Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saba napisał(a):
na yotube znalazłam jakiś czas temu buldoga angielskiego mykającego za talerzem <hahaha>

Ja też go widziałam :lol:

Posted

Asti chciałaś krytykę, ja chciałam usilnie się czegoś dopatrzeć ale kurka chyba się nie da
SUPER !!!

No jedyne co to chyba ciut za długo dla małego bo na koniec zaczął sie rozpraszać ale domyślam sie że te tak aktywne 2 min były tylko na potrzeby filmu.

Posted

Śmiejecie sie z buldoga. Ok. ja pojde dzis po poludniu do parku,. podładuje aparat i spróbuje nakrecic bernenczyka i frisbee:) Nie wiem jak mi to samej wyjdzie, moze mama juz wroci i pojdzie ze mna:)

Posted

no wiesz myślę że berneńczyk bardziej pasuje niż buldog ;)

Ale JA CE BERNEŃCZYKA :multi::multi::multi::multi::multi:
Przecudne są :loveu:
mam nadzieje że kiedyś będę sobie mogła na takiego pozwolić

Posted

Ojej, dziękuję:oops:

Ja też chcę berneńczyka:razz:

Saba - bo ja jak mam postawiony aparat, który nagrywa to chcę zrobić jak najwięcej, wiem, że to źle, czasem nie orientuję się, że już minęło tyle czasu. Na normalnym treningu ćwiczymy krócej.

Posted

Asti napisał(a):
Na normalnym treningu ćwiczymy krócej.

Spoko, to widać ze normalnie ćwiczycie krócej, w przeciwnym razie pies by nie chciał tak pracować.

Posted

chyba nie wrzuce tego filmiku. szukalam długo roznych programow. robilam to w trzech. w kazdym dzielilo mi po prostu filmik i zostawalo 30 do 50 sekund z 2 minut. do tego w ostatnim programie, nie dosc ze sie tak podzielilo to jeszcze na srodku byl napis, w ktorym chodzilo mniej wiecej oto ze za ponad 20$ moge go zlikwidowac...

Posted

Ale na youtuba możesz załadować filmiki do 1000 MB. Będzie to trochę trwało, ale jak najbardziej można.
Na blip.tv takie pliki wchodzą bez problemu, ale wielu osobom ta strona nie chodzi.

Posted

mam neostrade ta 600iles czy wiecej. ta srednia. albo 1000cos. kurde juz sama nie wiem. w kazdym razie jest to neostrada. Mnie kiedys powiedzial chyba po 10 minutach, ze plik jest za duzy. To tez byl filmik robiony tym moim cholernym aparatem. jak spojrzalam ze rozmiar tego filmiku - 200MB to sie przerazilam. Ale nie wiem jak mozna to przestawic. Kiedys robilam nim inne filmiki ktore mam w swoim profilu na youtube, tez byly nie dluzsze niz 2-3 minuty. Ale wchodzily normalnie. wiec moze jest cos nie tak w aparacie ustawione. szukalam w nim jakiejs pokrewnej opcji ale niczego nie znalazlam.
Eh cholerka, a mame specjalnie wyciagnelam do parku zeby nas nakrecila:(