madzia20sosnowiec Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 czesc warszawiaki moje kochane :buzi: Quote
PIKA Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Cześć Wam sią :roll: ... Ludzie sobie czeszą swoje zwierzaczki, kłaki zostają, a Loco zawsze mi takie "cudo" przynosi :roll: ... Ja tez po Sabie nie zbieram klakow :oops: ale za to na wiosne robia to ptaszki uzywając sierści do wyscielania gniazdek :loveu: Quote
Agga Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 evaxon napisał(a):Piotrze a ty gdzie sie podziales??:roll: Poszedł sobie specjalnie dla nas dziewczyn nowa fote zrobić:eviltong: :lol: Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PIKA napisał(a): Ja tez po Sabie nie zbieram klakow :oops: ale za to na wiosne robia to ptaszki uzywając sierści do wyscielania gniazdek :loveu: tak tak tak, ja tez to zauwazylam :D musi im byc mieciutko i cieplutko na takim futerkowym materacyku :p Quote
Pysia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Agga napisał(a):Poszedł sobie specjalnie dla nas dziewczyn nowa fote zrobić:eviltong: :lol: Akurat :evil_lol: Blondas swojego prawdziwego oblicza nie pokazuje ;) Występuje tylko w MASCE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Dobry Wieczór Wszystkim ;) ... Ja tylko na chwilkę, dopiero z pracy wróciłem :roll:, a Loco jeszcze czeka na porządny spacerek ;) ... [quote name='PIKA']Ja tez po Sabie nie zbieram klakow :oops: ale za to na wiosne robia to ptaszki uzywając sierści do wyscielania gniazdek :loveu: No tak, a Loco przynosi mi później kłaki przeróżniaste :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='evaxon']Piotrze a ty gdzie sie podziales??:roll: Ciężko pracowałem, żeby aparat nowy wreszcie kupić a nie tylko na mamę liczyć jak Ty :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Agga']Poszedł sobie specjalnie dla nas dziewczyn nowa fote zrobić:eviltong: :lol: Agguś, specjalnie dla Ciebie ;) ... [quote name='Pysia']Akurat :evil_lol: Blondas swojego prawdziwego oblicza nie pokazuje ;) Występuje tylko w MASCE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co to ma znaczyć? :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Piotr alez one Cię uwielbiaja Ty uważaj jak Cie kiedyś dorwą w realu... Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a): Ciężko pracowałem, żeby aparat nowy wreszcie kupić a nie tylko na mamę liczyć jak Ty :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... :siara: milego spacerku :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Patka']Piotr alez one Cię uwielbiaja Ty uważaj jak Cie kiedyś dorwą w realu... A Ty to nie? :mad: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']:siara: milego spacerku :lol: Mniej więcej takiej odpowiedzi się spodziewałem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witajcie chłopaki :multi: Witaj Alu i ... dobranoc Alu, dobranoc Wszystkim :roll: ... Idę z Locersikiem na dłuższy spacerek a później spatku ;) ... Jutro jedziemy do weta zrobić zeskrobinkę, podejrzewamy niemprzyjemne choróbsko :roll: ... Ale narazie jesteśmy dobrej myśli ;) ... Quote
Agga Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a): Agguś, specjalnie dla Ciebie ;) ... To miło z Twojej strony:p Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witaj Alu i ... dobranoc Alu, dobranoc Wszystkim :roll: ... Idę z Locersikiem na dłuższy spacerek a później spatku ;) ... Jutro jedziemy do weta zrobić zeskrobinkę, podejrzewamy niemprzyjemne choróbsko :roll: ... Ale narazie jesteśmy dobrej myśli ;) ... ach ten Locers ...... bedzie dobrze:p Dobranoc Piotrusiu i Locusiu Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Dzień Doberek Wszystkim ;) ... Ja tylko na chwilkę, zaraz muszę jechać do pracy :roll: ... Właśnie wróciliśmy od weta, zrobiliśmy zeskobinę i mamy diagnozę - nużyca :roll: ... Przed nami około dwu miesięczne leczenie :roll: ... Za to później wierząc w zapewnienia weta wszystko powinno wrócić do normy :multi: ... Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Witajcie .... Piotrek , co was skłoniło do pójscia do weta / chyba nic nie pisałeś wczesniej / .Dobrze ze wet zabrał sie za leczenie po zrobieniu zeskrobinki a nie tak jak wielu ,, na oko'' Co do nuzycy to Patka ma duze doswiadczenie , więc mysle że cię doinformuje w razie potrzeby :razz:. Będzie dobrze :calus: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witajcie .... Piotrek , co was skłoniło do pójscia do weta / chyba nic nie pisałeś wczesniej / .Dobrze ze wet zabrał sie za leczenie po zrobieniu zeskrobinki a nie tak jak wielu ,, na oko'' Co do nuzycy to Patka ma duze doswiadczenie , więc mysle że cię doinformuje w razie potrzeby :razz:. Będzie dobrze :calus: Dzięki Alu ;) ... Loco nie ma za bardzo apetytu, często się drapie. Myśleliśmy że to alergia więc pojechaliśmy zrobić testy. Okazało się iż jest uczulony tylko na saletrę, tak więc wszelkiego rodzaju wędlinki do jedzenia odpadają. Wet zauważył, ja zresztą wcześniej też, wyłysienia na powiece oraz tylnej łapce. No i umówiliśmy się na dziś na wizytę. Wynik zeskrobiny już znasz :roll: ... Loco dostał zastrzyk z bodajże iwermektyny, obróżkę Preventic oraz jakiś płyn do smarowania. Dodatkowo co tydzień muszę mu robić w domu zastrzyki z iwermektyny. No i mamy nadzieję, że wszystko wróci do normy :roll: ... Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Pomoże i będzie ok. Wiem że na weterynarii też był temat o nuzycy.Ale Patka to Skarbnica Wiedzy w tej materii;) Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Dzien dobry Piotrze i Locusiu:multi: Ojoj.....co za wstretne chorobsko:shake: Prosze sie jak najszybciej tego pozbyc:mad: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Magda_Miki napisał(a): Ojoj.....co za wstretne chorobsko:shake: Prosze sie jak najszybciej tego pozbyc:mad: My również życzymy szybkiego powrotu do zdrówka...:buzi: Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 łeee Locers co ty odwalasz chłopie:shake: takie kłopoty swemu panu robisz echhhh biedaku łysiejący Tigra ma nadzieje ze w tak mlodym wieku nie bedziesz mial lysinki:evil_lol: a tak calkiem serio to wielki liz od Tigry zebys szybciej wyzdrowial :) trzymamy kciuki :p Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 ojej, co ja slysze? do Locusia przyplatalo sie jakies cholerstwo... rozprawcie sie z nim raz dwa, zeby mi sie psisko nie meczylo :mad: pozdrawiam Was cieplutko :) Quote
Recommended Posts