PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Udalo mi sie :multi: zrobic zdjęcie pysia Locerskiego "na wprost" :multi: Zwiewaaam Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 no prosze, wiec spacerek doszedl do skutku... :) ciesze sie jednak ze milosc Saby i Leona nie jest zagrozona, bo jak widze Saba zmuszala Locersa do zachowania dystansu :evil_lol: [quote name='Gabryjella']Buciki za krótkie, lepsze byłyby takie :diabloti: : hihi :D w takich to ja na studiach mialam zajecia :lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Swietne fotki :multi::multi::multi:ale Locers skoczny :razz: Quote
agabass Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ach ta Pika wszędzie jej pełno i jaka to baba straszna z tej Saby małego Lokosa przegania hahahah :lol: :lol: super parka Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Taka mam fajną zabaweczkę a on każe mi ja oddać :-( Locerski gdzieś z tyłu :evil_lol: Postrasze go a co mi tam Nawet w zgodzie :razz: Kuniec Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ALE JA SIE ZŁOSZE!NIECH TU TYLKO PYSIA WPADNIE:mad: :mad: :mad: Pysia wpadła - co prawda z juz kilka stron przeszło ale nie daruje !!:angryy: :mad: Piotrze !! Najwyzszy czas poznać geografie Polski!! A zresztą...Przecież to facet....I to młody...Te trzy komórki jeszcze widac sie szukaja ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ale zdiatek duzo :crazyeye: :multi: [quote name='PIKA'] i Locersowe pośladeczki:loveu: :multi: a gdzie twoje Piotrze:cool3: :oops: :lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pysia napisał(a):Pysia wpadła - co prawda z juz kilka stron przeszło ale nie daruje !!:angryy: :mad: Piotrze !! Najwyzszy czas poznać geografie Polski!! A zresztą...Przecież to facet....I to młody...Te trzy komórki jeszcze widac sie szukaja ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha, dobra wybaczamy, dzisiaj tyle zdjec i piotr sie troche pokazał, moze i justyne niedługo nam pokaże :cool3: aaaa piotrus ja ci juz zapowiadam ze od dagi wyciagne twój nr telefonu i spróbuj sie nie odezwac jak ci przypadkowo wypadnie sosnowiec badz dąbrowa :mad: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gabryjella napisał(a)::icon_roc: studiowałaś rybactwo :hmmmm: ? :lol::lol: Ryba......, co? :evil_lol: A pomysl na buty świetny :diabloti: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gabryjella napisał(a)::icon_roc: studiowałaś rybactwo :hmmmm: ?hahaha... nie :eviltong: biologie :) Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Teklunia napisał(a): Saba zmuszala Locersa do zachowania dystansu :evil_lol: leona traktuje tak samo, ... jak dystans nausza :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):leona traktuje tak samo, ... jak dystans nausza :evil_lol: znaczy sie drogie psy - ta kobieta sie ceni!!! ;) Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Pika, kiedy Ty tele fot narobiłaś? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Mi tam było w ręce zimno :roll: ... Teklunia napisał(a):ciesze sie jednak ze milosc Saby i Leona nie jest zagrozona, bo jak widze Saba zmuszala Locersa do zachowania dystansu :evil_lol: No wiesz co, przecież w ich przypadku to by pedofilią podlatywało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Pysia napisał(a):A zresztą...Przecież to facet....I to młody...Te trzy komórki jeszcze widac sie szukaja ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Ty milutka Pysiu jesteś jak zawsze :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... evaxon napisał(a):a gdzie twoje Piotrze:cool3: :oops: :lol: :evil_lol: W spodniach, na krześle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... madzia18sosnowiec napisał(a):aaaa piotrus ja ci juz zapowiadam ze od dagi wyciagne twój nr telefonu i spróbuj sie nie odezwac jak ci przypadkowo wypadnie sosnowiec badz dąbrowa :mad: I znów groźby :shake: :roll: ... Niedługo to przestanę się przyznawać gdzie jeździłem :roll: ... Quote
e.v.a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pika, kiedy Ty tele fot narobiłaś? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Mi tam było w ręce zimno :roll: ... pchii... faceci :roll: PiotrekJ napisał(a):W spodniach, na krześle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :shake: ech :shake: Piotrze:shake: Piotrze:shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):I znów groźby :shake: :roll: ... Niedługo to przestanę się przyznawać gdzie jeździłem :roll: ... piootrus ja ci nie groze, skadze znowu, ja tylko po prostu ostrzegam :eviltong: a fotki spacerkowe są swietne, loco ci chyba przybrał na wadze, co? Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 evaxon napisał(a):pchii... faceci :roll: :shake: ech :shake: Piotrze:shake: Piotrze:shake: Ale Ty maruda jesteś, gorsza niż Agata :shake: ... madzia18sosnowiec napisał(a):a fotki spacerkowe są swietne, loco ci chyba przybrał na wadze, co? W zeszły tygodniu ważył 29,2 kg ;) ... Quote
e.v.a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale Ty maruda jesteś, gorsza niż Agata :shake: ... maruda to moje 2 imie:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='evaxon']maruda to moje 2 imie:evil_lol: Nic nowego nie powiedziałaś :diabloti: :diabloti: :diabloti: ... A teraz mówię już Wszystkim dobranoc ;) ... Rano wyjeżdżam ... ale nie na Śląsk :evil_lol: ... Jutro wróce ;) ... [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:a kiedy kierunek Rybnik;) Tak szczerze mówiąc to nie wiem. Zlecenie Nam się już kończy, kierownicy na Śląsku przeszkoleni. Teraz to prawdopodobnie gdzieś za miesiąc, może wcześniej ;) ... Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:a kiedy kierunek Rybnik;) Alu...dodaj ze Rybnik to jednak Ślask bo on jeszcze napisze ze Zagłebie....:angryy: On nie zna geografii Polski :mad: Quote
Cimi Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):I znów groźby :shake: :roll: ... Niedługo to przestanę się przyznawać gdzie jeździłem :roll: ... Jedyna ja porządna i nie marudziłam, żeś mi wcześniej nie powiedział, że Gliwicach będziesz :evil_lol:. Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pika, kiedy Ty tele fot narobiłaś? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Mi tam było w ręce zimno :roll: ... .. To jest duzo? :crazyeye: A ja rękawiczki załozylam :lol: a i tak mi baterie siadly :shake: bo by bylo więcej :evil_lol: I tak mi kilka nie wyszlo :evil_lol: znaczy wyszlo :evil_lol: ale na przyklad na jednym mam z prawej kawalek łba Locerskiego, a na drugim z lewej jego tyleczek :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ale super zdjęcia i nawet na jednym Piotrka widać :razz: :razz: Quote
Recommended Posts