PiotrekJ Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 evaxon napisał(a):a czegos sie spodziewal ze cie jeszcze bede calowac na przywitanie :evil_lol: O nie, o nie ... W żadnym wypadku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dobry wieczor!! Ja tu zajrzalam pierwszy raz:oops::oops: Moge wpadac czesciej?:cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dobry wieczor!! Ja tu zajrzalam pierwszy raz:oops::oops: Moge wpadac czesciej?:cool3: Dobry Wieczór Magdo ;) ... Ależ prosze Cię bardzo, wpadaj tak często jak masz na to ochotę ;) ... Ja osobiście przez swoją pracę zaglądam tu ostatnio coraz mniej :shake: ... Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dobry Wieczór Magdo ;) ... Ależ prosze Cię bardzo, wpadaj tak często jak masz na to ochotę ;) ... Ja osobiście przez swoją pracę zaglądam tu ostatnio coraz mniej :shake: ... Z mila checia;) Quote
e.v.a Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Magdo uwazaj bo Piotruś to mily tylko na poczatku jest a potem :shake: zobacz jaki on nie dobry dla mnie:placz:;) Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 evaxon napisał(a):Magdo uwazaj bo Piotruś to mily tylko na poczatku jest a potem :shake: zobacz jaki on nie dobry dla mnie:placz:;) Ja sie tam nie boje:evil_lol::evil_lol: Jak cos to mam palke:mad: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='evaxon']Magdo uwazaj bo Piotruś to mily tylko na poczatku jest a potem :shake: zobacz jaki on nie dobry dla mnie:placz:;) Nie słuchaj jej, ona jest inna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']Dobry wieczór chłopaki:p [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc chopcy :lol: Dobry Wiecczór moje drogie Panie :p ... Quote
e.v.a Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nie słuchaj jej, ona jest inna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .... pchiii ... i kto to mowi ...:eviltong: p.s. znalazłam:bigcool: widziałam:bigcool: znalazłam :bigcool:widziałam!!!! :bigcool: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='evaxon']p.s. znalazłam:bigcool: widziałam:bigcool: znalazłam :bigcool:widziałam!!!! :bigcool: No widzisz, jak chcesz to potrafisz ;) ... My już powoli dobranoc mówimy ;) ... Idziemy jeszcze na dłuższy spacerek, a później spać ;) ... Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):No widzisz, jak chcesz to potrafisz ;) ... My już powoli dobranoc mówimy ;) ... Idziemy jeszcze na dłuższy spacerek, a później spać ;) ...:razz:a u was nie jest zimno :crazyeye:bo ja wróciłam jak sopelek:shake: Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 To biedny LOCO jeszcze nie byl siku?:mad: Oj nieladnie......:evil_lol: Quote
PIKA Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a): My już powoli dobranoc mówimy ;) ... Idziemy jeszcze na dłuższy spacerek, a później spać ;) ... Jak to spać? :crazyeye::crazyeye: Juz? :crazyeye: Przecież jutro sobota :roll: Quote
e.v.a Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Alu ja tez niedawnoprzybylam do domku u nas strasznie zimno wspolczuje Locersowi brrrrr..... widzisz Piotrku jaka ja zdolna jestem :cool1: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a u was nie jest zimno :crazyeye:bo ja wróciłam jak sopelek:shake: Wiatru nie ma czyli mrozu też się tak bardzo nie odczuwa ;) ... Zresztą okaże się po powrocie jak było ... [quote name='Magda_Miki']To biedny LOCO jeszcze nie byl siku?:mad: Oj nieladnie......:evil_lol: Raczej nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... W końcu cały dzień z Pańcią siedział, a Ona boi się z nim wychodzić. Twierdzi, że pies ma ją w doopie i się jej nie słucha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='PIKA']Jak to spać? :crazyeye::crazyeye: Juz? :crazyeye: Przecież jutro sobota :roll: Droga Piko :p ... Nie śpię od 4 rano i że się tak wyrażę sen mnie trochę męczy :p ... Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Raczej nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... W końcu cały dzień z Pańcią siedział, a Ona boi się z nim wychodzić. Twierdzi, że pies ma ją w doopie i się jej nie słucha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Hahahhaha....... no to pieknie:evil_lol::evil_lol: Kochany Loco:loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Wiatru nie ma czyli mrozu też się tak bardzo nie odczuwa ;) ... Zresztą okaże się po powrocie jak było ... Raczej nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... W końcu cały dzień z Pańcią siedział, a Ona boi się z nim wychodzić. Twierdzi, że pies ma ją w doopie i się jej nie słucha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...u nas wieje i jest okropnie.........brrrrr Coś ta pańcia słabo zaboksiona jest skoro boi sie z piesem wychodzić , może jej podeslę Ozzulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to zaraz polubi spacerki z Locastym ;) Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']u nas wieje i jest okropnie.........brrrrr Coś ta pańcia słabo zaboksiona jest skoro boi sie z piesem wychodzić , może jej podeslę Ozzulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to zaraz polubi spacerki z Locastym ;) Tia, jak Asta zobaczy to na zawał mi jeszcze padnie :shake: ... Dooobranoc ;) ... Do jutra ;) ... Quote
e.v.a Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Kolorowych senkow Locuś :p dobranoc ....Piotrze Quote
Pysia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Pewnie ....Ja przyszłam to oni se poszli....Nieładnie ;) Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 malo fot :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Basia&Safi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 dzien dobryyyyyyyyyyyy !!!!!!!! ::):):):):):):) milego dnia zycze :) bo ja niestety mam dzis szkole :( prosze trzymac kciuki :) zebym wysiedzialam minimum do 12 :D:D:D:D:D:D Quote
Recommended Posts