenia , to :hmmmm: trzy mi się czepły do tego frisbee :diabloti: czyli 70 kilo świniaków :evilbat: plastik dał radę :evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja Delika też podnoszę,ale jego 12 kilo to pestka w stosunku do masy piesów Vectry:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Deli też lubi karuzelę. Czasem go prawie na plecy zakładam i dopiero wtedy puszcza,zacięte zwierzątko:evil_lol::evil_lol::lol:

Posted

Moje psy ubóstwiają wisieć , a ja za to mam darmową siłownie ;)
Dlatego od zawsze kocham terriery , za tą zawziętość :diabloti: Przynajmniej wiem , że się bawię z psem :evil_lol: :evil_lol:
To nie kwestia wygrałaś , tylko takie psy , dobek , ONek , czy CAO nie chciały tak dyndać.Azjatka , owszem łapie chwile , ale zaraz puszcza.Świnki wiszą póty nie powiem "puść" :)

Posted

Jak jedną ? jajo bym zniosła :evil_lol:
Dwoma "ręcami" trzymam :)
Ale szczerze wole szmatę lub sznur , bo łatwiej trzymać.Dysk jest mało poręczny ;)

Posted

proponuję roczny zapas dysków Friskies :eviltong::eviltong::eviltong:

No i właśnie w tej zawziętości (też za to kocham teriery, co prawda westiki do najbardziej temperamentnych wśród terierów nie należą :evil_lol: ale nie wyobrażam sobie mieć psa innego niż z 3 grupy) tkwi problem - dysk jest po to aby go zabić!

Posted

Terriery uważają , że życie jest po to by się bawić , bawić , bawić :multi:
nie , że go zabić - plastik fajnie chrupie i strzela w paszczy :evilbat: stąd ta miłość do zagryzania ;)

teraz moje psy odkryły nową super zabawę - butelki plastikowe napełnione wodą.
nie dość że chrupie , strzela w zębach , to jeszcze woda się leje .... :evil_lol:

PS zgadzam się na nagrodę ;)

Posted

A ja mam pytanie :razz: mam małego pieska (6kg) z płaskim pyszczkiem (kundelek w typie shih tzu) i zastanawiam się czy takie pieski nadają sie do zabawy z frisbee :roll:

Posted

Hayley napisał(a):
A ja mam pytanie :razz: mam małego pieska (6kg) z płaskim pyszczkiem (kundelek w typie shih tzu) i zastanawiam się czy takie pieski nadają sie do zabawy z frisbee :roll:

Jeśli tylko się pieskowi spodoba zabawa , OCZYWIŚCIE że się nadają :cool3:
Jak złapie bakcyla , będzie fruwał ;) że hej :loveu:

Posted

Chyba takie z gumy będzie najfajniejsze na początek.Bo przy łapaniu pies się ew nie zniechęci , bo nic nie zaboli ;) jak złapie w paszcze czy też w łapy ;)
Takie frisbee jako pierwsze miał mój staffik :)
grunt , to nakręcić psa , na taką zabawę.A czym milsze doznania tym lepsze efekty się osiąga.No i dużo własnego entuzjazmu trzeba włożyć.

Hayley , musisz pokombinować , co kręci Twojego psa.Bo może zamiast frisbee będzie wolał piłkę czy inny rodzaj zabawki ;) Jak już pokocha aport wtedy można zmieniać.
Ważne byście oboje się dobrze bawili.

Posted

zdjecie pt "gonczy tez moze"

troche nas to kosztowalo :diabloti: no i jak nie rzuce jak sierota to zlapie :evil_lol: ( ostatnio duzo cwicze bez psa wiec jest w miare dobrze ;))

pozdrawiam

Posted

Czy to jest ta slawna kamizelka ?
Jak Ci sie sprawdza ?

Mnie to zamiast kamizelki przydalaby sie wersja na nogi. Od odbic mam takie siniaki, ze szkoda gadac...

Posted

[quote name='Ajrisz']Czy to jest ta slawna kamizelka ?
Jak Ci sie sprawdza ?

ee jaka ? to pozyczona :evil_lol: hehe ale po ostatnim to bez kamizelki hcyba nic nie robie...

Mnie to zamiast kamizelki przydalaby sie wersja na nogi. Od odbic mam takie siniaki, ze szkoda gadac...

a mi z kapturem :diabloti:

pozdrawiam