Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Dzień Dobry Blondasku :) Czekam na fotki fafla i zabojczych oczow :) Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Dzień Dobry Wszystkim :multi: ... Obiecuję, że dziś pojawią się nowe foteczki. Przez ostatni tydzień nie miałem na nic czasu :shake: ... Pysiu, Ty jak zwykle się spóźniasz :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień Dobry Wszystkim :multi: ... Obiecuję, że dziś pojawią się nowe foteczki. Przez ostatni tydzień nie miałem na nic czasu :shake: ... Pysiu, Ty jak zwykle się spóźniasz :evil_lol: ...zbojącą TZtką fotki :razz:i z Locastym /bo nie wiem o jakich piszesz :evil_lol:/ Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień Dobry Wszystkim :multi: ... Obiecuję, że dziś pojawią się nowe foteczki. Przez ostatni tydzień nie miałem na nic czasu :shake: ... Trzymam Cię za słowo:razz: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']zbojącą TZtką fotki :razz:i z Locastym /bo nie wiem o jakich piszesz :evil_lol:/ Alu, Justyna się go nie boi tylko czuje lęk przed wychodzeniem z nim na spacerki. Kilka razy już glebę zaliczyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No i ten brak posłuszeństwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='an3czka']Trzymam Cię za słowo:razz: Czy ja Was kiedykolwiek zawiodłem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Oj niedobry Lokuś panią glebić /:evil_lol:mi też sie to zdarzało ale to teraz przy Ozzulcu , a przy Harleyu tylko raz jak pędził ze swoją kumpelą Dalmatynką i mnie głupki podcięły tak że miałam wyskok półtora metra w górę a potem klap...na ziemię i tan strach czy wogóle wstanę , ale plery mnie przez tydzień bolały:angryy::evil_lol:/ Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a przy Harleyu tylko raz jak pędził ze swoją kumpelą Dalmatynką i mnie głupki podcięły tak że miałam wyskok półtora metra w górę a potem klap :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No więc właśnie ze względu na takie sytuacje toja wychodzę z Locersem na spacery :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień Dobry Wszystkim :multi: ... Pysiu, Ty jak zwykle się spóźniasz :evil_lol: ... Ja ???? Nigdy w zyciu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja tylko jak na blondynke przystało mam mase sprawna głowie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='PIKA']Witam Panów Cześć Piko :lol: ... Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Piko :lol: ... Tutaj też kupe kobiet ...Ech Ty Piotrze to masz przekichane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Pysia napisał(a):Tutaj też kupe kobiet ...Ech Ty Piotrze to masz przekichane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To zależy jak na to spojrzeć :cool3: ... A teraz chciałem się pożegnać, kobieta chce mnie zapędzić do odkurzania i mycia podłogi :shake: ... Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):To zależy jak na to spojrzeć :cool3: ... A teraz chciałem się pożegnać, kobieta chce mnie zapędzić do odkurzania i mycia podłogi :shake: ... Brawo kobieta !! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a): A teraz chciałem się pożegnać, kobieta chce mnie zapędzić do odkurzania i mycia podłogi :shake: ... Ma racje :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 witamy witamy po dłuższej przerwie :lol: zyczymy miłego weekendka :buzi: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']witamy witamy po dłuższej przerwie :lol: zyczymy miłego weekendka :buzi: Dzień Doberek Magdaleno :lol: ... [quote name='Pysia']Brawo kobieta !! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PIKA']Ma racje :evil_lol: Całkowity brak wsparcia, nawet ze strony Dogomaniaczek :shake: ... A oto kilka zdjęć z popołudniowego spacerku. Loco nie miał ochoty biegać, wciąż rozglądał się za innymi psiakami a tu jak na złość żadnego nie było :shake: ... Widzę pieska, widzę pieska :multi: ... Tak naprawdę to był zając :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Gdzie się Wszyscy podziali? :roll: Nie ma Was to nie, wstawiam resztę foteczek i znikam :p ... Baw się ze mną, a nie foty robisz :mad: ... Jak nie to nie, zakopię kółeczko :cool1: ... Biegnę do domku ;) ... Upsss, zapomniałem kółeczka ;) ... Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :evil_lol::evil_lol:zawiesił sobie kółko na kiełku Quote
e.v.a Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 ho ho hooo Piotrze nie poznaje .... jakimi slicznymi Locusiowymi fotkami nas zasypujesz:razz: a swoja droga to czy ta twoja kobieta to sly nie ma ze Locers ja tak glebuje;) :evil_lol: mnie dzis Tigra po lodzie tak przeciagnela ze az kolano mi sie do konca zgielo:mad: to sie nazywa rehabilitacja:cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 evaxon napisał(a):ho ho hooo Piotrze nie poznaje .... jakimi slicznymi Locusiowymi fotkami nas zasypujesz:razz: W przeciwieństwie do Ciebie :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... evaxon napisał(a): a swoja droga to czy ta twoja kobieta to sly nie ma ze Locers ja tak glebuje;) :evil_lol: Przyjedź to zobaczysz ;) ... On mnie po lodzie potrafi pociągnąć, a co dopiero Justynę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):W przeciwieństwie do Ciebie :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... oj :roll: ostatnio wlepilam chyba ze 3 :eviltong: PiotrekJ napisał(a):Przyjedź to zobaczysz ;) ... On mnie po lodzie potrafi pociągnąć, a co dopiero Justynę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :evil_lol: domyslam sie moja taka mala a sily ma ze hoho Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 O Loco się objawil :multi: Ale cos malo :shake: PiotrekJ napisał(a): Przyjedź to zobaczysz ;) ... On mnie po lodzie potrafi pociągnąć, a co dopiero Justynę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ja moge sprawdzić? :evil_lol: Ale Ci glupio by było, jakbym sie przeciagnac nie dala :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PIKA napisał(a):ja moge sprawdzić? :evil_lol: Ale Ci glupio by było, jakbym sie przeciagnac nie dala :evil_lol: :lol: haha Pika podkuje buty kolcami wbije sie w ziemie i nic jej nie ruszy :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 PIKA napisał(a):O Loco się objawil :multi: Ale cos malo :shake: Później będzie więcej :cool3: ... PIKA napisał(a): ja moge sprawdzić? :evil_lol: Ale Ci glupio by było, jakbym sie przeciagnac nie dala :evil_lol: Eeee no, mi ten tego chodziło że on mnie może tak niespodziewanie pociągnąć :lol: ... Quote
Recommended Posts