Klaudia :-) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Saba napisał(a):taaa gnojek jest super, kocha talerzyk najbardziej, nigdy mu sie nie nudzi a wredna pańcia nie chce trenować :diabloti: :eviltong: w 100% się z tym zgadzam,taka zdolna i chętna do frisbee bestyjka,a tu niektórzy się lenią i nie chcą ćwiczyć oczywiście przy najbliższej okazji porywam Gnojka:-) Quote
saJo Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Juz mowilam, ze chetnie odstapie Gnojka komus zeby sobie z nim potrenowal. Moja wina, ze olszty to dziura szkoleniowa :roll: Bedziesz moze na pikniku :razz: Quote
Klaudia :-) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 na pikniku nie będe,bo wtedy zwiedzamy z Miką Berlin:-) szkoda,że Olsztyn tak daleko:-) Quote
PsychoSzczurek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 saJo napisał(a):Juz mowilam, ze chetnie odstapie Gnojka komus zeby sobie z nim potrenowal. Moja wina, ze olszty to dziura szkoleniowa :roll: Bedziesz moze na pikniku :razz: ja bede na pikniku :mdrmed: moge ja wypozyczyc? moge? moge? :lilangel: ;) Quote
stereo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='PsychoSzczurek']ja bede na pikniku :mdrmed: moge ja wypozyczyc? moge? moge? :lilangel: ;) :crazyeye: :evil_lol: Quote
Asti Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Może chodziło o "ja" jako 1 os. lp. ale wątpię:evil_lol: Quote
Saba Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Asti napisał(a):Może chodziło o "ja" jako 1 os. lp. ale wątpię:evil_lol: chyba właśnie o to chodziło :roll: Quote
saJo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Gnojek jest do dyspozycji w Bialymstoku, ale za zniszczone talerzyki nie odopowiadam (osobiscie posiadamy jednego jawza, ktory sluzy nam ok 10 miesiecy i jest w stanie uwazam bardzo dobrym). Generalnie nie jest jakims strasznym niszczycielem, ale nie mozna go samego zostawiac z zabawka, bo wtedy trzeba ofiare zagryzc i pocwiartowac. Quote
PsychoSzczurek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Asti napisał(a):Może chodziło o "ja" jako 1 os. lp. ale wątpię:evil_lol: tak, wlasnie o to :evil_lol: a co do dyskow to... moja poczwarka niegorsza w niszczeniu, wiec nie ma problemu ;) s. Quote
sota36 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 My sie tez pochwalimy! Drugi dzien "nauki" Udajemy, ze skaczemy... Zlapalismy! I nie oddamy! Quote
Saba Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='sota36'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
saJo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Mnie tam juz nic nie dziwi...Gnojek notorycznie brany jest za suke...raz z powodu imienia, dwa z powodu wzrostu (ktory notabene jest prawie wzorcowy, ale wiekszosc ludzi kojarzy mali raczej z troche wiekszym psem, bo wiele mali jest przerosnietych). Juz slysze te komantarze, jak w poniedzialek Cyniak przyjedzie :evil_lol: Quote
Guciek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Hmm sukces! :evil_lol: Wróciłam do domu i postanowiłam poświrować z psami, nakręciłam ich najpierw swoimi piskami i klaskaniem, po czym złapałam talerzyk i poprzeciągałam sie z Goferem. A potem stał się cud, i Sajlor wybiegł do rzuconego talerza! :loveu: coprawda przynosi go z ziemi, ale nie olał dysku, tylko wybiegł :loveu: nie będę go zmuszać do wyskoków, on i tak ma problemy z tylną łapką po wypadku samochodowym z młodości, ale biegać może. Ojjj ale super, taka wesoła nowina po ciężkim, pełnym niepowodzen weekendzie... :loveu: Quote
Guciek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No dobra, małe dwa filmy z Goferowym :) http://www.youtube.com/watch?v=V2noIiQD9e0 http://www.youtube.com/watch?v=FC2s3gG8dIw Wiem, nie umiem rzucać... :taktak: Quote
yash Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ja kupiłam już daaawno, dawno temu nylonowe frisbee, bo chciałam psa nakręcić i kupić lepsze.. i kurczę nic.. zero zainteresowania, aż do przed wczoraj ;) Normalnie skakał do niego, aportował itd. ;) Narazie więc będę go nakręcać, i ćwiczyć dużo! :p Quote
dog_master Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A powiedzcie mi, jakie frisbee najlepiej lata? ;) Chodzi mi o zwykle, duze, co by sobie rzucac, uczyc sie etc - po prostu dla ludzi ;). Myslalam o Competition Standard [mam male i sprawia dobre wrazenie] albo o Wham-O... Fastback? Quote
stereo Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Każdy odpowie Ci coś innego. To zależy od upodobań. :) Ja zaczynałam na Hero i było dobrze, potem uczyłam się rzutów Competitionem (cały czas rzucałam psu Eurablendem) i ostatnio stwierdziłam, że Hero nie umiem nic składnie rzucić. ;) Quote
Guciek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dog_master, ja na tych filmikach powyżej rzucal Wham-O Fastback właśnie. Że nie mam do tego drygu, to co innego :) Quote
Frenkino Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Zgadzam sie z "stereo" -kazdy ma swoj wlasny typ.... Mnie sie najlepiej rzuca Wham-O Fastback Flex... Quote
dog_master Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Dzięki :) Ja się nie znam ;) Wiem tylko, że Sofflite nie lata za dobrze... Więc tak pytam, co lata lepiej. Quote
wendka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja na przyklad najbardziej lubie Hero :evil_lol: Quote
BooBC Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jeszcze niedawno nie weidziałam jakie dyski kupić i takie tam .... a teraz? ... A teraz na zawody do Sopotu się czykujemy :multi: :cool3: :multi: Fotki jak nam idzie ~ u mnie w galerii ;) Quote
Frenkino Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 palma napisał(a):A teraz na zawody do Sopotu się czykujemy :multi: :cool3: :multi: A w czym startujecie??:razz: Quote
Recommended Posts