PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Patka napisał(a):to sie nazywa miłosc i tęsknota :cool3: Żebyś wiedziała, pies się bardziej stęsknił niż Justyna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ale tak to jest jak spacery miał ograniczone do wycieczki wokół bloku :roll: ... Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Na Śląsku tylko Sosnowiec ... Nie złościsz się, prawda? :roll: to Magda od Gajki da Ci popalic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cimi'] Piotrze, Ty palisz :crazyeye: A fe!!! Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Teklunia napisał(a):to Magda od Gajki da Ci popalic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciiiiicho, może nie doczyta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Teklunia napisał(a): Piotrze, Ty palisz :crazyeye: A fe!!! Takie są efekty wychowywania się na blokowisku :roll: ;) ... Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Cytat: Napisał(a) basiulka22tychy jeee Logo biegnie do Safinki i Mejka Loco Basiu, nie Logo ... To Mrówka już się pojawia na DGM? o przepraszam za przejezyczenie;P mialo byc Loco :):):) nie mroweczki jeszcze nie ma na dogomani teraz pewnie biega po spodku i meczy pieski na wystawie heheh :):) Quote
Cimi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Takie są efekty wychowywania się na blokowisku :roll: ;) ... Ale mi tłumaczenie :evil_lol: :evil_lol:. Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 cześć Piotrek :p Rozumiem, ze uczyles się robic foty, jak Cie nie było, bo wyszly Ci super :multi: Ja mam podobne spodnie, to sprezentuj mi tą kurtke bede miala komplet :evil_lol: [quote name='Teklunia'] Piotrze, Ty palisz :crazyeye: A fe!!! aaa tam zaraz Fe :roll: Quote
e.v.a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 tee blokowy Włuczykiju daj no jakas rodzinna foteczke jeszcze :evil_lol: albo Locersa przynajmniej :evil_lol: i nie pal tyle :evil_lol: kolejna fajna emotka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: p.s ale pośladeczki ... mniam ...:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Witamy Wszystkich ponownie :multi: ... Cimi napisał(a):Ale mi tłumaczenie :evil_lol: :evil_lol:. Lepsze takie niż żadne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):Rozumiem, ze uczyles się robic foty, jak Cie nie było, bo wyszly Ci super :multi: Dzięki za komplement. Niektóre są lepsze, inne gorsze ... Ale tak będzie zawsze ;) ... Jeśli pogoda się nie popsuje, a właśnie zaczyna padać :angryy:, to jutro też przejedziemy się nad Wisłe i jeszcze pocykamy fotasków ;) ... PIKA napisał(a):Ja mam podobne spodnie, to sprezentuj mi tą kurtke bede miala komplet :evil_lol: Jak się wreszcie spotkamy to dam Ci ponosić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):aaa tam zaraz Fe :roll: Nie każdy wie co dobre :razz: ... evaxon napisał(a):tee blokowy Włuczykiju daj no jakas rodzinna foteczke jeszcze :evil_lol: albo Locersa przynajmniej :evil_lol: i nie pal tyle :evil_lol: kolejna fajna emotka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: p.s ale pośladeczki ... mniam ...:evil_lol: Fot więcej nie ma, będą jutro ;) ... A od moich pośladków to Ty się odczep :diabloti: :diabloti: :diabloti: ... Quote
e.v.a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PiotrekJ napisał(a): Fot więcej nie ma, będą jutro ;) ... A od moich pośladków to Ty się odczep :diabloti: :diabloti: :diabloti: ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha Włuczykij a skad wiesz ze o twoich mowa:lol: Locers tez tylem stal :evil_lol: ;) Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PiotrekJ napisał(a): Jak się wreszcie spotkamy to dam Ci ponosić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... zanim my się spotakmy to mi sie portki podrą :roll: juz zaczynaja :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha Włuczykij a skad wiesz ze o twoich mowa:lol: Locers tez tylem stal :evil_lol: ;) No zoofilka normalnie :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):zanim my się spotakmy to mi sie portki podrą :roll: juz zaczynaja :evil_lol: No tak :roll: ... W takim razie jutro nad Wisłę przy Żeraniu zapraszam :razz: ... Quote
e.v.a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):No zoofilka normalnie :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... :roll: błeheheheheheeeee......:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Na Śląsku tylko Sosnowiec ... Nie złościsz się, prawda? :roll:WITAM :multi: Piotrusiu , to ty nie byłeś na Śląsku tylko w Zagłębiu :evil_lol: Fajne foty :razz: Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PiotrekJ napisał(a): No tak :roll: ... W takim razie jutro nad Wisłę przy Żeraniu zapraszam :razz: ... przy EC Zerań? :roll: Ja moge podjechac, :razz: byleby nie za rano :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']WITAM :multi: Piotrusiu , to ty nie byłeś na Śląsku tylko w Zagłębiu :evil_lol: Fajne foty :razz: Witaj Alu ;) ... Dzięki za komplement :razz: ... [quote name='PIKA']przy EC Zerań? :roll: Ja moge podjechac, :razz: byleby nie za rano :lol: Tak, przy elektrociepłowni ... To tak w połowie drogi by było, bo te Wasze forty to daleko są :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Jutro się dogadamy na DGM ... O ile nie będzie padać :roll: ... Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PiotrekJ napisał(a): Jutro się dogadamy na DGM ... O ile nie będzie padać :roll: ... ok ;) tylko pamiętam, ze dzisiaj zegarki przestawiamy :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dawaj tego smakołyka, a nie go chowasz :mad: ... Odpoczywamy ;) ... Ho, ho, ho! Kogo tu moje piękne oczy widzą:cool3: Cześć Piotruś...:cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Cześć Wszystkim, cześć Aniu :cool3: ... Marna dziś pogoda, dopiero wstałem :roll: ... A pies chciał wyjść od trzech godzin :roll: ... Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 biedny Loco musiał włączyć uszowpomaganie i oraz językowy pomiar wiatru :shake: i do tego łapeCki mu się pokręciły hahahahhahahahha faaaaaaaajne foty spaceroty Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Wszystkim, cześć Aniu :cool3: ... Marna dziś pogoda, dopiero wstałem :roll: ... A pies chciał wyjść od trzech godzin :roll: ... No ładnie...:roll: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a): Marna dziś pogoda, dopiero wstałem :roll: ... ... a to tak jak ja :roll: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 dbsst napisał(a):biedny Loco musiał włączyć uszowpomaganie i oraz językowy pomiar wiatru :shake: i do tego łapeCki mu się pokręciły hahahahhahahahha Debe, gdy czytam Twoje posty to coś skręca mnie ze śmiechu :lol: :lol: :lol: ... PIKA napisał(a):a to tak jak ja :roll: :evil_lol: Lenistwo piękna rzecz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... To jak? Jedziemy czy dziś sobie darujemy? :razz: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a): To jak? Jedziemy czy dziś sobie darujemy? :razz: mnie rybka, ja i tak na spacer musze iśc ;) Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='PIKA']mnie rybka, ja i tak na spacer musze iśc ;) Ja też. Nawet na dwa!:lol: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='an3czka']Ja też. Nawet na dwa!:lol: no ja tak ogólnie na trzy :evil_lol: Bo jeszcze nie bylam na żadnym :oops: Quote
Recommended Posts