Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 super Lockersik, a może jakies Twoje foty no i może Twojej miłości :razz: :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: Umarłam :evil_lol: :evil_lol: Rzuciłem mu buteleczkę, a ten zamiast ją złapać to zaczął przeskakiwać :evil_lol: ... Daga_i_Oskar napisał(a):super Lockersik, a może jakies Twoje foty no i może Twojej miłości :razz: :razz: Może kiedyś :roll: ... Ciąg dalszy spaceru ;) ... Quote
Pysia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Rozrasta Ci się chłopak. Na tej fotce widać ze mu sie klata zaczęła rozwijać :multi: Quote
PiotrekJ Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a):Rozrasta Ci się chłopak. Na tej fotce widać ze mu sie klata zaczęła rozwijać :multi: Najwyższa pora ;) ... Przecież nie mógł wiecznie być taką chudziną :shake: ... Ciąg dalszy ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 qrcze a kiedy nastapki to kiedyś ?? :roll: a Loskuś swietny i zawsze w ruchu - wszędzie go pełno :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):qrcze a kiedy nastapki to kiedyś ?? :roll: a Loskuś swietny i zawsze w ruchu - wszędzie go pełno :cool3: Ad 1. Kiedyś napewno :cool3: ... Nie wystarcza Ci ta jedna którą widziałaś? :razz: Ad 2. Taki jego urok ;) ... Wyścigi z ciężarówką ;) ... Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ad 1. Kiedyś napewno :cool3: ... Nie wystarcza Ci ta jedna którą widziałaś? :razz: Ad 2. Taki jego urok ;) ... Wyścigi z ciężarówką ;) ... ale expres ;) mniejszych zabawek nie macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): mniejszych zabawek nie macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ta i tak jest mała ;) ... Na porannym spacerku ciągał sobie kijek ze dwa razy cięższy od niego. Szkoda że aparatu nie miałem :roll: ... Ostatnie cztery fotki i powoli uciekam z psem na spacer ;) ... Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 PiotrekJ napisał(a): Moje drogie Panie, musicie zrozumieć że poza Wami mam jeszcze swoją miłość :loveu: która ostatnio przez DGM czuła się zaniedbywana. Był weekend, musiałem to naprawić :loveu: ... Ale oto jestem :p ... ale nas jest wiecej i nalezy nam sie wiecej czasu! :eviltong: PiotrekJ napisał(a): Wyścigi z ciężarówką ;) ... HUUUURA!!! Locers wygral :klacz: Quote
Cimi Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Cześć Piotrek ;). Coś Cię dawno nie było :mad:.No a ta ilość fotek, no no :lol:. Normalnie zając no :lol:. Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 PiotrekJ napisał(a): . Na początek trzy ;) ... No, no Piotrek,:razz: że tak powiem :razz: Fotki super jakosciowe :multi: a zabaweczka świetna :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Jak Ci benzyny w samochodzie zabraknie bedziesz mial kogo po nia wyslac:lol: Quote
Patka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 matko jakie on ma dłuigieeeee nogi - Piotr ile on ma w kłębie?? :crazyeye: Quote
PiotrekJ Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Witajcie ponownie :multi: ... Patka napisał(a):matko jakie on ma dłuigieeeee nogi - Piotr ile on ma w kłębie?? :crazyeye: Nie wiem, nie mierzyłem jeszcze :roll: ... Gabryjella napisał(a):"Pobiegałbyś ze mną a nie tylko sterczysz tam z tym aparatem" Dokładnie o to mu chodziło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Teklunia napisał(a):ale nas jest wiecej i nalezy nam sie wiecej czasu! :eviltong: Powiedz to Justynie. Jeśli ja tak powiem to na balkonie będę musiał spać :roll: ... Dobranoc ... Quote
Patka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Piotrze już chyba czas zmierzyc :evil_lol: tą sarnę :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 oł jaaaaaaaaaaa ale Locuś ma przyspieszenie ciężarówka została ostrrrrro w tyle :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 PiotrekJ napisał(a): czesc piotrek, jak dla mnie to loco powinien i tak wygrac bo on biegł łap nie uzywając :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Witaj Piotruś! Buziaki dla rozbrykanego Lockersa:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Cześć Piotruś :multi: czy dziisaj będą jakieś nowe foteczki rozbrykanego Lockersika :razz: :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 czesc chłopaki moje kochane :buzi: ja was chyba w wawie wczoraj widziałam :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Witajcie po dłuższej przerwie :multi: ... Wróciliśmy i mamy foty :cool3: ... Jedne lepsze, drugie gorsze ale są :cool3: ... Magda, nie mogłaś Nas widzieć w Warszawie, nie było mnie przez ostatnie 5 dni. A tak z ciekawości to gdzie niby Nas widziałaś? :razz: Dobra, teraz foty. Pan wrócił z delegacji i zabrał rodzinę na spacerek nad Wisłę ... Biegam ... Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 jeee Logo biegnie do Safinki i Mejka :):):):) Quote
Recommended Posts