dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Uczę się cały czas ;) ... Debe, na jakich ustawieniach robić foty o tej porze przy oświetleniu z latarni? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahhahaha to trudne pytanie bo zależy jaką jasność ma Twój obiektyw jeśli jest ciemny to lepiej nie na manualu tylko na progranmie z lampą ;)bo na M potzrbny jest dlugi czas naświetlania (jeśli ma byc ostry obiekt fotografowany TO NIE MOŻE DRGNĄĆ;)) ja proponuje programik z fleszem (możesz sobie flesz zmniejszyć lub większyć gdzieś w ustwaieniach zapewne) Quote
Cimi Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):To nie psa, to ... moje :roll: ... Oj wstydziłbyś się .. ja przynajmniej wyrzucam do kosza :evil_lol: :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):hahahhahaha to trudne pytanie bo zależy jaką jasność ma Twój obiektyw jeśli jest ciemny to lepiej nie na manualu tylko na progranmie z lampą ;)bo na M potzrbny jest dlugi czas naświetlania (jeśli ma byc ostry obiekt fotografowany TO NIE MOŻE DRGNĄĆ;)) ja proponuje programik z fleszem (możesz sobie flesz zmniejszyć lub większyć gdzieś w ustwaieniach zapewne) Dzięki, pokombinuję ;) ... My uciekamy na spacerek, do zobaczenia ;) ... Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Aaaa Piotrek ma nowy aparat :multi: :laola: :cunao: :cunao: To, zeby się nie ropadł :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Wróciliśmy :p ... dbsst napisał(a):wnioskuje ze na foto - spacerek :multi: Na 34 zrobione fotki jedna wyszła względnie dobrze, reszta rozmazana :angryy: ... PIKA napisał(a):Aaaa Piotrek ma nowy aparat :multi: :laola: :cunao: :cunao: To, zeby się nie ropadł :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Cześć Piko :lol: ... Chętnie się napiję :p ... :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):To pokaż choć tą jedną :eviltong: Mówisz i masz :p ... Byle jaka ale jest ;) ... Debeściaku, Ty myśl co z tymi ustawieniami :razz: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mówisz i masz :p ... Byle jaka ale jest ;) ... Debeściaku, Ty myśl co z tymi ustawieniami :razz: ... a mnie się podoba, kazda fotka na której jest Loskersik :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a mnie się podoba, kazda fotka na której jest [SIZE=5]Loskersik :loveu: A kto to Loskersik? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):A kto to Lockersik? :razz: :evil_lol: :evil_lol: czepialski :eviltong: literówka się wtargneła i tyle Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 że qto ma myśleć że ja hahahhahahahahahahahhahahahahahahahahaha jaaaaaaasne a poźniej co złego to ja ;) no way a do tego że jedna na milion wychodzi to się musisz przyzwyczaić hahahahahahaha blesne ale prawdziwe ;) Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Ja już nie wiem jak poustawiać ten aparat do nocnych fotek na dworze :shake: ... Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja już nie wiem jak poustawiać ten aparat do nocnych fotek na dworze :shake: ... z lampa skarbie, z lampa :shake: Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Piotrze kogo chcesz focic pod latarnia w nocy :roll: ?? Locersiku to ci dopiero pan foteczek napstrykal:loveu: Tigrusia szaleje z zachwytu ze ma za faceta takiego modela:D Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja już nie wiem jak poustawiać ten aparat do nocnych fotek na dworze :shake: ...napewno masz opcję >>sceny nocne<<;) Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Wszystkim :multi: ... Alu, kacyk mały jest, idę zaraz poprawić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Informuję, iż jesteśmy już szczęśliwymi posiadaczami nowego aparaciku :lol: ... Kilka nowych foteczek ;) ... Cześć Piotruś! Czy Lockersik jest na tych zdjęciach naburmuszony czy co? Może się mu nie podoba nowy sprzęt?:cool3: Jakość zdjęć poprawiła się bardzo. Teraz są naprawdę super:multi: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 ...A wlaśnie. Zdrowie aparatu!! :BIG::BIG::BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
PiotrekJ Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Cześć Wszystkim :multi: ... PIKA napisał(a):z lampa skarbie, z lampa :shake: Alicjarydzewska napisał(a):napewno masz opcję >>sceny nocne<<;) Lampa była włączona :roll: ... Dodatkowo próbowałem z ustawieniami nocnymi oraz fotami na śniegu. Ciągle coś rozmazywało albo wychodziły kontury psów :roll: ... Tak myśle, że mogło to być spowodowane oświetleniem z latarni. Było takie siakeś pomarańczowe światło :roll: ... Ale nie szkodzi, w końcu dojdę co i jak ;) ... evaxon napisał(a):Piotrze kogo chcesz focic pod latarnia w nocy :roll: ?? Locersa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... an3czka napisał(a):Czy Lockersik jest na tych zdjęciach naburmuszony czy co? Może się mu nie podoba nowy sprzęt?:cool3: Jakość zdjęć poprawiła się bardzo. Teraz są naprawdę super:multi: Dzięki Aniu ;) ... Co do miny to jego naturalny wyraz twarzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Kilka dzisiejszych fotek ;) ... Na początek Loco w pościeli ;) ... Quote
Nugatowa Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a): Dzieńdobry:lol: Fiu Fiu do "mordy" mu w błękicie :loveu: Jednym słwoem sceny łózkowe :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Nugatowa napisał(a):Dzieńdobry:lol: Fiu Fiu do "mordy" mu w błękicie :loveu: Jednym słwoem sceny łózkowe :evil_lol: Cześć Nugatowa, Kinga czy jak tam jeszcze wolisz ;) ... No tak, kobietom to tylko sceny łóżkowe w głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ciąg dalszy fotasków, spacerek przedpołudniowy ;) ... Quote
Nugatowa Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 A piotrze zapomniałam pogratulować ognika !! :cool3: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
PiotrekJ Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Nugatowa napisał(a):A piotrze zapomniałam pogratulować ognika !! :cool3: Dziękuję, ale to już dawno było :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Ostatnie fotki ;) ... Dobra, ja znikam ... Pojawię się później ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a): Dobra, ja znikam ... Pojawię się później ;) ... hahahaha czesc chłopaki, ujęcia pierwsza klasa :loveu: powiem ci tak...moja gaja na dwóch łapach potrafi biegać, ale biegać bez uzywania łap to ja juz sama nie wiem jak :eviltong: miłego dnia :buzi: Quote
Recommended Posts