PiotrekJ Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Pysia']Akurat :evil_lol: Ja zarabiam na Zmorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mój TZ na reszte....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rozumiem, że chcesz go w ten sposób dowartościować? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W końcu facet też musi czuć się potrzebny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='evaxon']hehe oj Piotrze ... dziekujemy ci ze sie tak poswiecasz :evil_lol: :lol: Nie ma za co ... niewdzięcznico :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Rozumiem, że chcesz go w ten sposób dowartościować? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W końcu facet też musi czuć się potrzebny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ostatnio mi powiedział że czuje siejak bankomat ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Pysia napisał(a):Ostatnio mi powiedział że czuje siejak bankomat ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja go w 100% rozumiem :roll: ... Quote
e.v.a Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 oj tam zaraz niewdziecznica:D bys lepiej jakas fotke wlepil :evil_lol: moze byc rodzinna:roll: Quote
Pysia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 evaxon napisał(a):oj tam zaraz niewdziecznica:D bys lepiej jakas fotke wlepil :evil_lol: moze byc rodzinna:roll: Ja też jestem za rodzinną ;) Ale bym miała broń w rękach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Pysia']Ja też jestem za rodzinną ;) Ale bym miała broń w rękach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I właśnie dlatego nie będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dzien dobry :) Czy w zwiazku z weekendowymi wojażami, masz dzisiaj wolne? Quote
Pysia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):I właśnie dlatego nie będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Jesteś tchórz bo nie podejmujesz walki :angryy: Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Teklunia napisał(a):Dzien dobry :) Czy w zwiazku z weekendowymi wojażami, masz dzisiaj wolne? Ależ oczywiście, zaraz idę odsypiać ;) ... Pysia napisał(a):Jesteś tchórz bo nie podejmujesz walki :angryy: Nie tchórz, tylko człowiek potrzebujący świętego spokoju a nie kłótni ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 my tak na szybko przelotem dzien dobry dobry wieczór i dobranoc :buzi: Quote
PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Piotrusiu , jeszcze śpisz :razz: dlugo cos :shake: chyba w spiączke wpadł :shake: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='PIKA']dlugo cos :shake: chyba w spiączke wpadł :shake:oj niepokojące to :shake: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 śpiochy z nich :eviltong: Piotr przyjdzie powie ze zapracowany a wszyscy ..biedny pracuś włuczykij:diabloti: haha oj ale nie tym razem nie tym razem Piotrze przyznaj sie ze leń z ciebie:evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 PIKA napisał(a):dlugo cos :shake: chyba w spiączke wpadł :shake: no... i na obiedzie dzis nie byl ;) Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Teklunia napisał(a):no... i na obiedzie dzis nie byl ;):placz::placz::placz:umarł z głodu :placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:umarł z głodu :placz::placz::placz: ochhh...:shake: ale powiem jedno - Piotrek byl fajnym kolega... bedzei mi go brakowalo... :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Teklunia napisał(a):ochhh...:shake: ale powiem jedno - Piotrek byl fajnym kolega... bedzei mi go brakowalo... :evil_lol: czy to znaczy ze moge zaadoptowac Locersa??:evil_lol: wkoncu kocha Tigre :D Quote
Patka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 evaxon nie mów hop :evil_lol: bo pewnego dnia znajdziesz pod drzwiami spory koszyczek z Lokersem w środku :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a):czy to znaczy ze moge zaadoptowac Locersa??:evil_lol: wkoncu kocha Tigre :Dno nie ,Lokers do mnie przyjeżdza :cool1: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Patka napisał(a):evaxon nie mów hop :evil_lol: bo pewnego dnia znajdziesz pod drzwiami spory koszyczek z Lokersem w środku :evil_lol: :D:D oj ja Locersa z chcia przyjme pod swe skrzydla :evil_lol: Alu ale on szczesliwszy bedzie przy swojej pannie :evil_lol: :mad: Quote
Recommended Posts