madzia20sosnowiec Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 a dziendoberek moje pączki kochane :loveu: Quote
Cimi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cały dzień siedział z Panią i tęsnił za Panem :roll: Czyżbyś był tego pewien :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
e.v.a Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='PiotrekJ'] buahahahah Locers co z toba zrobili :crazyeye: :lol: a ty Piotrze:mad: jak bedziesznarzekac zenei ma fot Tigry to dostaniesz porządne lanie:mad: ja wklejam fotki a ty nic :roll: echhhh.... Quote
PIKA Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Cześc Piotrek i Loco :p Po ile pączków zjedliście? :razz: Quote
Teklunia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Czesc chlopaki :) Jak Wasze brzuszki po Dniu Paczka? ;) Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Witamy Wszystkich :multi: ... Nawet nie pytajcie co tak późno dziś się pojawiam :shake: ... Cimi napisał(a):Czyżbyś był tego pewien :evil_lol: :evil_lol: ? A jakby mogło być inaczej :razz: :cool1: ... evaxon napisał(a):a ty Piotrze:mad: jak bedziesznarzekac zenei ma fot Tigry to dostaniesz porządne lanie:mad: ja wklejam fotki a ty nic :roll: echhhh.... Pfffffffffff ... Nie będę mówil kiedy ostatni raz nowe fotki widziałem :diabloti: ... Gabryjella napisał(a)::crazyeye: Piotrze czy nikt Ci nie powiedział, że nie siada się psu na głowie:mad: Nie :shake: ... Ty jesteś pierwsza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):Po ile pączków zjedliście? :razz: Ja to nie mam pojęcia, cały dzień coś w samochodzie podjadałem :roll: ... A Loco? Trzeba by jego Panią zapytać ;) ... Quote
e.v.a Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Pfffffffffff ... Nie będę mówil kiedy ostatni raz nowe fotki widziałem :diabloti: ... no kiedy kiedy ?? a ja spytam : Piotrze co tak późno sie pojawileś :crazyeye: ??:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='evaxon']a ja spytam : Piotrze co tak późno sie pojawileś :crazyeye: ??:evil_lol: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: Quote
e.v.a Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a)::mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Witaj Piotruś!!:multi: :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dzien dobry, chlopcy :) Czy bedzie dzis przerwa obiadowa? Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Dobry Wieczór Wszystkim ;) ... Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dobry Wieczór Wszystkim ;) ... o, zguba sie znalazla ;) Dobry wieczor, Zgubo :lol: Jak sie ma Twoj zanidbany pies? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Teklunia napisał(a):o, zguba sie znalazla ;) Dobry wieczor, Zgubo :lol: No, zguba jestem ... Mam już dość tej swojej pracy :shake: ... A co najgorsze jeszcze ze dwa miesiące tak będzie :placz: :placz: :placz: ... Teklunia napisał(a):Jak sie ma Twoj zanidbany pies? :evil_lol: Żyje :diabloti: ... Właśnie wybieramy się na dłuuugi spacerek, nadrabiamy całodzienne zaległości ;) ... Quote
e.v.a Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 dzien dobry wieczór Locusiu :loveu: i Piotrze:roll: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 evaxon napisał(a):dzien dobry wieczór Locusiu :loveu: i Piotrze:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nauczyłaś się witać mnie tak jak ja Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nauczyłaś się witać mnie tak jak ja Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... a czegos sie spodziewal ze cie jeszcze bede calowac na przywitanie :evil_lol: Quote
Recommended Posts