Agga Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ja wam mowie Piotruś poszłdł do fotografa strzelić sobie dla nas fotkę:lol: Quote
dbsst Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Agga napisał(a):Ja wam mowie Piotruś poszłdł do fotografa strzelić sobie dla nas fotkę:lol: a nioe zdziwiłabym się wcale w końcu musi się jakoś podlizywać :lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 dbsst napisał(a):a nioe zdziwiłabym się wcale w końcu musi się jakoś podlizywać :lol: :evil_lol: haha a ja bym sie zdziwila i to bardzo:crazyeye: haha Quote
Patka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ja chyba tez bym padał ... chyba ze zdziwienia a mozę z zachwytu :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 :mad:Piotrek ..to nie jest już smieszne :angryy: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ja Wam mowie ze to juz koniec :placz::placz::placz: Po Piotrku:placz::placz::placz::placz::placz: dobry chlopak z Niego byl:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
dbsst Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 szkoda tylko że Locusia zabrał ze sobą :angryy: Quote
e.v.a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Locusiu tesknimy:-( Pietrek tychcesz chyba wperdy dostac:mad: Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Cześć Wszystkim :lol: ... Widzę, że tęsniliście :cool3: ... Winą za moją nieobecność ponosi Telekomunikacja. Coś mi się stało z linią, Neostrada przestała chodzić a im się wcale nie śpieszy z naprwą :angryy: ... Teraz też co chwila mi przerywa sygnał, ale przynajmniej mogę się dostać na chwilę do netu :p ... A ostatetczny czas naprawy wyznaczony przez TP to ... 3 miesiące :angryy: :angryy: :mad: :mad: ... Bedę się pojawiał, gdzy tylko będę miał okazję ... Mam nadzieję, że naprawią mi to w miarę szybko :roll: ... Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Teklunia napisał(a):zmartwychwstal!!! :multi::multi::multi: Specjalnie dla Was :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak w ogóle to Wszystkim Paniom odwiedzającym galerię Locersa życzymy Wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na twarzy, pogody ducha oraz ... co tam jeszcze sobie chcecie :p ... Quote
Pysia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Specjalnie dla Was :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak w ogóle to Wszystkim Paniom odwiedzającym galerię Locersa życzymy Wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na twarzy, pogody ducha oraz ... co tam jeszcze sobie chcecie :p ... Dziekujemy.... :) Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Pysia napisał(a):Dziekujemy.... :) Nie ma za co :p ... Dziś wieczorem, o ile tylko dostanę się do netu :angryy:, wkleję Wam zdjęcia Loca robione takim aparacikiem jaki chcemy sobie kupić :p ... A teraz uciekam do pracy ;) ... Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Specjalnie dla Was :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak w ogóle to Wszystkim Paniom odwiedzającym galerię Locersa życzymy Wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na twarzy, pogody ducha oraz ... co tam jeszcze sobie chcecie :p ... dziekujemy... ale tak bez kwiatkow? nawet jednego gozdzika? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 [quote name='Teklunia']dziekujemy... ale tak bez kwiatkow? nawet jednego gozdzika? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No dobra, kwiatki też są :p ... Do zobaczenia ;) ... Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']No dobra, kwiatki też są :p ... Do zobaczenia ;) ... o jakie ładne :p:p:p teraz czuje sie dopieszczona ;) dziekuje bardzo :) Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 o jest Piotrek :multi::multi::multi: dziękuje też za zyczonka :p Quote
Magda Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Dzien dobry!! Bardzo dziekuje za kwiatki i zyczenia:multi: A kiedy beda fotki robione tym aparatem, ktory chcesz sobie kupic?:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Tak w ogóle to Wszystkim Paniom odwiedzającym galerię Locersa życzymy Wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na twarzy, pogody ducha oraz ... co tam jeszcze sobie chcecie :p ... Dziękujemy :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):No dobra, kwiatki też są :p ... Do zobaczenia ;) ... czes piotruś ;) widzę że dbasz o nasz ile tylko możesz :eviltong: złoz justynie od nas zyczenia :eviltong: Quote
PIKA Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 O Piotrus się znalazł :crazyeye: I od razu z kwiatami :razz: Bardzo dziekujemy :loveu: Quote
dbsst Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Wszystkim :lol: ... Widzę, że tęsniliście :cool3: ... Winą za moją nieobecność ponosi Telekomunikacja. Coś mi się stało z linią, Neostrada przestała chodzić a im się wcale nie śpieszy z naprwą :angryy: ... Teraz też co chwila mi przerywa sygnał, ale przynajmniej mogę się dostać na chwilę do netu :p ... A ostatetczny czas naprawy wyznaczony przez TP to ... 3 miesiące :angryy: :angryy: :mad: :mad: ... Bedę się pojawiał, gdzy tylko będę miał okazję ... Mam nadzieję, że naprawią mi to w miarę szybko :roll: ... a ja naprwde myslalam ze Ty u fotografa sie z kazdej strony dla nas focisz :shake: piekne kwiatki :multi: :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Specjalnie dla Was :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... jupi.... dzieki Piotrusiu za zyczonka Quote
Recommended Posts