Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Dobry wieczor!!
Ja tu zajrzalam pierwszy raz:oops::oops: Moge wpadac czesciej?:cool3:

Dobry Wieczór Magdo ;) ...

Ależ prosze Cię bardzo, wpadaj tak często jak masz na to ochotę ;) ...
Ja osobiście przez swoją pracę zaglądam tu ostatnio coraz mniej :shake: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Dobry Wieczór Magdo ;) ...

Ależ prosze Cię bardzo, wpadaj tak często jak masz na to ochotę ;) ...
Ja osobiście przez swoją pracę zaglądam tu ostatnio coraz mniej :shake: ...

Z mila checia;)

Posted

evaxon napisał(a):
Magdo uwazaj bo Piotruś to mily tylko na poczatku jest a potem :shake: zobacz jaki on nie dobry dla mnie:placz:;)

Ja sie tam nie boje:evil_lol::evil_lol: Jak cos to mam palke:mad:

Posted

[quote name='evaxon']Magdo uwazaj bo Piotruś to mily tylko na poczatku jest a potem :shake: zobacz jaki on nie dobry dla mnie:placz:;)

Nie słuchaj jej, ona jest inna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='Alicjarydzewska']Dobry wieczór chłopaki:p
[quote name='Daga_i_Oskar']Cześc chopcy :lol:

Dobry Wiecczór moje drogie Panie :p ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Nie słuchaj jej, ona jest inna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....
pchiii ... i kto to mowi ...:eviltong:

p.s. znalazłam:bigcool: widziałam:bigcool: znalazłam :bigcool:widziałam!!!! :bigcool:

Posted

[quote name='evaxon']p.s. znalazłam:bigcool: widziałam:bigcool: znalazłam :bigcool:widziałam!!!! :bigcool:

No widzisz, jak chcesz to potrafisz ;) ...

My już powoli dobranoc mówimy ;) ... Idziemy jeszcze na dłuższy spacerek, a później spać ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
No widzisz, jak chcesz to potrafisz ;) ...

My już powoli dobranoc mówimy ;) ... Idziemy jeszcze na dłuższy spacerek, a później spać ;) ...
:razz:a u was nie jest zimno :crazyeye:bo ja wróciłam jak sopelek:shake:

Posted

PiotrekJ napisał(a):

Jak to spać? :crazyeye::crazyeye: Juz? :crazyeye:

Przecież jutro sobota :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a u was nie jest zimno :crazyeye:bo ja wróciłam jak sopelek:shake:

Wiatru nie ma czyli mrozu też się tak bardzo nie odczuwa ;) ... Zresztą okaże się po powrocie jak było ...

[quote name='Magda_Miki']To biedny LOCO jeszcze nie byl siku?:mad: Oj nieladnie......:evil_lol:

Raczej nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... W końcu cały dzień z Pańcią siedział, a Ona boi się z nim wychodzić. Twierdzi, że pies ma ją w doopie i się jej nie słucha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='PIKA']Jak to spać? :crazyeye::crazyeye: Juz? :crazyeye:

Przecież jutro sobota :roll:

Droga Piko :p ... Nie śpię od 4 rano i że się tak wyrażę sen mnie trochę męczy :p ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Raczej nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... W końcu cały dzień z Pańcią siedział, a Ona boi się z nim wychodzić. Twierdzi, że pies ma ją w doopie i się jej nie słucha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Hahahhaha....... no to pieknie:evil_lol::evil_lol: Kochany Loco:loveu:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Wiatru nie ma czyli mrozu też się tak bardzo nie odczuwa ;) ... Zresztą okaże się po powrocie jak było ...

Raczej nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... W końcu cały dzień z Pańcią siedział, a Ona boi się z nim wychodzić. Twierdzi, że pies ma ją w doopie i się jej nie słucha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...u nas wieje i jest okropnie.........brrrrr
Coś ta pańcia słabo zaboksiona jest skoro boi sie z piesem wychodzić , może jej podeslę Ozzulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to zaraz polubi spacerki z Locastym ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']u nas wieje i jest okropnie.........brrrrr
Coś ta pańcia słabo zaboksiona jest skoro boi sie z piesem wychodzić , może jej podeslę Ozzulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to zaraz polubi spacerki z Locastym ;)

Tia, jak Asta zobaczy to na zawał mi jeszcze padnie :shake: ...

Dooobranoc ;) ... Do jutra ;) ...