Teklunia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 PiotrekJ napisał(a): rany, jakie spojrzenie :nerwy: morderca!!! Quote
e.v.a Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 haha Locersik ty zabijako :D pycha foteczki :p Quote
Cimi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agatko, nie poznaję Cię ... Ty wreszcie nie marudzisz tylko chwalisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A kiedy ja niby marudziłam :lol:, :cool3:? Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 hahhahaha jaki przeżuwacz hahhahaha Piotrze nie kce Cię martwić ale to TY musisz wymyślec imie dla aparaciku bo to TY bedziesz nim focic dla NAS :mad: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Witaj Blondasku :) Ale masz zakapióra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uważaj bo rottka z niego zrobisz i pewnego dnia Cię zje :eviltong: Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Dzień dobry :cool3: Tym to dobrze opływaja w blogości nie dość ze dwa aparaty, tłumy wielbicielek LOCERSA tu spływaja to jeszcze tu nie zaglądają WSTYD I HAŃBA :mad: :mad: Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Witajcie moi drodzy Dogomaniacy :cool3: ... Dziś wcześnie wróciłem z pracy, aż sam nie mogę w to uwierzyć :lol: ... Byliśmy na spacerku, porobiliśmy foteczki :cool3: ... Teklunia napisał(a):rany, jakie spojrzenie :nerwy: morderca!!! Nie morderca :shake: ... Locersik :loveu: ... Cimi napisał(a):A kiedy ja niby marudziłam :lol:, :cool3:? Prawie zawsze marudzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Noto na początek kilka z wczoraj ;) ... Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Locersik :multi::multi::multi:no , no Piotrze , ale cię ten NOWY zdopingował ;) Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Locersik :multi::multi::multi:no , no Piotrze , ale cię ten NOWY zdopingował ;) Nie dziwie mu sie :cool3: z checia bym mu go gwizdneła :evil_lol: :evil_lol: ,Nie Piotruś żartuje Pożyczyła bym go tylko:evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Nugatowa napisał(a):Dzień dobry :cool3: Tym to dobrze opływaja w blogości nie dość ze dwa aparaty, tłumy wielbicielek LOCERSA tu spływaja to jeszcze tu nie zaglądają WSTYD I HAŃBA :mad: :mad: No już jesteśmy :roll: ... Zaczęliśmy od Waszych galerii, u Nas foty dopiero się zgrywały ;) ... Alicjarydzewska napisał(a):Locersik :multi::multi::multi:no , no Piotrze , ale cię ten NOWY zdopingował ;) Gdy widać efekty to odrazu chce się focić :lol: ... A to już dzisiejszy spacerek ;) ... Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witajcie moi drodzy Dogomaniacy :cool3: ... Dziś wcześnie wróciłem z pracy, aż sam nie mogę w to uwierzyć :lol: ... Byliśmy na spacerku, porobiliśmy foteczki :cool3: ... Noto na początek kilka z wczoraj ;) ... Witaj Piotruś! Loco na tym zdjęciu łypie swoim bandyckim okiem:cool3: Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:aż mu fafla podwiało jak wam idzie kuracja Locersa :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 an3czka napisał(a):Witaj Piotruś! Loco na tym zdjęciu łypie swoim bandyckim okiem:cool3: Pan go obudził, żeby fote zrobić :diabloti: ... No i się chłopak zdenerwował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Alicjarydzewska napisał(a):jak wam idzie kuracja Locersa :razz: Chyba dobrze :roll: ... Jutro będziemy robić trzeci zastrzyk, obróżkę cały czas nosi, wyłysienia znikają ;) ... Koło 25 marca mamy wizytę kontrolną u weta ;) ... Ciąg dalszy spacerku ;) ... Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 PiotrekJ napisał(a): Poszłli narąbać drewna na opał do lasu :evil_lol: I biedny Locersik :placz: sam musiał noisć kłody. Pan nawet palcem nie kiwnał :evil_lol: :evil_lol: :mad: Locersik chodzic do Cioci :loveu:Chooodzż Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 PiotrekJ napisał(a): mierz siły na zamiary :loveu: loco taki niepozorny chłopina a takie kłody targa :eviltong: :eviltong: :eviltong: a wogóle to czesc moi naulubiensi ulubiency :buzi: Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Nugatowa napisał(a):I biedny Locersik :placz: sam musiał noisć kłody. Pan nawet palcem nie kiwnał :evil_lol: :evil_lol: :mad: W końcu musi darmozjad na sibie zarobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... madzia18sosnowiec napisał(a):mierz siły na zamiary :loveu: loco taki niepozorny chłopina a takie kłody targa :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jaki niepozorny, to już kawał byka :p ... Ciąg dalszy fotasków ;) ... Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 PiotrekJ napisał(a): W końcu musi darmozjad na sibie zarobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A no tez prawda :evil_lol: Od kłody po wykałaczkę :evil_lol: :D Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Ostatnie fotki ;) ... My już uciekamy, do zobaczenia wieczorkiem lub jutro ;) ... Quote
e.v.a Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 PiotrekJ napisał(a): Locusiu coraz to wieksze patyczki mi przynosisz:loveu: Tigra jest szczesliwa ze jej menior nie bedzie łysy:evil_lol: Quote
Magda Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Locersik biegnie pokibicowac pilkarza:evil_lol::evil_lol: Kij przyda sie po meczu:lmaa: Quote
Recommended Posts