an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='PIKA']no ja tak ogólnie na trzy :evil_lol: Bo jeszcze nie bylam na żadnym :oops: Ja tych na wysikanie nie liczę. Te dwa to są takie długie, w polu. Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):mnie rybka, ja i tak na spacer musze iśc ;) A duży Molos nie pożre małego Molosa? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):A duży Molos nie pożre małego Molosa? :razz: :evil_lol: :evil_lol: duzy molos bedzie mial namordnik :evil_lol: przynajmniej na poczatku a jak się okaże nieglodny to mu zdejmiemy :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):duzy molos bedzie mial namordnik :evil_lol: przynajmniej na poczatku a jak się okaże nieglodny to mu zdejmiemy :evil_lol: No to git :p ... Quote
Magda Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Dzien dobry Piotrus!!:multi::multi: Duzo fotek bylo do obejrzenia. Pozdrow kochanego Locusia:loveu: Quote
e.v.a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ludzie co wy spac nie mozecie:roll: o tej godszinie juz przy kompie :-o ja dopiero wstalam :evil_lol: a wiec dzieńdoberek wszystkim :cool3: Quote
Cimi Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Piotrusiu , to ty nie byłeś na Śląsku tylko w Zagłębiu :evil_lol: Te te, ale przez Śląsk przejeżdżał :evil_lol:. evaxon napisał(a):ludzie co wy spac nie mozecie:roll: o tej godszinie juz przy kompie :-o ja dopiero wstalam :evil_lol: Toż to prawdziwy śpioch z Ciebie :evil_lol:, a pies ? To ja od 7.30 na nogach :lol:. Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='PiotrekJ']Na Śląsku tylko Sosnowiec ... Nie złościsz się, prawda? :roll: ALE JA SIE ZŁOSZE!NIECH TU TYLKO PYSIA WPADNIE:mad: :mad: :mad: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no i jak spacerek.........:razz: Loco zyje :evil_lol: Bo oczywiscie ta moja c.hamka musiala mu na dzień dobry pokazać, gdzie jego miejsce:angryy: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Wróciliśmy :p ... Loco padł pod stołem i na nic nie reaguje. Jak mu powiedziałem chodź do sklepu to wlazł jeszcze głębiej pod stół :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']no i jak spacerek.........:razz: [quote name='PIKA']Loco zyje :evil_lol: Bo oczywiscie ta moja c.hamka musiala mu na dzień dobry pokazać, gdzie jego miejsce:angryy: Nic dodać, nic ująć :evil_lol: ... Na samym początku Loco podbiega do Piki i ... już leży na glebie :evil_lol: ... [quote name='madzia18sosnowiec']ALE JA SIE ZŁOSZE!NIECH TU TYLKO PYSIA WPADNIE:mad: :mad: :mad: No i weź tu człowieku tłumacz kobietom :shake: ... Przecież mnie tam wcale miało nie być :shake: ... Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a): Nic dodać, nic ująć :evil_lol: ... Na samym początku Loco podbiega do Piki i ... już leży na glebie :evil_lol: .... zmieszla go z błotem:evil_lol:.... na dzień dzisiejszy .. doslownie :angryy: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 No dobra, czas na fotki ;) ... Jak widać na zdjęciach Loco trzyma bezpieczny dystans 2 metrów :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Gabryjella']śliczne buciki:cool3: Na tą pogodę w sam raz :evil_lol: ... A i tak nie zawsze pomagają :evil_lol: ... Ciąg dalszy ;) ... Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Hmmm, podejść do niej czy nie? No dobra, podejdę ... ... albo lepiej odejdę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gabryjella napisał(a):śliczne buciki:cool3: Ty lepiej się przyjzyj nogawce :diabloti: PiotrekJ napisał(a): A i tak nie zawsze pomagają :evil_lol: ... szczególnie jak się wpada w wodę po kolana :diabloti: ja zdjecia na razie obrabiam, cos mi kiepskie wyszly :shake: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='PIKA']Ty lepiej się przyjzyj nogawce :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PIKA'] ja zdjecia na razie obrabiam, cos mi kiepskie wyszly :shake: A moje to dobre niby? Też nie ;) ... Loco jest ... Loco znika ... I już go nie ma :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 I ostatnie na którym jest Loco, więcej chyba nie mam ;) ... Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Jeszcze jedno zdjęcie Saby, które podoba mi się strasznie :p ... Reszta u Piki ;) ... Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 To tera ja Bojam się jej :shake: Loco patykowy Chcialam zjeść mu psa a on mnie i tak glaszcze :evil_lol: Przewioze go a Loco w bezpiecznej odległosci Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Oczywiście znowu mialam busy server :angryy: Ona niebezpieczna jest :shake: Poważne rozmowy z Panem :evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Że Loco został zdominowany?:lol: To zdjęcie mi się podoba najbardziej. Subtelna z niej dama. Już sobie wyobrażam jak wyglądało ich zapoznanie...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='PIKA']:evil_lol::evil_lol: Rozwaliłaś mnie tym zdjęciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='an3czka']Już sobie wyobrażam jak wyglądało ich zapoznanie...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gleba była :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 widać udany spacerek :p PIKA Piotr wy jak rodzeństwo w tych ciuszkach :razz: Quote
Recommended Posts