PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Pysia napisał(a):Ten ucieka jak mowa o meżczyznach :) Ciekawe dlaczego...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja Ci powiem, że Ty ostatnio wredna maupa jesteś :eviltong: :eviltong: :eviltong: ... Quote
Pysia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):A ja Ci powiem, że Ty ostatnio wredna maupa jesteś :eviltong: :eviltong: :eviltong: ... Ojej :oops: Jak możesz Piotrusiu :placz: Czyli ja też mam słodzic ??:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Pysia napisał(a):Ojej :oops: Jak możesz Piotrusiu :placz: Czyli ja też mam słodzic ??:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Masz rację, pseprasam ;) ... Z Tobą mogę się podroczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Masz rację, pseprasam ;) ... Z Tobą mogę się podroczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A nie mowiłam ?? To nie meżczyzna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Pysia napisał(a):A nie mowiłam ?? To nie meżczyzna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Ja już wstawiony po imprezie u Patki jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Dobranoc Wszystkim ;) ... Quote
Pysia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PIKA napisał(a):Dziń dybry :p No i Blondas wstawiłsie ale i tak był grzeczny :lol: Dziń dybry :) Quote
Pysia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PIKA napisał(a):Dziń dybry :p Hej PIKA :) Mam foty Twoich dzieci ;) Sąjuż takie słodkie :) Chciałam wstawic ale moj album coś zeszwankował :) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 c*z*e*s*c*i*c*z*o*ł*e*m! chłopaki wstawać tutaj cała mafia na was czeka :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Cześć Wszystkim :multi: ... Alu, kacyk mały jest, idę zaraz poprawić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Informuję, iż jesteśmy już szczęśliwymi posiadaczami nowego aparaciku :lol: ... Kilka nowych foteczek ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A ja informuję iż jest mi smutno z Twojego powodu Piotrze ... dzisiaj wyczytałam sysko w galeri Patkowej :placz: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):A ja informuję iż jest mi smutno z Twojego powodu Piotrze ... dzisiaj wyczytałam sysko w galeri Patkowej :placz: Daguś, ja tylko żartowałem ;) ... Przecież wiesz ;) ... Dla Ciebie kilka foteczek ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Daguś, ja tylko żartowałem ;) ... Przecież wiesz ;) ... Dla Ciebie kilka foteczek ;) ... no to jest mi już lepiej :multi: :multi: no i gratuluje nowego aparaciku, mam nadzieje, ze teraz zasypiesz nas fotkami Lockersika :loveu: P.S ostatnio cos zaniedbujesz Osk galerie Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):no to jest mi już lepiej :multi: :multi: no i gratuluje nowego aparaciku, mam nadzieje, ze teraz zasypiesz nas fotkami Lockersika :loveu: P.S ostatnio cos zaniedbujesz Osk galerie To ja się cieszę :multi: ... Dopiero poznaję aparacik, ale już niedługo fotek będzie mnóstwo :p ... I obiecuję, że więcej zaniedbywać nie będę ;) ... Ostatnie dwie sztuki ;) ... Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Wszystkim :multi: ... Alu, kacyk mały jest, idę zaraz poprawić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Informuję, iż jesteśmy już szczęśliwymi posiadaczami nowego aparaciku :lol: ... Kilka nowych foteczek ;) ... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA REWELACJA EXTRA HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURA :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a): Hihihii........a to co!!:crazyeye: Ktos tu ma kaca:evil_lol::evil_lol: Gratuluje zakupu nowego aparatu:multi: MAm nadzieje, ze przez to bedzie wiecej fotek:cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA REWELACJA EXTRA HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURA :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Tak sobie porównuję zdjęcia robione jednym i drugim aparacikiem i już nie żałuję wydanych złotówek :lol: :lol: :lol: ... Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Piotrze jestem pod wrazeniem !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 evaxon napisał(a):Piotrze jestem pod wrazeniem !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja również Ewo, ja również :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tak sobie porównuję zdjęcia robione jednym i drugim aparacikiem i już nie żałuję wydanych złotówek :lol: :lol: :lol: ... no proste !!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz to aparat sam robi zdjęcia, ty tylko spuścik naciskasz ;) no i teraz już tylko kombinacje alpejskie pozostaja coby aparacik sie nie znudził ciegle tymi programami ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Piotruś a jaki to sobie aparacik kupiłes, bo nie wiem czy czasem gdzies nie ominęłam :oops: Ja mam 2 typy upatrzone, ale jak narazie ani złotówki na zaden :roll: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Piotruś a jaki to sobie aparacik kupiłes, bo nie wiem czy czasem gdzies nie ominęłam :oops: A taki :p ... http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=9/19/131/6547&pq-locale=pl_PL Quote
Recommended Posts