Bodziulka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Wazzzuuppp? :lol: Nie no, nie mogę :cunao: Piotrek, oprócz języczka to jeszcze uszka uwielbiam :lol: :silly: wiesz, takie zboczenie już po tylu latach :mdrmed: Quote
olekg89 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Z agaty to straszny leń :lol: Dawaj foty z dworu i nie marudz :evilbat: Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):wiecej fot wiecej fot wiecej fot :D Nie ma dzisiaj ... Akumulatory się rozładowały, a ładowarka pożyczona :-? ... anetta napisał(a)::cunao: jaki menel :roflt: Pił tylko jak młodszy był, teraz już mu taki wygląd został :lol: ... olekg18 napisał(a):Z agaty to straszny leń :lol: Zdążyłem się już przekonać :-? :wink: ... Quote
Cimi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 olekg18 napisał(a):Z agaty to straszny leń :lol: Odezwał się za to len śmierdzący. :lol: 8) I Ty Piotrek przeciwko mnie :lol:. Nie poddam się :mrgreen: Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Cimi napisał(a):olekg18 napisał(a):Z agaty to straszny leń :lol: Odezwał się za to len śmierdzący. :lol: 8) I Ty Piotrek przeciwko mnie :lol:. Nie poddam się :mrgreen: Wrzuć zdjęcia Fionki i będzie ok :) ... Quote
Cimi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):olekg18 napisał(a):Z agaty to straszny leń :lol: Odezwał się za to len śmierdzący. :lol: 8) I Ty Piotrek przeciwko mnie :lol:. Nie poddam się :mrgreen: Wrzuć zdjęcia Fionki i będzie ok :) ... Nie 8).. mam same brzydkie :P. Zresztą to domowe, a zdjęć domowych nie lubię, a na dworze też brzydko, szaro i buro :lol:. Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):wiecej fot wiecej fot wiecej fot :D Nie ma dzisiaj ... Akumulatory się rozładowały, a ładowarka pożyczona :-? ... no nie ukatrupie wlasnym faflem :evilbat: Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):wiecej fot wiecej fot wiecej fot :D Nie ma dzisiaj ... Akumulatory się rozładowały, a ładowarka pożyczona :-? ... no nie ukatrupie wlasnym faflem :evilbat: A ja się swoim obronię :evilbat: :P ... Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):wiecej fot wiecej fot wiecej fot :D Nie ma dzisiaj ... Akumulatory się rozładowały, a ładowarka pożyczona :-? ... no nie ukatrupie wlasnym faflem :evilbat: A ja się swoim obronię :evilbat: :P ... hahahahah nie dasz rady zdesperowaniej babie ;) Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):wiecej fot wiecej fot wiecej fot :D Nie ma dzisiaj ... Akumulatory się rozładowały, a ładowarka pożyczona :-? ... no nie ukatrupie wlasnym faflem :evilbat: A ja się swoim obronię :evilbat: :P ... hahahahah nie dasz rady zdesperowaniej babie ;) :scared: :wink: Tak wogóle to jak Loco jeszcze trochę podrośnie to być może przyjedziemy do Was na forty ... Bo na tym Naszym Bródnie to same stare psiaki albo ASTy do których lepiej nie podchodzić :-? ... Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 o to jutro o 13 :D jestesmy na fortach z Maga :D Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):o to jutro o 13 :D jestesmy na fortach z Maga :D Przecież te Wasze wielkie psiuty stratują mi dziecko :roll: ... Poza tym jemu wystarczy narazie 15 - 20 minut biegania i już ma dość :lol: ... Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mieczak mieczak boi sie krawych bab i ich groznych psow ;) :lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mieczak mieczak boi sie krawych bab i ich groznych psow ;) :lol: :lol: :lol: :cunao: Pfffffffffff :lol: ... A tak poważnie to mam ochotę na wystawę do NDM się przejechać :) ... Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mieczak mieczak boi sie krawych bab i ich groznych psow ;) :lol: :lol: :lol: :cunao: Pfffffffffff :lol: ... A tak poważnie to mam ochotę na wystawę do NDM się przejechać :) ... dobLa dobLa ja juz swoje wiem Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mieczak mieczak boi sie krawych bab i ich groznych psow ;) :lol: :lol: :lol: :cunao: Pfffffffffff :lol: ... A tak poważnie to mam ochotę na wystawę do NDM się przejechać :) ... dobLa dobLa ja juz swoje wiem I tłumacz kobiecie :-? :roll: :lol: ... Quote
Maga100 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Właśnie mi doniesiono (życzliwy), że się łamiesz i ociagasz i wymówek szukasz :evil: Jutro o 13.00 na fortach - będzie szalona Szpila i leniwy Leon, który zwykle też ma dość po 20 min - wyjatkiem są właśnie forty 8) Bez gadania :-? Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Debe donosicielka :evil: :wink: ... Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 PiotrekJ napisał(a):Debe donosicielka :evil: :wink: ... :P hehehehe to nie ja sama sie jakos zwiedziala ja nie wiem ;) Quote
Maga100 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 PiotrekJ napisał(a):Debe donosicielka :evil: :wink: ... napisałam, że "życzliwy", a tego o Debe powiedzieć nie można :evilbat: dbsst napisał(a): hehehehe to nie ja sama sie jakos zwiedziala ja nie wiem ;) mój ulubiony fałszywy stereotyp - Debe niewiniątko 8) Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Debe donosicielka :evil: :wink: ... :P hehehehe to nie ja sama sie jakos zwiedziala ja nie wiem ;) I jeszcze kłamie w żywe oczy :evil: :wink: ... Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Maga100 napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Debe donosicielka :evil: :wink: ... napisałam, że "życzliwy", a tego o Debe powiedzieć nie można :evilbat: dbsst napisał(a): hehehehe to nie ja sama sie jakos zwiedziala ja nie wiem ;) mój ulubiony fałszywy stereotyp - Debe niewiniątko 8) nie no jaki BABSZTYL :evilbat: Piotrek jak juz to w ZYWY MONITOR klamie ;) Quote
Cimi Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a):o to jutro o 13 :D jestesmy na fortach z Maga :D Przecież te Wasze wielkie psiuty stratują mi dziecko :roll: ... Poza tym jemu wystarczy narazie 15 - 20 minut biegania i już ma dość :lol: ... I znowy myśla wymówki. Jak pobiega godzinę to będzie spał 2 dni :lol:. Moja tak robiła :P Quote
Recommended Posts