e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 a ja teraz to sie zastanawiam czy kupowac aparat:roll: czy poczekac do pazdziernika i dostac jakis mega sprzecik od brata:loveu: ale z 3 strony czymja bede focic moją kluseczke..wakacje ida :( Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):no i teraz już tylko kombinacje alpejskie pozostaja coby aparacik sie nie znudził ciegle tymi programami ;) Najpierw to ja muszę poznać dokładnie te kombinacje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):A taki :p ... http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=9/19/131/6547&pq-locale=pl_PL SIUPER :multi: podobają mi się srebrne :lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 No super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nugatowa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 :oops: :oops: Rany julek teraz dopiero tu zawitałam czołem Piotrze:) ogladam i ogladam :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):SIUPER :multi: podobają mi się srebrne :lol: Ja tam na parametry patrzyłem, nie na kolor :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Nugatowa napisał(a)::oops: :oops: Rany julek teraz dopiero tu zawitałam czołem Piotrze:) ogladam i ogladam :cool3: A witam Cię Kingo w Naszych skromnych progach ;) ... Miłego oglądania ;) ... Ja narazie uciekam, będę koło 18 ;) ... Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Najpierw to ja muszę poznać dokładnie te kombinacje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... najpierw to poznaj instrukcje hahahahhaha żebys sobie nie porzestawiał i poźniej nie płakał ;) evaxon jak to ma byc wypasik to ja bym poczekała ;) Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a): evaxon jak to ma byc wypasik to ja bym poczekała ;) no wypasik by byl na pewno :) braciszekmnei opuszcza na pare miechow i jedzie do stanow wiec musi jakos zrekompensowac swoja nieobecnosc :D hehe ...musze sie zastanowic :] jak cos bede miala 2 aparaty potem 1 sprzedam kupie sobie troszke ciuszkow i bedzie gicior :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 evaxon napisał(a):no wypasik by byl na pewno :) braciszekmnei opuszcza na pare miechow i jedzie do stanow wiec musi jakos zrekompensowac swoja nieobecnosc :D hehe ...musze sie zastanowic :] jak cos bede miala 2 aparaty potem 1 sprzedam kupie sobie troszke ciuszkow i bedzie gicior :evil_lol: hahahahahahaha widze że już decyzje podjełaś ;) Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):hahahahahahaha widze że już decyzje podjełaś ;) haha no chyba tak:lol: jeszcze duzo zalezy od kolana ..bo jak bedzie potrzebna 2 operacja to mamuśka napewno mi nie fundnie aparatu:shake: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 evaxon napisał(a):haha no chyba tak:lol: jeszcze duzo zalezy od kolana ..bo jak bedzie potrzebna 2 operacja to mamuśka napewno mi nie fundnie aparatu:shake: :( nio to trzymam kciuki za zdrowe kolano :cool1: Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a)::( nio to trzymam kciuki za zdrowe kolano :cool1: :) juz jest lepiej zastrzyki chyba pomagaja :D ale one kolanka nie wylecza do konca wiec mam nadzieje ze jak juz krwiaka sie pozbede to sie okaze ze troczki miewaja sie dobrze :multi: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 evaxon napisał(a)::) juz jest lepiej zastrzyki chyba pomagaja :D ale one kolanka nie wylecza do konca wiec mam nadzieje ze jak juz krwiaka sie pozbede to sie okaze ze troczki miewaja sie dobrze :multi: trzymam kciuki Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Ale mi tu nagadały :shake: ... Ja przepraszam, Loca galeria to nie chat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No to jeszcze kilka fotek ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 piotrek ja zgłaszam sprzeciw!u was wcale nie ma błota śniegu deszczu i tego wszystkie fuj co u nas!!:mad: i jeszcze w dodatku trawa wam chyba rosnie :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):piotrek ja zgłaszam sprzeciw!u was wcale nie ma błota śniegu deszczu i tego wszystkie fuj co u nas!!:mad: i jeszcze w dodatku trawa wam chyba rosnie :eviltong: Ja Ci już kiedyś mówiłem, że to przez rury z ciepła wodą ;) ... A teraz domowe fotaski ;) ... Quote
Nugatowa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a): Piotru tak strasznie Ci wspólczuje ze twóje pies zmaga sie z tak okropnym nałogiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :placz: :lol: Quote
Cimi Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Kurde Piotrek, normalnie niemożliwe, ze tyle zdjęć wklejasz :evil_lol: :evil_lol:. Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja Ci już kiedyś mówiłem, że to przez rury z ciepła wodą ;) ... cholera gdzie mozna takie rury zamowic?:evil_lol: ps.piotr, szalejesz tyle zdjęc :multi: nie poznaje :eviltong: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Nugatowa napisał(a):Piotru tak strasznie Ci wspólczuje ze twóje pies zmaga sie z tak okropnym nałogiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :placz: :lol: To nie psa, to ... moje :roll: ... Cimi napisał(a):Kurde Piotrek, normalnie niemożliwe, ze tyle zdjęć wklejasz :evil_lol: :evil_lol:. madzia18sosnowiec napisał(a): ps.piotr, szalejesz tyle zdjęc :multi: nie poznaje :eviltong: :evil_lol: Jak mam czym robić to robię :p ... madzia18sosnowiec napisał(a):cholera gdzie mozna takie rury zamowic?:evil_lol: Ja Ci proponuję w jakiejś elektrowni się dowiedzieć :evil_lol: ... I ostatnie fotaski ;) ... Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 no widze że kolega piotrek szalej dziś z fotami hura jak sprzecik :D Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a): spojrzał jak chuck norris :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 zapomniałam dodać że foty sa KOSMICZNE a model WSPANIAŁY Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):no widze że kolega piotrek szalej dziś z fotami hura jak sprzecik :D Uczę się cały czas ;) ... Debe, na jakich ustawieniach robić foty o tej porze przy oświetleniu z latarni? :razz: madzia18sosnowiec napisał(a):spojrzał jak chuck norris :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts