e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 oj tam zaraz alkoholiczka:roll: musialam sie doladowac :D Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Patka napisał(a):Piotrusiu uzalezniony jesteś miałeś isć spać ja ide z Lilith i jej kupmlem seterem na spacerek :cool3: Podam Admina do sądu :evil_lol: ... Też muszę wyjść z psiutem, tylko mi się trochę nie chce :roll: ... Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Podam Admina do sądu :evil_lol: ... Też muszę wyjść z psiutem, tylko mi się trochę nie chce :roll: ... LEŃ!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Jak mi powiecie jak zrobić ładne fotki z fotek to jutro wstawię Harleya z kolejnych etapów swojego krótkiego życia , też miał momenty że wygladał śmiesznie ,ale przy tym był niezmiennie kochany i posłuszny Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='evaxon']LEŃ!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Oj tam, zaraz leń ... Patka będzie mieć towarzystwo, a ja sam muszę :roll: ... [quote name='Alicjarydzewska']Jak mi powiecie jak zrobić ładne fotki z fotek to jutro wstawię Harleya z kolejnych etapów swojego krótkiego życia , też miał momenty że wygladał śmiesznie ,ale przy tym był niezmiennie kochany i posłuszny Będę wdzięczny jeśli to trochę sprecyzujesz :razz: ... Chodzi o sfotografowanie cyfrówką zdjęć z kliszy? :razz: Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 towarzystow 2 psy i ja sama przyszły mąż jest na kawalerskim :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Oj tam, zaraz leń ... Patka będzie mieć towarzystwo, a ja sam muszę :roll: ... jejj a towarzystwo psa ci nie wystarcza??łee maruda jestes i tyle :eviltong: Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ja nie wiem takej sarenki nie doceniac :evil_lol: ;) Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Patka napisał(a):towarzystow 2 psy i ja sama przyszły mąż jest na kawalerskim :evil_lol: Moja mama studiowała na UMK, mogła się nie wyprowadzać to poszedłbym z Tobą ;) ... Patka napisał(a):ja nie wiem takej sarenki nie doceniac :evil_lol: ;) Patrycjo :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 PiotrekJ napisał(a): Będę wdzięczny jeśli to trochę sprecyzujesz :razz: ... Chodzi o sfotografowanie cyfrówką zdjęć z kliszy? :razz:no mam papierowe fotki a chcę zrobić fotki cyfrówka :oops: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no mam papierowe fotki a chcę zrobić fotki cyfrówka :oops: Wydaje mi się, że wystarczy ustawić aparat pod odpowiednim kątem. A najlepiej to zeskanować. Macie skaner? :razz: Patka jest grafikiem, może Ona coś doradzi? :razz: Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no mam papierowe fotki a chcę zrobić fotki cyfrówka :oops: Alu jakie wymagania :D hehehe Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wydaje mi się, że wystarczy ustawić aparat pod odpowiednim kątem. A najlepiej to zeskanować. Macie skaner? :razz: Patka jest grafikiem, może Ona coś doradzi? :razz::shake:skanera niet , nawet drukarka mnie nie koffa :placz::placz::placz:bo się spsuła tzn zalala sie w trupa :cool3:tuszem Dobra jakoś pokombinuje z tym aparatem jutro :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Pokombinuj Alu, będę Ci bardzo wdzięczny ;) ... A teraz już naprawdę mówimy dobranoc ;) ... Do jutra moi drodzy Dogomaniacy ;) ... Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Pokombinuj Alu, będę Ci bardzo wdzięczny ;) ... A teraz już naprawdę mówimy dobranoc ;) ... Do jutra moi drodzy Dogomaniacy ;) ...pomyślę jutro :razz: DOBRANOC chłopaki :multi: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Jesteście ... Feeeeeeeeeeeeeeeee :shake: :eviltong: ... Feeeee? Chyba chciałeś powiedzieć zdrowe:lol: Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 pa pa :multi: z tymi fotkami Alu bedzie ciezko ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 czesc i czołem! dotarłam zaległości nadrabiam, Locersik niech szybciutko zdrowieje (chociaz nie chce cie Piotruś nastawiać, ale ponoć leczy się długo i może się nawracać :oops: ) i niech bąbel wcina i wcinaaa ja lubie takie "wypasione" psiaki :lol: a co do pyłków to ja jestem alergikiem ( na wszystko wszytsko, mam astme :eviltong: ) tylko u mnie jakoś pyłków narazie nie ma poza śniegiem :lol: miłego dnia :buzi: Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dzien dobry!! Prosze pozdrowic kochanego Locusia:loveu: Niech chlopak zdrowieje Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 dzien dobry! nie zasypalo Was czasem, bo sypie od rana? :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Witamy :multi: Miłego dzionka życzymy i na zdjęcia Locusia liczymy :cool3: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Nas zasypało , czyżby Lokersika tez :cool3: 200 stronka :multi: :cunao::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::cunao: Quote
Recommended Posts