PIKA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PiotrekJ napisał(a): Pika marudo :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... ten typ tak ma :evil_lol: A fotki świetne ten aparacik robi :multi: Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 hahahahhaha swietne foty jupi jest niewyjety :D Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Cześć Wszystkim :multi: ... Ja tak tylko na chwilkę przelotem ;) ... Chciałem się pochwalić, że właśnie zamówiłem nowy aparacik. Powinien do Nas dotrzeć najpóźniej w poniedziałek wieczorem :p ... Teraz będę mógł Wam focić Locersa do woli :p ... Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Wszystkim :multi: ... Ja tak tylko na chwilkę przelotem ;) ... Chciałem się pochwalić, że właśnie zamówiłem nowy aparacik. Powinien do Nas dotrzeć najpóźniej w poniedziałek wieczorem :p ... Teraz będę mógł Wam focić Locersa do woli :p ... hurrrrra!!! bedzie superasny aparat dla Locusia :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):hurrrrra!!! bedzie superasny aparat dla Locusia :lol: Będzie superaśny aparat dla Locusia i debet na karcie :roll: ... Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Wszystkim :multi: ... Ja tak tylko na chwilkę przelotem ;) ... Chciałem się pochwalić, że właśnie zamówiłem nowy aparacik. Powinien do Nas dotrzeć najpóźniej w poniedziałek wieczorem :p ... Teraz będę mógł Wam focić Locersa do woli :p ... :mad: oby:mad: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Wszystkim :multi: ... Ja tak tylko na chwilkę przelotem ;) ... Chciałem się pochwalić, że właśnie zamówiłem nowy aparacik. Powinien do Nas dotrzeć najpóźniej w poniedziałek wieczorem :p ... Teraz będę mógł Wam focić Locersa do woli :p ... Moje gratulacje. Nowe cacko zawsze cieszy:lol: Quote
Koma Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ale fajny kangurek Loco :multi: i super fotki :cool3: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAAAAA APARACIK bedzie miec Locuś Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 :multi:będzie MASA foteczek :multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:będzie MASA foteczek :multi::multi::multi: caaaaaaaaaaaaalutenkie multum :D Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):caaaaaaaaaaaaalutenkie multum :D:pnie nie nie nie będzie WIĘCEJ niż MULTUM , będzie Trylion Multumów :multi::multi::multi::multi: Quote
agbar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 no to pstrykaj:) bede czekac i potem nadrabiac zaleglosci :) cmoki dla Was chlopaki:loveu: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 haha dziewczyny nie badzmy naiwne:evil_lol: przeciez Piotra ma zawsze jakies wymowki a to czasu brak a to tp mu komplikuje zycie :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 czesc chłopaki :cool3: ja tu sobie wchodze w nadziei ze trylion multomów (alicji) zdjęć a tutaj tylko mi literki śmigują no :mad: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22974 nie chesz siostry dla Locusia :cool3: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22974 nie chesz siostry dla Locusia :cool3:Piotrek ..ona by naprawdę pasowała :razz: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dzisiaj dzien chlopaka???oo jak tak to wszystkiego najjjj chłopaki Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Już jesteśmy :p ... Aparacik dotrze do Nas najprawdopodobniej już jutro :p ... dbsst napisał(a):HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAAAAA APARACIK bedzie miec Locuś No tak, cieszą się że Loco będzie mieć aparacik a że ja debet będę miał to już nie ważne :roll: :shake: ... dealer napisał(a):no to pstrykaj:) bede czekac i potem nadrabiac zaleglosci :) cmoki dla Was chlopaki:loveu: Cześć Agnieszko :multi: ... Wreszcie się pojawiłaś :multi: ... Co tak późno? :mad: evaxon napisał(a):haha dziewczyny nie badzmy naiwne:evil_lol: przeciez Piotra ma zawsze jakies wymowki a to czasu brak a to tp mu komplikuje zycie :evil_lol: Wieczna pesymistka :shake: ... dbsst napisał(a):http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22974 nie chesz siostry dla Locusia :cool3: Alicjarydzewska napisał(a):Piotrek ..ona by naprawdę pasowała :razz: Jak chudzinka biedna :shake: ... Ja to bardzo chętnie bym wziął, tylko Justyna niezbyt chętna :shake: ... Już nawet na CC zaczęłą marudzić chociaż wszystko było ustalone, że po przeprowadzce jesiennej bierzemy :roll: ... PIKA napisał(a): :evil_lol: evaxon napisał(a):dzisiaj dzien chlopaka???oo jak tak to wszystkiego najjjj chłopaki dbsst napisał(a)::buzi: :oops: :cool3: :lol: :evil_lol: Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: ... Tylko mi się zdawało, że to jakoś we wrześniu przypada :razz: ... Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ja już znam trzy daty wrześniowa dzisiejsza i kwietniową ahahahhahaa Piotrek no weź wykapany Loco :D oj tam debecik ważne że syncio bedzie mieć aparacik :D ;) a tatuś popłaci szybko zleci to płacenie hahahahahhaha Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ojoj, ja tez chce Was moooooocnooo ucalowac Debe - ja dzis wyczytalam, ze we wrzesniu jest Dzien Chlopaka a dzis - Dzien Mezczyzny :D Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: ... Tylko mi się zdawało, że to jakoś we wrześniu przypada :razz: ... a co to za róznica :eviltong: ciesz sie z tego ze ktos o tobie pamieta :D hahaha Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 I my też przesyłamy buziaki :buzi: dla Was chłopaki :loveu: Quote
Recommended Posts