PiotrekJ Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 evaxon napisał(a):czepiasz sie :eviltong: ja pije zdrowko twojej pracy MGR:evil_lol: Jej zdrówko nie potrzebne, mi tak ... Wyczerpała mnie strasznie :roll: ... Jestem padnięty, idę z Locersem na spacer a potem spatku :p ... Dobranoc ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']A tak na poważnie toprawie cały dzień przesiedziałem przy komputerze, ale bałem się włączyć DGM ... Zaraz stracił bym zapał do pisania, a tak to ... Oficjalnie oświadczam, iż moja praca magisterska została ukończona :multi: ... Jeszcze tylko drobne poprawki i przygotowanie do obrony ;-) ... a czy Piotruś nie miałby ochoty napisac jeszcze jednej pracy tym razem maturalnej i kilkakrotnie krótszej :eviltong: :razz: :razz: Tak w ogóle to gratuluje dobrnięcia do końca, 2000 pościka i pierwszego ognika :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :beerchug: :beerchug: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao: Quote
e.v.a Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 no to Piotruś twoje zdrówko :evil_lol: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: łeeee juz spac?? ja to pewnie dzis tez do 2-3 posiedze :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Czołem chłopaki :multi: ale swietne ...jak koniś na paradzie :loveu: Quote
an3czka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Witaj Piotruś!! Twoje zdrowie (ja troszkę skromniej, ze względu na wczorajsze...) :drinking: Quote
e.v.a Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 hop hop jest tak ktoo... hejjj chłopaczki:cool3: a czy dzis tez fotaski beda:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 czesc i czołem śpiochy gdziescie sie włóczyscie :lol: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 napisal pracke, to dzis swietuje od rana :lol: Quote
Magda Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dzien dobry!! :popcorn: za skonczenie pracy Pozdrawiamy Locusia i jego kumpla i oczywiscie wlasciciela:evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Piotrze odstaw ta butelke i napisz co u was slychac :evil_lol: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Dzień Doberek Wszystkim :multi: ... Wróciliśmy :cool3: ... [quote name='Daga_i_Oskar']a czy Piotruś nie miałby ochoty napisac jeszcze jednej pracy tym razem maturalnej i kilkakrotnie krótszej :eviltong: :razz: :razz: Ależ oczywiście, z miłą chęcią :diabloti: ... [quote name='Alicjarydzewska']ale swietne ...jak koniś na paradzie :loveu: On tak często robi ;) ... [quote name='an3czka'](ja troszkę skromniej, ze względu na wczorajsze...):drinking: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']Piotrze odstaw ta butelke i napisz co u was slychac :evil_lol: :cool3: Ale ja wcale nie piłem :shake: ... Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cześć Chlopoki :p PiotrekJ napisał(a): Ale ja wcale nie piłem :shake: ... a czemu? :hmmmm: Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 PIKA napisał(a):a czemu? :hmmmm: Pracowałem :angryy: ... Znów pół Polski musiałem objechać :angryy: ... Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pDzień doberek obieżyświecie :razz: Miałem nadzieję, że wyślą mnie tak jak zawsze na południe, chciałem Ci Locersa na dwa dni podrzucić :cool3: .... Ale oczywiście nie :shake:, wycieczkę nad morze mi zafundowali :angryy: ... A ja tego Naszego polskiego morza jakoś nie trawię :roll: ... Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']Miałem nadzieję, że wyślą mnie tak jak zawsze na południe, chciałem Ci Locersa na dwa dni podrzucić :cool3: .... Ale oczywiście nie :shake:, wycieczkę nad morze mi zafundowali :angryy: ... A ja tego Naszego polskiego morza jakoś nie trawię :roll: ...no patrz i znowu nici z wizyty Locersika :shake:...a co do morza to ja lubię nasze , słuzy mi klimacik :p Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a co do morza to ja lubię nasze , słuzy mi klimacik :p A ja nie :angryy: ... Jest brudne, zimne i takie tam różne :roll: ... [quote name='Pysia']Witaj Blondasie włóczykiju :) Ja nie włóczykij, ja pieniążki zarabiam żeby zdziercom z TP zapłacić za Neostradę :diabloti: ... A wszystko to dla Was, Dogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):A ja nie :angryy: ... Jest brudne, zimne i takie tam różne :roll: ... Ja nie włóczykij, ja pieniążki zarabiam żeby zdziercom z TP zapłacić za Neostradę :diabloti: ... A wszystko to dla Was, Dogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Akurat :evil_lol: Ja zarabiam na Zmorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mój TZ na reszte....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 hehe oj Piotrze ... dziekujemy ci ze sie tak poswiecasz :evil_lol: :lol: Quote
Recommended Posts