Cimi Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ten jeden dzień to stanowczo za długo ;) ... Byłam na imprezce :evil_lol:. Teraz obawiam się, że i tak będę rzadku tu na necie. PiotrekJ napisał(a):No to jeszcze kilka fotek ze spacerku ;) ......Loco na tle zachodzącego słońca ;) ... No no, romantyczny fotograf z Ciebie jest :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dzien dobry Piotrze i Loco! Pies gadatliwy, jak jego pan:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 dzien dobry, cos Ty sie tak zerwal z samego rana? :-o to wbrew naturze wstawac w weekendy przed 10 ;) Quote
e.v.a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 PiotrekJ napisał(a): Ewo, brak słów :shake: ... Ty tylko marudzić potrafisz?:razz: hihi Piotrze ktos musi marudzic a to ze padlo na mnie...to juz nie moja wina :niewiem: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Wpadłam sobie popatrzeć na dzisiejszefotki i co?? I nic.... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='PiotrekJ']Z TZem czy sama? :cool3: ;) a on mi po co?:evil_lol: a wogóle to witamy witamy choc na chwile i w złym stanie zdrowotnym, jednak nie może człowiek wytrzymać bez was :loveu: Quote
teqquila Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 hehe jakie sloneczne zdjecia Locersika :) no no !! widze ze wkoncu coraz wiecej zdjec :P w galerii :P Quote
teqquila Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 pewnie dobry pancio posedl z pieskiem na spacerek :) Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 teqquila napisał(a):pewnie dobry pancio posedl z pieskiem na spacerek :) ale coś dlugo chodza :roll: Quote
teqquila Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 moze Loco sie bawi z jakas kolezanka :P Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 teqquila napisał(a):moze Loco sie bawi z jakas kolezanka :P Albo pociągnął Blondaska na koniec świata .... Quote
e.v.a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Pysia napisał(a):Albo pociągnął Blondaska na koniec świata .... haha lezy gdzies w rowie a Locers za pannami sie ugania:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 ha, ja chyba znam Jego sekret! mieli dzis jechac do znajomych na Goclawek :D Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Cześć Wszystkim :lol: ... [quote name='madzia18sosnowiec']a on mi po co?:evil_lol: Ja też tak myślę :cool3: :cool3: :evil_lol: ... [quote name='teqquila']hehe jakie sloneczne zdjecia Locersika :) no no !! widze ze wkoncu coraz wiecej zdjec :P w galerii :P Tu zawsze było dużo zdjęć, tylko niektórzy twierdzili inaczej :mad: :mad: :mad: ... [quote name='Alicjarydzewska']Piotrusia wetło :shake: Spoko, spoko ... Już się znalazł :p ... [quote name='Pysia']Albo pociągnął Blondaska na koniec świata .... Wiem Pysiu, że to Twoje marzenie ale nie musisz wygłaszać tego na forum publicznym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='evaxon']haha lezy gdzies w rowie a Locers za pannami sie ugania:evil_lol: No, a o Tigrze już zapomniał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Teklunia']ha, ja chyba znam Jego sekret! mieli dzis jechac do znajomych na Goclawek :D Gratulacje Kasiu za rozwiązanie zagadki :lol: ... Czas na fotki :cool3: ... Loco i jego patyczek ;) ... Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 No myślę ,że pozwoliłeś Locersikowi zabrać kijaszek do domku :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Agatko już zmieniłam Quote
Cimi Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']No myślę ,że pozwoliłaś Locersikowi zabrać kijaszek do domku :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyżby Piotrek zmienił płeć :lol: :evil_lol:, :cool3: ? Quote
e.v.a Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):No, a o Tigrze już zapomniał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :mad: Piotrze:mad: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']No myślę ,że pozwoliłaś Locersikowi zabrać kijaszek do domku :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tia, kijeczek w sypialni leży a Loco go sobie obgryza :evil_lol: ... Tylko ciekawe gdzie ja dziś spać będę? :niewiem: [quote name='Cimi']Czyżby Piotrek zmienił płeć :lol: :evil_lol:, :cool3: ? Agatko, Ala tak z przemęczenia ... chyba :roll: ... [quote name='evaxon']:mad: Piotrze:mad: Sama to zasugerowałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ciąg dalszy fotasków :lol: ... Idę ... ... no i biegnę ;) ... Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 :pno i pobiegł................ Alicja chyba złapała choróbsko:angryy: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno i pobiegł................ Alicja chyba złapała choróbsko:angryy: Biedna Ala :glaszcze: ... Jak tak to wybaczam ;) ... Quote
e.v.a Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):Sama to zasugerowałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :mad: a od kiedy ty sie tak ze mna zgadzasz:mad: Quote
Recommended Posts