PiotrekJ Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Dzień Doberek :lol: ... Wczoraj wieczorkiem nie udało mi się dostać na DGM. O powodach lepiej opowiadać już nie będę :angryy: :angryy: :angryy: ... Ale zgodnie z obietnicą mam dla Was kilka fotek :cool3: ... Robione takim samym aparacikiem jaki chcemy sobie kupić :p ... Na początek 3 fotaski z grudnia ;) ... Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień Doberek :lol: ... Wczoraj wieczorkiem nie udało mi się dostać na DGM. O powodach lepiej opowiadać już nie będę :angryy: :angryy: :angryy: ... Ale zgodnie z obietnicą mam dla Was kilka fotek :cool3: ... Robione takim samym aparacikiem jaki chcemy sobie kupić :p ... Na początek 3 fotaski z grudnia ;) ... Witaj Piotruś! Widzę, że Loco również gustuje w czerwonym kolorze:lol: Quote
PiotrekJ Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 an3czka napisał(a):Witaj Piotruś! Widzę, że Loco również gustuje w czerwonym kolorze:lol: Cześć Aniu ;) ... Czerwonej obróżki już nie ma, wyrósł z niej. Kilka dni temu kupiliśmy nową ;) ... Tak się zastanawiam czy wstawiać teraz resztę fotek :roll: ... Zaraz muszę wracać do pracy, tak więc na pozostałe poczekacie do wieczorka ;) ... Quote
Cimi Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 No no zdjęcia całkiem innej jakości.. takie bardzo wyraźne ;). Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Aniu ;) ... Czerwonej obróżki już nie ma, wyrósł z niej. Kilka dni temu kupiliśmy nową ;) ... Tak się zastanawiam czy wstawiać teraz resztę fotek :roll: ... Zaraz muszę wracać do pracy, tak więc na pozostałe poczekacie do wieczorka ;) ... No to musimy czekać. Wyboru nie mamy:shake: :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Cześć Piotruś, niech szybciutko naprawiają awarie związana z TP bo powiedz im, ze Ty musisz każdego dnia zrobic nową dostawe fotek Locusia na dogo, dla jego wielbicieli :loveu: :lol: :lol: A grudniowe zdjecia, booskie, Locuksiowi slicznie w czerwonym, a i jakos zdjec super ! Quote
Patka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 oj nie mamy :shake: ale czekamy bo Lokersik jest tego wart :loveu: Quote
niki_ill Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Jaka twarzowa obrozka :D. Super w niej wyglada :) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 czesc i czołem chłopaki :buzi: to kiedy ten nowy aparat :lol: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PiotrekJ napisał(a): Czesc chłopcy :) jaki cudny portrecik :loveu: rob mu wiecej takich zblizen, bo mam niedosyt boksiowych pyszczydel... :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Już jesteśmy :cool3: ... Mówiłem, że jakość fot poprawi się bardzo wyraźnie :p ... evaxon napisał(a):a ten znowu kaze czekac....:roll: Alicjarydzewska napisał(a)::shake:tylko 3 fotki :razz: Marudy :shake: ... Ciąg dalszy, tym razem na spacerku :p ... Więcej mam :p ... Quote
PIKA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 No, no :razz: fotki niezle :razz: Tylko porawic by się przydalo :evil_lol: :cool1: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień Doberek :lol: ... Witam :cool3: :loveu: buziak w nochalek (dla loksika ma się rozumieć :cool3: ) Quote
PiotrekJ Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 PIKA napisał(a):No, no :razz: fotki niezle :razz: Tylko porawic by się przydalo :evil_lol::cool1: Pika marudo :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Witaj Magdo, zapraszamy częściej ;) ... Ciąg dalszy ;) ... Koopa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień Doberek :lol: ... Wczoraj wieczorkiem nie udało mi się dostać na DGM. O powodach lepiej opowiadać już nie będę :angryy: :angryy: :angryy: ... Ale zgodnie z obietnicą mam dla Was kilka fotek :cool3: ... Robione takim samym aparacikiem jaki chcemy sobie kupić :p ... Na początek 3 fotaski z grudnia ;) ... no to masz odpowiedz czy to dobry aparat :D :multi: :multi: :multi: Quote
PiotrekJ Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 dbsst napisał(a):no to masz odpowiedz czy to dobry aparat :D :multi: :multi: :multi: Ja już się zdecydowałem, czekam tylko na zwrot z Urzędu Skarbowego ;) ... Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja już się zdecydowałem, czekam tylko na zwrot z Urzędu Skarbowego ;) ... huuuuuuuuuuuuuuuuuura to bedziesz focic focic focic focic Quote
PiotrekJ Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 dbsst napisał(a):huuuuuuuuuuuuuuuuuura to bedziesz focic focic focic focic Niom :p ... Ciąg dalszy ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Niom :p ... Ciąg dalszy ;) ... no no no widze ze foteczki coraz ładniejsze loco w pędzie wygląda świetnie :loveu: jak masz cos jeszcze to dawaj ja chetnie popatzre :eviltong: Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Już jesteśmy :cool3: ... Mówiłem, że jakość fot poprawi się bardzo wyraźnie :p ... Marudy :shake: ... Ciąg dalszy, tym razem na spacerku :p ... Więcej mam :p ... Jaki on rozbrykany:cool3: Suczkę czuje, czy co???:lol: Quote
PiotrekJ Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Zaraz wrzucę Wam ostatnie fotki ;) ... Mówię już dobranoc, mam strasznie dużo zaległości do nadrobienia w pracy a DGM, no cóż ... trochę mnie rozprasza ;) ... Obiecuję, że jutro ponadrabiam zaległości w Waszych galeriach ;) ... an3czka napisał(a):Jaki on rozbrykany:cool3: Suczkę czuje, czy co???:lol: Wolność Aniu, wolność ;) ... madzia18sosnowiec napisał(a):jak masz cos jeszcze to dawaj ja chetnie popatzre :eviltong: Mówisz i masz :p ... Najpierw pozujemy ;) ... Teraz marźniemy ;) ... Trzeba się rozgrzać ;) ... I na koniec Aza, pojawiała się już w tej galerii ;) ... Quote
e.v.a Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Piotrze jestem z ciebie dumna.... wspaniale fotki wspaniale.. aż łezka sie w oku kreci :placz: Quote
Recommended Posts