Maga100 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Cimi napisał(a): I znowy myśla wymówki. Jak pobiega godzinę to będzie spał 2 dni :lol:. Moja tak robiła :P i na wszelki wypadek zniknął :-? Quote
PiotrekJ Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Maga100 napisał(a):Cimi napisał(a): I znowy myśla wymówki. Jak pobiega godzinę to będzie spał 2 dni :lol:. Moja tak robiła :P i na wszelki wypadek zniknął :-? Baby się na mnie uwzięły :-? ... Miałem Wam zdjęcia wkleić, ale za karę nie będzie :P ... Maga, przyjadę na forty, obiecuję ... Ale jeszcze nie dziś :wink: ... Quote
PiotrekJ Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 No dobra, trzy świeżutkie foteczki :wink: ... Kostkę sobie gryzę :wink: Quote
Cimi Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 PiotrekJ napisał(a):No dobra, trzy świeżutkie foteczki :wink: ... A co Ty tak po trzy tylko ;)? Zresztą ja czekam na zdjęcia ze spacerów :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):No dobra, trzy świeżutkie foteczki :wink: ... A co Ty tak po trzy tylko ;)? Zresztą ja czekam na zdjęcia ze spacerów :lol: No i się doczekasz :wink: ... Jak zmienię aparat :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 No to jeszcze dwie dorzucę :wink: ... Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='PiotrekJ']No to jeszcze dwie dorzucę :wink: ... :angel: słodziak / miód na moje serce :calus: dla Loco/ Quote
Cimi Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 A ja widze, że ma czerwony komplecik :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): :angel: słodziak / miód na moje serce :calus: dla Loco/ Dziekuję w imieniu Loco :wink: ... Alu, zafunduj swojemu bidakowi drapanko od Nas :lol: ... Cimi napisał(a):A ja widze, że ma czerwony komplecik :lol: Niestety :evil: ... Stara obroża jest już za mala, więc trzeba było nową kupić. Tylko pytam - CZEMU CZERWONĄ? Znow ujawnił się dar przekonywania kobiet :lol: ... Quote
Koma Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 cudowne ma śmieszne uszy :angel: :angel: jak ja lubię takie ucholce :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Sesja wieczorna, łóżkowa :wink: ... Quote
Moniś Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='PiotrekJ']Sesja wieczorna, łóżkowa :wink: ... Sama rozkosz :angel: Tylko wyprzytulać takiego Słodziaka :lol: Quote
Kati Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 śliczna mordka, aż miło patrzeć na takie piekne fotki. :angel: Quote
mrowka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 "Wez juz przestan z tymi zdjeciami, daj spac.." hahahaha ale mina!! Quote
PiotrekJ Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 [quote name='mrowka'] "Wez juz przestan z tymi zdjeciami, daj spac.." hahahaha ale mina!! Ty się śmiejesz, a on zaczyna ostatnio uciekać jak aparat zobaczy :-? ... Zgłupiał :roll: ... O ile jeszcze bardziej można :lol: ... A tak przy okazji - Loco 4 miesiące dziś kończy :lol: ... Quote
asiunia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Hej!! No cóż ża szłodyczka :angel: :angel: :angel: :iloveyou: Quote
agabass Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 ale ślicniasty śpioch ale widzę że na ostatnich fotkach wcale spać mu sie nie chce hahahahah Quote
mrowka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='PiotrekJ'][quote name='mrowka'] "Wez juz przestan z tymi zdjeciami, daj spac.." hahahaha ale mina!! Ty się śmiejesz, a on zaczyna ostatnio uciekać jak aparat zobaczy :-? ... Zgłupiał :roll: ... O ile jeszcze bardziej można :lol: ... A tak przy okazji - Loco 4 miesiące dziś kończy :lol: ... hahahaa :lol: u mnie tez jest podobnie tylko, ze Mejk ma 2,5 lat... To co to bedzie u Was za tyle czasu to ja nie wiem :lol: :lol: Stoo lat dla Loco :drinking: Quote
PiotrekJ Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 mrowka napisał(a):PiotrekJ napisał(a):mrowka napisał(a): "Wez juz przestan z tymi zdjeciami, daj spac.." hahahaha ale mina!! Ty się śmiejesz, a on zaczyna ostatnio uciekać jak aparat zobaczy :-? ... Zgłupiał :roll: ... O ile jeszcze bardziej można :lol: ... A tak przy okazji - Loco 4 miesiące dziś kończy :lol: ... hahahaa :lol: u mnie tez jest podobnie tylko, ze Mejk ma 2,5 lat... To co to bedzie u Was za tyle czasu to ja nie wiem :lol: :lol: Stoo lat dla Loco :drinking: Co będzie? :hmmmm: Szpital psychiatryczny ... Czasami już dużo nie brakuje :lol: ... Dziękujemy za życzonka :) ... Quote
PiotrekJ Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 agabass napisał(a):ale ślicniasty śpioch ale widzę że na ostatnich fotkach wcale spać mu sie nie chce hahahahah No tak, trzeba opis zmienić :roll: :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']100 lat LOKUSIU Dziękuję za życzonka :lol: ... A teraz kilka foteczek wstawimy ... Już nie trzy o co niektórzy mieli do mnie pretensje :evilbat: :wink: ... Żebrać zaczynam :lol: ... ... jestem coraz bliżej :lol: ... Ooo, chyba coś spadło. Muszę to sprawdzić :wink: ... No co? Ja tylko głodny jestem, a tam coś było :roll: ... Ja już nie chcę zdjęć :evil: ... Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 jakiepiekny falafelek lozeczkowy :D :angel: Quote
PiotrekJ Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='dbsst'] jakiepiekny falafelek lozeczkowy :D :angel: Tia, wiedziałem że to zdjęcie poruszy Cię do głębi :lol: ... Nie wiem czy Loco nie zaczyna mi trochę chorować :-? ... Apetyt ostatnio stracił, zjada tylko połowę tego co zawsze :-? ... I nie wiem - jechać z tym do weta czy nie? Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 tia a skoad wiedziales ze ta fota mnie ujmie :d ;) zmierz mu temperaturke i zobacz czy nie ma przypadkiem (a pije wiecej ??) Quote
Recommended Posts