Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień Dobry Wszystkim :multi: ...

Obiecuję, że dziś pojawią się nowe foteczki. Przez ostatni tydzień nie miałem na nic czasu :shake: ...

Pysiu, Ty jak zwykle się spóźniasz :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Dzień Dobry Wszystkim :multi: ...

Obiecuję, że dziś pojawią się nowe foteczki. Przez ostatni tydzień nie miałem na nic czasu :shake: ...

zbojącą TZtką fotki :razz:i z Locastym /bo nie wiem o jakich piszesz :evil_lol:/

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dzień Dobry Wszystkim :multi: ...

Trzymam Cię za słowo:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']zbojącą TZtką fotki :razz:i z Locastym /bo nie wiem o jakich piszesz :evil_lol:/

Alu, Justyna się go nie boi tylko czuje lęk przed wychodzeniem z nim na spacerki. Kilka razy już glebę zaliczyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No i ten brak posłuszeństwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='an3czka']Trzymam Cię za słowo:razz:

Czy ja Was kiedykolwiek zawiodłem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Oj niedobry Lokuś panią glebić /:evil_lol:mi też sie to zdarzało ale to teraz przy Ozzulcu , a przy Harleyu tylko raz jak pędził ze swoją kumpelą Dalmatynką i mnie głupki podcięły tak że miałam wyskok półtora metra w górę a potem klap...na ziemię i tan strach czy wogóle wstanę , ale plery mnie przez tydzień bolały:angryy::evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a przy Harleyu tylko raz jak pędził ze swoją kumpelą Dalmatynką i mnie głupki podcięły tak że miałam wyskok półtora metra w górę a potem klap

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No więc właśnie ze względu na takie sytuacje toja wychodzę z Locersem na spacery :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dzień Dobry Wszystkim :multi: ...
Ja ???? Nigdy w zyciu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja tylko jak na blondynke przystało mam mase sprawna głowie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Tutaj też kupe kobiet ...Ech Ty Piotrze to masz przekichane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To zależy jak na to spojrzeć :cool3: ... A teraz chciałem się pożegnać, kobieta chce mnie zapędzić do odkurzania i mycia podłogi :shake: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
To zależy jak na to spojrzeć :cool3: ... A teraz chciałem się pożegnać, kobieta chce mnie zapędzić do odkurzania i mycia podłogi :shake: ...

Brawo kobieta !!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']witamy witamy po dłuższej przerwie :lol:
zyczymy miłego weekendka :buzi:

Dzień Doberek Magdaleno :lol: ...

[quote name='Pysia']Brawo kobieta !!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='PIKA']Ma racje :evil_lol:

Całkowity brak wsparcia, nawet ze strony Dogomaniaczek :shake: ...

A oto kilka zdjęć z popołudniowego spacerku. Loco nie miał ochoty biegać, wciąż rozglądał się za innymi psiakami a tu jak na złość żadnego nie było :shake: ...

Widzę pieska, widzę pieska :multi: ... Tak naprawdę to był zając :evil_lol: ...

Posted

Gdzie się Wszyscy podziali? :roll:

Nie ma Was to nie, wstawiam resztę foteczek i znikam :p ...

Baw się ze mną, a nie foty robisz :mad: ...

Jak nie to nie, zakopię kółeczko :cool1: ...

Biegnę do domku ;) ...

Upsss, zapomniałem kółeczka ;) ...

Posted

ho ho hooo Piotrze nie poznaje .... jakimi slicznymi Locusiowymi fotkami nas zasypujesz:razz:

a swoja droga to czy ta twoja kobieta to sly nie ma ze Locers ja tak glebuje;) :evil_lol: mnie dzis Tigra po lodzie tak przeciagnela ze az kolano mi sie do konca zgielo:mad: to sie nazywa rehabilitacja:cool3:

Posted

evaxon napisał(a):
ho ho hooo Piotrze nie poznaje .... jakimi slicznymi Locusiowymi fotkami nas zasypujesz:razz:

W przeciwieństwie do Ciebie :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...

evaxon napisał(a):
a swoja droga to czy ta twoja kobieta to sly nie ma ze Locers ja tak glebuje;) :evil_lol:

Przyjedź to zobaczysz ;) ... On mnie po lodzie potrafi pociągnąć, a co dopiero Justynę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
W przeciwieństwie do Ciebie :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...

oj :roll: ostatnio wlepilam chyba ze 3 :eviltong:

PiotrekJ napisał(a):
Przyjedź to zobaczysz ;) ... On mnie po lodzie potrafi pociągnąć, a co dopiero Justynę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

:evil_lol: domyslam sie moja taka mala a sily ma ze hoho

Posted

O Loco się objawil :multi:

Ale cos malo :shake:

PiotrekJ napisał(a):

ja moge sprawdzić? :evil_lol: Ale Ci glupio by było, jakbym sie przeciagnac nie dala :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
ja moge sprawdzić? :evil_lol: Ale Ci glupio by było, jakbym sie przeciagnac nie dala :evil_lol:

:lol: haha Pika podkuje buty kolcami wbije sie w ziemie i nic jej nie ruszy :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
O Loco się objawil :multi:

Ale cos malo :shake:

Później będzie więcej :cool3: ...

PIKA napisał(a):

Eeee no, mi ten tego chodziło że on mnie może tak niespodziewanie pociągnąć :lol: ...