e.v.a Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Później będzie więcej :cool3: ... ooo naprawde naprawde beda??:multi: ale ty nas rozpieszczasz Piotrze:razz: hehe... Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Oj Blondasku....Ja - 52 kg. drobniutka blondynka spaceruję z dwiema niufkami które razem ważą 115 kg. i jakośnigdy zadna mnie nie pociągnęła :lol: :lol: :lol: Czasem trzeba zamiast siłu zastosować myślenie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wierz mi że się sprawdza ;):eviltong: Quote
Cimi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Witam Cię Piotrze :multi: A więcej tych stron nie było :roll:. Zaledwie mnie dzień nie było :roll: Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 evaxon napisał(a)::lol: haha Pika podkuje buty kolcami wbije sie w ziemie i nic jej nie ruszy :evil_lol: nie musze podkuwac butów :evil_lol: ja doświadczenie mam :evil_lol: PiotrekJ napisał(a): Eeee no, mi ten tego chodziło że on mnie może tak niespodziewanie pociągnąć :lol: ... A Ty uważasz, ze Saba mnie do kota to "spodziewanie" ciaga :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Dobry wieczor :) Dopiero teraz udalo mi sie do Was dotrzec... I mam 2 uwagi: pozytywna i negatywna. - pozytywna - swietnie ze sa nowe fotki slicznego Locersa; - negatywna - za duzo stron do nadrabiania ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ'] jacie w warszawie to wiosna jak w morde strzelił...a u nas:mad: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Witamy Wszystkich ponownie :multi: ... [quote name='Pysia']Oj Blondasku....Ja - 52 kg. drobniutka blondynka spaceruję z dwiema niufkami które razem ważą 115 kg. i jakośnigdy zadna mnie nie pociągnęła :lol: :lol: :lol: Po 1. Twoje Niufki są dużo spokojniejsze od Boksików ;) Po 2. Spróbuj przejść się z nimi po lodzie :evil_lol: ;) [quote name='Cimi']A więcej tych stron nie było :roll:. Zaledwie mnie dzień nie było :roll: Ten jeden dzień to stanowczo za długo ;) ... [quote name='PIKA']nie musze podkuwac butów :evil_lol: ja doświadczenie mam :evil_lol: A Ty uważasz, ze Saba mnie do kota to "spodziewanie" ciaga :evil_lol: Oj tam, czepiasz się :roll: :evil_lol: ;) ... [quote name='Teklunia']- negatywna - za duzo stron do nadrabiania ;) Kasiu, bo to trzeba wcześniej na DGM się pojawiać ;) ... [quote name='madzia18sosnowiec']jacie w warszawie to wiosna jak w morde strzelił...a u nas:mad: Może chcesz przyjechać? :cool3: No to jeszcze kilka fotek ze spacerku ;) ... Loco na tle zachodzącego słońca ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Może chcesz przyjechać? :cool3: kceeee :lol: ps. cóz za romantyzm w zdjęciach :evil_lol: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kceeee :lol: Z TZem czy sama? :cool3: ;) madzia18sosnowiec napisał(a):ps. cóz za romantyzm w zdjęciach :evil_lol: :loveu: Wiedziałem, że tak będzie :shake: ... To żaden romantyzm, tak jakoś wyszło ;) ... Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witamy Wszystkich ponownie :multi: ... Po 1. Twoje Niufki są dużo spokojniejsze od Boksików ;) Po 2. Spróbuj przejść się z nimi po lodzie :evil_lol: ;) Po 1 - Sprobuj prowadzic dwa psy na smyczy ;) Po 2 - Jedna jest spokojna ale druga....wierz mi że nie ;) Malawaszka świadkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Po 3 - Chodziłam niejednokrotnie po lodzie i nic ;) Po 4 - Jakbyś znał niufki tobyś wiedział że jak obiorą sobie jakiś kierunek to trzeba naprawde sporo sprytu żeby odwrocic ich uwage ;) Ja wiem że tak czy siak znajdą sie w końcu tam gdzie chcą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Malawaszka też świadkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='Pysia']Po 4 - Jakbyś znał niufki tobyś wiedział że jak obiorą sobie jakiś kierunek to trzeba naprawde sporo sprytu żeby odwrocic ich uwage ;) Ja wiem że tak czy siak znajdą sie w końcu tam gdzie chcą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Malawaszka też świadkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przyjadę to poznam i zobaczę ;) ... Ciąg dalszy fotek ;) ... Loco sobie rozmawiał z kumplami za ogrodzeniem ;) ... Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 GAdatliwy ten twoj LOCKO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='martavantos']GAdatliwy ten twoj LOCKO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odważniacha jest ... na odległość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Na koniec dwie fotki, trochę rozmazane :roll: ... Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 KaRa_TC napisał(a):A o czym Loco gadał z kumplem?:cool3: Dwóch ich było ;) ... Coś tam o pogodzie nawijali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jacie w warszawie to wiosna jak w morde strzelił...a u nas:mad: gdzie ta wiosna? :crazyeye: Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dwóch ich było ;) ... Coś tam o pogodzie nawijali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Czy napewno tylko o pogodzie?:cool3: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 PIKA napisał(a):gdzie ta wiosna? :crazyeye: Na Bródnie Piko, na Bródnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Dobranoc Wszystkim ;) ... Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 No tak....Ja jestem a ten znikł znowu :placz: :placz: :placz: Ja sie tak nie bawie :razz: Quote
e.v.a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 musze przyznac ze si eniepostarales Piotrze:shake: Loco ..zachod slonca...yyyy a raczej plama i Loca nozki...:roll: Loco (rozmazane zdiecia) echh no tak jak kazde twoje fotki:roll: to tak zeby nie bylo za duzo slodzenia bo co bede pisac ze Locers to przystojniak jakich malo:cool3: przeciez dobrze o tym wiesz ze go uwielbiam :loveu: Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Witaj Piotruś!! Ale od Lockersika jasność bije!:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Dzień Doberek śpiochy :lol: ... My już jesteśmy po długaśnym spacerku ;) ... Niestety pogoda wiosenna poszla w zapomnienie :shake: ... [quote name='Pysia']No tak....Ja jestem a ten znikł znowu :placz: :placz: :placz: Ja sie tak nie bawie :razz: A Ty nie miałaś przypadkiem na imprezkę iść? :razz: Gdybym wiedział że będziesz jeszcze to napewno bym zaczekał :cool3: ... [quote name='evaxon']musze przyznac ze si eniepostarales Piotrze:shake: Loco ..zachod slonca...yyyy a raczej plama i Loca nozki...:roll: Loco (rozmazane zdiecia) echh no tak jak kazde twoje fotki:roll: Ewo, brak słów :shake: ... Ty tylko marudzić potrafisz? :razz: [quote name='an3czka']Witaj Piotruś!! Ale od Lockersika jasność bije!:eviltong: Cześć Aniu :lol: ... Bo wiesz, Loco to pies oświecony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :multi:HALO jest tu kto !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts