PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):oj tam debecik ważne że syncio bedzie mieć aparacik :D ;) a tatuś popłaci szybko zleci to płacenie hahahahahhaha Jak coś to ciocia Debe pomoże :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Teklunia napisał(a):ojoj, ja tez chce Was moooooocnooo ucalowac Debe - ja dzis wyczytalam, ze we wrzesniu jest Dzien Chlopaka a dzis - Dzien Mezczyzny :D Cała przyjemność po Naszej stronie :p ... evaxon napisał(a):a co to za róznica :eviltong: ciesz sie z tego ze ktos o tobie pamieta :D hahaha A z Tobą wredna babo już nie rozmawiam ... Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): A z Tobą wredna babo już nie rozmawiam ... Pietrek zapraszam na picie do mnie ... ominela cie niezla popijawka :D Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 a to dlaczego nie ma dnia dziewczynki i dnia Kobiety eeeeeeeeeeee bez sens ci faceci chcą zawsze więcej lepiej i w ogóle Piotrek jak wygram w totka to Ci pomoge płacić za przyjemności syna ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):a to dlaczego nie ma dnia dziewczynki i dnia Kobiety eeeeeeeeeeee bez sens ci faceci chcą zawsze więcej lepiej i w ogóle I tak powinno być zawsze :p ... dbsst napisał(a): Piotrek jak wygram w totka to Ci pomoge płacić za przyjemności syna ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czuję, że prędzej mnie zamkną za długi :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Czuję, że prędzej mnie zamkną za długi :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... pierwszego udam że nie widze :mad: co do drugiego zdania I MASZ RACJE ja nawet nie wiem jak się totka śle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):pierwszego udam że nie widze :mad: To chyba dobrze gdy facet chce więcej :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):To chyba dobrze gdy facet chce więcej :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... hahahahhahahahahahahahaha to zależy czego chce wiecej wiesz punk widzenia zależy od punktu siedzenia ;) Quote
PIKA Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: ... Tylko mi się zdawało, że to jakoś we wrześniu przypada :razz: ... Ci sie tylko tak zdawalo :razz: nawet w radiu mowili :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):hahahahhahahahahahahahaha to zależy czego chce wiecej wiesz punk widzenia zależy od punktu siedzenia ;) No jak to czego, a o czym my rozmawiamy? :roll: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PIKA napisał(a):Ci sie tylko tak zdawalo :razz: nawet w radiu mowili :razz: O nie, Ty Radia M. słuchasz :crazyeye: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):No jak to czego, a o czym my rozmawiamy? :roll: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Tak właśnie myślałem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 eeee no dzień chłopaka jest 30 Września :razz:, dziś dzień mężczyzny / :evil_lol::evil_lol:ktoś powiedział ,że to dzień lenia / Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):eeee no dzień chłopaka jest 30 Września :razz:, dziś dzień mężczyzny / :evil_lol::evil_lol:ktoś powiedział ,że to dzień lenia / haha ooo i to by sie zgadzalo :eviltong: z tym leniem ;) Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Ja się również z Wami zgadzam :p ... Dziś jestem tego najlepszym przykładem :p ... Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):eeee no dzień chłopaka jest 30 Września :razz:, dziś dzień mężczyzny / :evil_lol::evil_lol:ktoś powiedział ,że to dzień lenia / to madry czkowiek usial byc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i znal zycie... Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):to madry czkowiek usial byc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i znal zycie... Ja tu się czuję coraz bardziej osamotniony :roll: ... Czy są na tym forum mężczyźni? :razz: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja tu się czuję coraz bardziej osamotniony :roll: ... Czy są na tym forum mężczyźni? :razz: haha Piotrze a po co ci mezczyzni :eviltong: my ci nie wystarczamy:evil_lol: ?? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Jak sie dowiedzieli ze maja taka konkurencje to pouciekali spac :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 evaxon napisał(a):haha Piotrze a po co ci mezczyzni :eviltong: my ci nie wystarczamy:evil_lol: ?? Jest Was stanowczo za dużo, a ja sam jeden :roll: ... Daga_i_Oskar napisał(a):Jak sie dowiedzieli ze maja taka konkurencje to pouciekali spac :cool3: Mam się zawstydzić? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jest Was stanowczo za dużo, a ja sam jeden :roll: ... Piotruś nie przesadzaj ... ni ejeden by tak chcial :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jest Was stanowczo za dużo, a ja sam jeden :roll: ... zamiast sie cieszyc to narzeka :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 evaxon napisał(a):Kolorowych snow chłopaki :) Dobranoc ;) ... Ja też zaraz uciekam na spacerek z psiutem ;) ... Tak na zapas "Dobranoc" ;) ... Quote
Pysia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dobranoc ;) ... Ja też zaraz uciekam na spacerek z psiutem ;) ... Tak na zapas "Dobranoc" ;) ... Ten ucieka jak mowa o meżczyznach :) Ciekawe dlaczego...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts