Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
czepiasz sie :eviltong: ja pije zdrowko twojej pracy MGR:evil_lol:

Jej zdrówko nie potrzebne, mi tak ... Wyczerpała mnie strasznie :roll: ...

Jestem padnięty, idę z Locersem na spacer a potem spatku :p ...

Dobranoc ;) ...

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']A tak na poważnie toprawie cały dzień przesiedziałem przy komputerze, ale bałem się włączyć DGM ... Zaraz stracił bym zapał do pisania, a tak to ... Oficjalnie oświadczam, iż moja praca magisterska została ukończona :multi: ... Jeszcze tylko drobne poprawki i przygotowanie do obrony ;-) ...

a czy Piotruś nie miałby ochoty napisac jeszcze jednej pracy tym razem maturalnej i kilkakrotnie krótszej :eviltong: :razz: :razz:

Tak w ogóle to gratuluje dobrnięcia do końca, 2000 pościka i pierwszego ognika :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

:beerchug: :beerchug: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao:

Posted

no to Piotruś twoje zdrówko :evil_lol:

:drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka:
łeeee juz spac?? ja to pewnie dzis tez do 2-3 posiedze :evil_lol:

Posted

Dzień Doberek Wszystkim :multi: ...

Wróciliśmy :cool3: ...

[quote name='Daga_i_Oskar']a czy Piotruś nie miałby ochoty napisac jeszcze jednej pracy tym razem maturalnej i kilkakrotnie krótszej :eviltong: :razz: :razz:

Ależ oczywiście, z miłą chęcią :diabloti: ...

[quote name='Alicjarydzewska']ale swietne ...jak koniś na paradzie :loveu:

On tak często robi ;) ...

[quote name='an3czka'](ja troszkę skromniej, ze względu na wczorajsze...):drinking:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='evaxon']Piotrze odstaw ta butelke i napisz co u was slychac :evil_lol: :cool3:

Ale ja wcale nie piłem :shake: ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pDzień doberek obieżyświecie :razz:

Miałem nadzieję, że wyślą mnie tak jak zawsze na południe, chciałem Ci Locersa na dwa dni podrzucić :cool3: .... Ale oczywiście nie :shake:, wycieczkę nad morze mi zafundowali :angryy: ... A ja tego Naszego polskiego morza jakoś nie trawię :roll: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Miałem nadzieję, że wyślą mnie tak jak zawsze na południe, chciałem Ci Locersa na dwa dni podrzucić :cool3: .... Ale oczywiście nie :shake:, wycieczkę nad morze mi zafundowali :angryy: ... A ja tego Naszego polskiego morza jakoś nie trawię :roll: ...no patrz i znowu nici z wizyty Locersika :shake:...a co do morza to ja lubię nasze , słuzy mi klimacik :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a co do morza to ja lubię nasze , słuzy mi klimacik :p

A ja nie :angryy: ... Jest brudne, zimne i takie tam różne :roll: ...

[quote name='Pysia']Witaj Blondasie włóczykiju :)

Ja nie włóczykij, ja pieniążki zarabiam żeby zdziercom z TP zapłacić za Neostradę :diabloti: ... A wszystko to dla Was, Dogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
A ja nie :angryy: ... Jest brudne, zimne i takie tam różne :roll: ...

Ja nie włóczykij, ja pieniążki zarabiam żeby zdziercom z TP zapłacić za Neostradę :diabloti: ... A wszystko to dla Was, Dogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Akurat :evil_lol: Ja zarabiam na Zmorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mój TZ na reszte....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: