Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 czesc pracusiu :) PiotrekJ napisał(a): I na koniec coś specjalnego. Portret mojego obślinionego brudasa z profilu ;) ... genialne!!! te piekne fafelunki aksamitne :loveu::loveu::loveu::loveu: az sie chce calowac :buzi: Quote
e.v.a Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 PiotrekJ napisał(a): Locers ty brudasie:evil_lol: Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:a ja widzę dobrze To tez? :crazyeye: Pysia napisał(a): Dobrze że tego u mnie nie napisałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U Ciebie są dobrze skontrastowane :evil_lol: czarne na bialym :evil_lol: A tutaj mam czarne na czarnym :roll: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):No nie moglam sie powstrzymac :lol: PIKA a u mnie zrobiły się mdłe i prawie przeźroczyste :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA a u mnie zrobiły się mdłe i prawie przeźroczyste :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: co Ty masz za ekran i jak ustawiony ? :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: co Ty masz za ekran i jak ustawiony ? :crazyeye:normalny :razz:prostokątny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ale faktycznie foty u mnie są jaśniejsze niż u Alki więc coś w tym jest ;) Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):normalny :razz:prostokątny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ale faktycznie foty u mnie są jaśniejsze niż u Alki więc coś w tym jest ;) to moze pogrzeb w ustawieniach ekranu ;) Quote
dbsst Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 miooooooooooooooooooooodzio :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):to moze pogrzeb w ustawieniach ekranu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja się zastanawiam o jai pogrzeb ci chodzi :oops::evil_lol: ja tam z ustawień nic nie wiem :oops: Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja się zastanawiam o jai pogrzeb ci chodzi :oops::evil_lol: Twojego ekranu :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):ja tam z ustawień nic nie wiem :oops: a Kuba? :razz: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):Twojego ekranu :evil_lol: a Kuba? :razz:Śpi :cool3:z zatyczkami w uszach :p Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Śpi :cool3:z zatyczkami w uszach :p ale ja nie kazalam dzisiaj poprawiac :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 PiotrekJ napisał(a): I na koniec coś specjalnego. Portret mojego obślinionego brudasa z profilu ;) ... Do zobaczenia jutro ;) ... Brudas, brudas!!! Tralalalalalaaaa:lol: Witaj Piotruś Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Czesc chlopcy :) Mam nadzieje ze w weekend nie pracujesz i posiedzisz z nami ;) Quote
Magda Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc chlopcy :) Mam nadzieje ze w weekend nie pracujesz i posiedzisz z nami ;) No wlasnie i zobaczymy nowe fotki Locersika:cool3::cool3: Quote
Pysia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Śpi :cool3:z zatyczkami w uszach :p Na monitorze pod ekranem masz rysuneczki i przyciski ;) Tam pogrzeb :eviltong: Moje fotki niedługo będą normalne :evil_lol: Tylko śnieg stopnieje :evil_lol: Mam nadzieje ....że stopnieje i trawa urosnie w tym roku....:mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Cześc chłopaki :multi: Kiedy sie pjawicie z masą fotek na dogo co :razz: Quote
Alicja Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Pysia napisał(a):Na monitorze pod ekranem masz rysuneczki i przyciski ;) Tam pogrzeb :eviltong: Moje fotki niedługo będą normalne :evil_lol: Tylko śnieg stopnieje :evil_lol: Mam nadzieje ....że stopnieje i trawa urosnie w tym roku....:mad:Dziewczyny ale ja mam tak ustawione że ja widzę dobrze /:evil_lol::evil_lol:to wy widzicie za ciemne ;)/Nie mogę przyciemniać bo z moimi oczami to miałabym nieciekawe widoki :lol::lol::lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 czesc pracoholliki moje kochane :buzi: tylko nie mowcie ze o tej godzinie w piatek w nadal w pracy:cool3: :eviltong: Quote
Cimi Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ale przyznam, że ładny ten Twój brudas :loveu: madzia18sosnowiec napisał(a)::buzi: tylko nie mowcie ze o tej godzinie w piatek w nadal w pracy:cool3: :eviltong: Piątek jest, wolne i pewnie imprezka :lol:. Quote
PiotrekJ Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Witamy Wszystkich :multi: ... Ja dziś małego kacyka mam, więc wziąłem sobie wolne w pracy i przespałem prawie cały dzień :p ... Mam kilka fotek, ale nic specjalnego ;) ... madzia18sosnowiec napisał(a):ja mam nadzieje ze nie jestes tutaj gdzies u mnie w okolicy, bo jak sie znowu okaze ze nas nie powiadomiłes to same od ciebie przyjedziemy i bedzie manto :eviltong: Nie byłem u Was :shake: ... Do Białegostoku mnie wysłali :roll: ... Alicjarydzewska napisał(a):/ i nowy Rogz:razz:/ Jaki nowy? Ze dwa tygodnie już ma :razz: ... PIKA napisał(a):Piotrek porozjasniaj niektore zdjęcia bo ja czarne plamy widze a nie psy :-( Maruda :shake: ;) ... Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi:a ja widzę dobrze Ja też :p ... Alu to pewnie dlatego, że my nie mamy jeszcze tak wyczulonego wzroku jak Ci Nasi geniusze od przeróbek :p ... Teklunia napisał(a):genialne!!! te piekne fafelunki aksamitne :loveu::loveu: az sie chce calowac :buzi: One nie aksamitne, one zabłocone i obślinione :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Cimi napisał(a):Ale przyznam, że ładny ten Twój brudas :loveu: Agatko, słyszeć komplement z Twoich ust to zaszczyt :loveu: :loveu: ;) ... Teraz fotaski :p ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Witamy zkacowanego Piotrka :evil_lol: tylko dwie fotki ?? :roll: Quote
PiotrekJ Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Witamy zkacowanego Piotrka :evil_lol: tylko dwie fotki ?? :roll: Nie śmiej się, to nic przyjemnego :roll: ... Nie, mam więcej :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie śmiej się, to nic przyjemnego :roll: ... oj wiem cos o tym :oops: cały dzień do doopy :lol: Quote
Recommended Posts