Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ożesz Ty !! I ja nie zauważyłam ze to 200 juz stukneła :laola: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :beerchug: :beerchug: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: Quote
e.v.a Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 PIJEMY!!!!!! :knajpa::drinking::beerchug: :cunao::drinking: :popcorn: :drink1: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 no Piotrze trochę rozrywki podczas pisania pracy mgr nie zaszkodzi ...za 200 stronkę :BIG::knajpa::knajpa::knajpa::drink1::drink1::drink1: Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 hurra hurra hurra!!! niech zyje Loco i jego galeria, i Piotrek tez ;) :laola::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::laola: Quote
Patka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 :Rose::knajpa::laola: brawo 200 stron ale piękny wynik !!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 widzę ze samego interesanta ni ma :lol: piotruś, zdrówko :drink1: Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Madzia wlasnie napisalas 2000 poscika!! Trzeba to wszystko oblac!!:multi::multi: :drink1::drink1::laola::drink1::drink1: Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Witajcie Blondasku w sobotni wieczor :) Widzeże pijaństwo tym razem zaczyna sie u Ciebie :) Dołączam sie :drinking: :drink1: :drinking: :drink1: :drinking: :drink1: :drinking: :drink1: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 o :crazyeye:już był 2000 poscik :multi::multi::multi::BIG::laola::drink1::drink1::drink1: Quote
teqquila Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 no to my tez:beerchug: :drink1: :drinking: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :chlup: :chlup: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 u mnie impreza u piotrka impreza, normalnie do aa trafimy szybciej niz nam sie wydaje :lol: zdróweczko :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Gospodarza nie ma, nikt porzadku nie pilnuje, wiec zaraz mu galerie rozniesiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Teklunia napisał(a):Gospodarza nie ma, nikt porzadku nie pilnuje, wiec zaraz mu galerie rozniesiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na strzepy :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Dobry Wieczór Wszystkim :multi: ... Ale Wy mi tu dziś nagadałyście :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: ... No tak, podwójna okazja a ja dopiero teraz mogę się napić :shake: ... :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: A tak na poważnie toprawie cały dzień przesiedziałem przy komputerze, ale bałem się włączyć DGM ... Zaraz stracił bym zapał do pisania, a tak to ... Oficjalnie oświadczam, iż moja praca magisterska została ukończona :multi: ... Jeszcze tylko drobne poprawki i przygotowanie do obrony ;) ... A co tam, za to też się napiję :evil_lol: ... :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: No i nadszedł czas na dzisiejsze fotki ;), na początek te mniej udane ;) ... Mam patyk ... A tu już mam inny ;) ... A tu Piotrek udawał że robi mo fotę :angryy: ... Tak naprawdę chciał uchwycić panią z bilboardu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dobry Wieczór Wszystkim :multi: ... Ale Wy mi tu dziś nagadałyście :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: ... No tak, podwójna okazja a ja dopiero teraz mogę się napić :shake: ...:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:A tak na poważnie toprawie cały dzień przesiedziałem przy komputerze, ale bałem się włączyć DGM ... Zaraz stracił bym zapał do pisania, a tak to ... Oficjalnie oświadczam, iż moja praca magisterska została ukończona :multi: ... Jeszcze tylko drobne poprawki i przygotowanie do obrony ;) ... A co tam, za to też się napiję :evil_lol: ... :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:Mam patyk ... A tu już mam inny ;) ... A tu Piotrek udawał że robi mo fotę :angryy: ... Tak naprawdę chciał uchwycić panią z bilboardu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Witaj człecze!! Super ze skończyłeś !!:multi: :multi: :multi: Za obrone będziemy trzymać kciuki i pazurki ;) A dlaczego nie ma twarzy tej pani widocznej ??:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Pysia']Witaj człecze!! Super ze skończyłeś !!:multi: :multi: :multi: Za obrone będziemy trzymać kciuki i pazurki ;) A dlaczego nie ma twarzy tej pani widocznej ??:evil_lol: Do obrony to jeszcze mnóstwo czasu zostało. Nie dam rady wcześniej niż w czerwcu :roll: ... Pani nie uchwyciłem, bo to fota miała być do Loca galerii :roll: ... Codziennie na nią patrzę, wystarczy mi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ciąg dalszy ;) ... Znalazłem coś smacznego :razz: ... Łaziłem sobie po krzakach ... ... i po górach :lol: ... Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 brawooo!!! dzielny z Ciebie facet, napisac prace mgr. to nie byle co... nie chodzi mi oczywiscie o to, ze trudno, ale o to ze sie zebrac nie mozna ;) Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Teklunia']brawooo!!! dzielny z Ciebie facet, napisac prace mgr. to nie byle co... nie chodzi mi oczywiscie o to, ze trudno, ale o to ze sie zebrac nie mozna ;) Szczególnie, gdy DGM przyciąga jak magnes :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... To jeszcze kilka zdjątek ;) ... Przyszedł Basker :multi: ... Trochę pobiegaliśmy :multi: ... ... i Basker się zmęczył :shake: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='PiotrekJ'] alez ci sie turysta trafił, piotr ;) Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Pusto tu dziś i cicho się zrobiło :roll: ... Wrzucam ostatnie foty i uciekam powolutku ;) ... Basker ;) ... Loco ;) ... Basker & Loco ;) ... Quote
PIKA Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Cześć Chlopaki Widzę, ze spacerek sie udal :razz: Quote
e.v.a Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 ale tu zdieć:crazyeye: Piotrze nie poznaje cie:lol: ... mozna sie jeszcze napic??:roll: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Chlopaki Widzę, ze spacerek sie udal :razz: Udał się, zresztą codziennie się udaje ;) ... Basker to stałe spacerkowe towarzystwo Locersa ;) ... evaxon napisał(a):ale tu zdieć:crazyeye: Piotrze nie poznaje cie:lol: ... mozna sie jeszcze napic??:roll: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Widzisz, jak ktoś chce to może ;) ... Twojego alkoholizmu komentować już nie będę :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 PiotrekJ napisał(a): Twojego alkoholizmu komentować już nie będę :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... czepiasz sie :eviltong: ja pije zdrowko twojej pracy MGR:evil_lol: Quote
Recommended Posts