an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Jaki on dłuuuuugi:eviltong: Quote
Basia&Safi Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 gratuluje:beer: gdzie tam u mnie 7000 :o hehe Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Jaki on dłuuuuugi:eviltong::cool3:a moze to charcik Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Jaki on dłuuuuugi:eviltong: Aniu, co masz na myśli? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a moze to charcik Cholera, Ty możesz mieć rację ... Długie to i chude :razz: ... Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a moze to charcik Jego dziób wskazuje, że to nie charcik:lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Jego dziób wskazuje, że to nie charcik:lol::evil_lol:charcik , tylko za ostro na torze hamował:razz: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Prosze natychmiast przestać z Locersa się nabijać :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Prosze natychmiast przestać z Locersa się nabijać :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... A ktoś tu się nabija?:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']A ktoś tu się nabija?:evil_lol: No nie, wcale :roll: ... Aniu, tak w ogole to chyba jakaś roślinka pylić zaczyna. Wróciłem z Locersem ze spacerku po łące i całe oczy czerwone :shake: ... Ciebie nic jeszcze nie dopadło? :razz: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 wpadlam tylko powiedziec, ze: KOCHAM CZOSNEK!!!! Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']wpadlam tylko powiedziec, ze: KOCHAM CZOSNEK!!!! To ja Ciebie już nie :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']No nie, wcale :roll: ... Aniu, tak w ogole to chyba jakaś roślinka pylić zaczyna. Wróciłem z Locersem ze spacerku po łące i całe oczy czerwone :shake: ... Ciebie nic jeszcze nie dopadło? :razz: Piotruś mnie pyłki drzew nie uczulają:p Wejdź sobie na stronę www.astma.edu.pl Wybierz SUBSKRYPCJA-> aktualne pylenie rośli, a będziesz dostawał info co pyli i gdzie. Polecam. Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']wpadlam tylko powiedziec, ze: KOCHAM CZOSNEK!!!! Ja też!!!!:lol: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):To ja Ciebie już nie :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... och nieeee:placz::placz::placz::placz: ale ja nie pachne czosnkiem!!! slowo!!! mozesz mnie spokojnie kochac dalej ;) Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Prosze natychmiast przestać z Locersa się nabijać :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...:shake:ależ nikt się nie nabija , to tylko sugestie :razz: Piotrek , przecież wiesz ze u mnie boxie sa na 1 miejscu przed wszystkim co tupta na tej ziemi ;) Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Piotruś mnie pyłki drzew nie uczulają:p Wejdź sobie na stronę www.astma.edu.pl Wybierz SUBSKRYPCJA-> aktualne pylenie rośli, a będziesz dostawał info co pyli i gdzie. Polecam. Ale tam drzew nie było :shake: ... No może poza jednym uschniętym :evil_lol: ... Dobranoc Wszystkim, idę pracę pisać :roll: ... Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Ja też!!!!:lol: Jesteście ... Feeeeeeeeeeeeeeeee :shake: :eviltong: ... [quote name='Alicjarydzewska']Piotrek , przecież wiesz ze u mnie boxie sa na 1 miejscu przed wszystkim co tupta na tej ziemi ;) Alu, kamień spadł mi z serca ;) ... [quote name='Teklunia']och nieeee:placz::placz::placz::placz: ale ja nie pachne czosnkiem!!! slowo!!! mozesz mnie spokojnie kochac dalej ;) Hurrrrra :multi: :multi: ;) ... Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ejj nooo pijecie bezemnie :placz: nie chce misise czytac co tampiszecie buziaki dla Loca i dla ciebie tez Piotr :) Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Nie mogę się skupić, dziś nie piszę :shake: ... [quote name='evaxon']ejj nooo pijecie bezemnie :placz: nie chce misise czytac co tampiszecie buziaki dla Loca i dla ciebie tez Piotr :) A czym ja sobie zasłużyłem? :razz: Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):A czym ja sobie zasłużyłem? :razz: haah zawdzieczaj to mojemu stanowi :D Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Już go do Ciebie prowadzę :p ... :crazyeye: ocerski jest taki wysoki jak rotek? :crazyeye: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 evaxon napisał(a):haah zawdzieczaj to mojemu stanowi :D No tak :p ... Alkoholiczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: ocerski jest taki wysoki jak rotek? :crazyeye: Brakuje mu około 3 cm ;) ... Mowiłem że on wielki jest, ale chudzielec ;) ... Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Piotrusiu uzalezniony jesteś miałeś isć spać ja ide z Lilith i jej kupmlem seterem na spacerek :cool3: Quote
Recommended Posts