e.v.a Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Piotrusiu jakie śliczne foteczki :loveu: P.S....czy aby napewno chcesz focic Locersa pod latarnią :roll: dosc dziwne miejscie jak na psa :evil_lol: a przy okazji dzieńdobry!!!!! Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Czego rano budzicie psa? :mad: Lampa była włączona :roll: ... Dodatkowo próbowałem z ustawieniami nocnymi oraz fotami na śniegu. Ciągle coś rozmazywało albo wychodziły kontury psów :roll: w ruchu się nie da :shake: Quote
Magda Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a): Dzien dobry!! Hihi.... ale morda:evil_lol::evil_lol: Latajace fafelki Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a): dzien dobry, Piotrze :) a coz to za zrebaczka masz na zdjeciach? :lol: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ciąg dalszy fotasków, spacerek przedpołudniowy ;) ... Loco jak bandzior wygląda:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 cześć chłopaki :p Co się Locersowi stało:evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Normalnie Piotr szaleje.. nie poznaje :evil_lol:. A w ruchu zdjęcia bardzo fajne :cool3: :lol:. Quote
PiotrekJ Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Witajcie ponownie :multi: ... evaxon napisał(a):P.S....czy aby napewno chcesz focic Locersa pod latarnią :roll: dosc dziwne miejscie jak na psa :evil_lol: A co, zgłaszasz się na ochotniczkę? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PIKA napisał(a):Czego rano budzicie psa? :mad: To 10 już była :roll: ... PIKA napisał(a): w ruchu się nie da :shake: Tak mi się właśnie wydawało :roll: ... Magda_Miki napisał(a):Latajace fafelki To specjalność Boksików ;) ... Teklunia napisał(a):a coz to za zrebaczka masz na zdjeciach? :lol: Kasiu, jak możesz? Locersika nie poznajesz? :-( an3czka napisał(a):Loco jak bandzior wygląda:evil_lol: Hehehe ... Jak kaganiec ma założony to jeszcze lepszy efekt jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Alicjarydzewska napisał(a):Co się Locersowi stało:evil_lol::evil_lol: Wygina śmiało ciało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Cimi napisał(a):Normalnie Piotr szaleje.. nie poznaje :evil_lol:. A w ruchu zdjęcia bardzo fajne :cool3: :lol:. Agatko, nie poznaję Cię ... Ty wreszcie nie marudzisz tylko chwalisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 no no panie Piotrze widze że aparacik Locusiowi się podoba ;) a czy ma juz imie :cool3: a to zdjęcie no cóż :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):No tak, kobietom to tylko sceny łóżkowe w głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Chciałam zauwazyć, że to panowie o tym tylko wciąz myślą. A zdjęcia LoCo piekne:loveu: Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Nastepny "klejnociaż" dorasta :lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):A co, zgłaszasz się na ochotniczkę? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Piotrusiu jak ty byś focił to nawet i siedziec na niej mogla bym :loveu: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :cool3: Dzieńdobry :lol: No miejmy nadzieje , ze Piotr dzisiaj tez nam napała oczy widokiem Locersa:cool3: A no wieć do miłego Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Piotrze , dlaczego nie zamęczasz aparata :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 piotrek siedzi w pracy ale juz pewnie kombinuje zeby sie wyrwac i focic lockersika dla nas :loveu: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Cześć Wszystkim ;) ... Ja tak standardowo o tej porze tylko na chwilkę ;) ... dbsst napisał(a):a czy ma juz imie :cool3: Nie ma :shake: ... Musicie pomyśleć i wymyśleć :p ... Pysia napisał(a):Nastepny "klejnociaż" dorasta :lol: :lol: :lol: Wiedziałem że ktoś zacznie ten temat. I tak myślałem, że będziesz to Ty :p ... evaxon napisał(a):Piotrusiu jak ty byś focił to nawet i siedziec na niej mogla bym :loveu: :evil_lol: No dobra, umawiamy się na wieczór :p ... madzia18sosnowiec napisał(a):piotrek siedzi w pracy ale juz pewnie kombinuje zeby sie wyrwac i focic lockersika dla nas :loveu: :cool3: Dokładnie tak :p ... A oto efekty :p ... Obiadek ;) ... Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :crazyeye:zeżarł PIOTRKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 PiotrekJ napisał(a): mina loco mowi tylko jedno "odejdz bo i ciebie to spotka":evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:zeżarł PIOTRKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co Ty, to cielaczek. On żylastego mięsa nie lubi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... W związku z tym, iż mam mało czasu fotki będą monotematyczne. Jakieś urozmaicenie wstawię wieczorem ;) ... Obiadek ciąg dalszy ;) ... Quote
PiotrekJ Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 an3czka napisał(a):Zbir jeden!:evil_lol: Nie zbir, Locersik mój malutki :loveu: :loveu: :loveu: ... Ostatnie fotaski ;) ... Mam nadzieję, że jeszcze wieczorem uda mi się coś wrzucić ;) ... Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie zbir, Locersik mój malutki :loveu: :loveu: :loveu: ... Ostatnie fotaski ;) ... Mam nadzieję, że jeszcze wieczorem uda mi się coś wrzucić ;) ... To może Locersik-zbir malutki?:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 an3czka napisał(a):To może Locersik-zbir malutki?:evil_lol: Przecież on jest potulny jak baranek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts