PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):A byłem :eviltong: ... Dodatkowo w Sosnowcu, Katowicach i Bielsku Białej :lol: ... Ooo to od paru Pań tutaj baty dostaniesz :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):A byłem :eviltong: ... Dodatkowo w Sosnowcu, Katowicach i Bielsku Białej :lol: ... no i ... :mad: Quote
Pysia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 PIKA napisał(a):Ooo to od paru Pań tutaj baty dostaniesz :evil_lol: Normalnie ubije :mad: :mad: :mad: Sosnowiec o rzut beretem :mad: :mad: :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 piotr teraz udaje ze go nie ma :mad: loco odgryz mu to to to tamto :roll: Quote
Pysia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):piotr teraz udaje ze go nie ma :mad: loco odgryz mu to to to tamto :roll: Myslisz?? Pewnie to prawda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Pysia napisał(a):Myslisz?? Pewnie to prawda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu ja nie myślę, ja to WIEM!Poczekaj Piotr, oj poczekaj :mad: :p Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Uff... odetchnelam z ulga, ze sie odnalazles...:roll: PiotrekJ napisał(a):Dobry Wieczór Wszystkim :multi: ... Widzę, że za nami tęsniliście :cool3: ... Aż mi się miło i przyjemnie zrobiło ;) ... W poniedziałek rano wyjechałem w podróż służbową na Śląsk, wróciłem pół godziny temu ... Wreszcie :multi: ... Nastepnym razem prosze nas powiiadomic o takim wyjezdzie, zebysmy sie tu nie zamartwialy na darmo :nono: ;) Quote
Alicja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Hmmmm............Piotra i Locersa znowu wcięło:shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Hmmmm............Piotra i Locersa znowu wcięło:shake: nie wcięło, tylko się ukrywa przede mną i pysią :eviltong: :mad: Quote
PiotrekJ Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Dobry Wieczór Wszystkim ;) ... Wy się dziwicie, że ja się tu nie pojawiam? Same groźby i nic więcej :shake: ... A tak na poważnie to dopiero z pracy wróciłem :shake: ... Zamęczą mnie tam :shake: ... Domowa sesja Locersa ... Żebrak :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Gabryjella']:glaszcze: No, wreszcie ktoś mnie rozumie :roll: ;) ... [quote name='Gabryjella']Chyba książe:lol: Tia, książe żebraków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ciąg dalszy fotek ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):No, wreszcie ktoś mnie rozumie :roll: ;) ... no że ja niby nie rozumiem :mad: dobraaaaa...ale następnym razem sie poprawisz :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='PiotrekJ'] o matko, nie chcialabym zeby przysnil mi sie z taka mina :shake: Dobranoc, niedobrzalcu :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no że ja niby nie rozumiem :mad: dobraaaaa...ale następnym razem sie poprawisz :eviltong: Obiecuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... To jeszcze kilka fotek ;) ... Quote
PiotrekJ Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dobranooooooooooooooooooc Dobranoc :shake: ... Wszyscy spać idą :shake: ... To ja również dwie ostatnie fotki wklejam (trochę rozciągnięte) i mówię dobranoc :roll: ;) ... Quote
PIKA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 :crazyeye: co on sie tak rozklapciał? :crazyeye: Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='PiotrekJ'] LOCO "Szalony":evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: co on sie tak rozklapciał? :crazyeye: Cały dzień siedział z Panią i tęsnił za Panem :roll: ... A fota nie jest mojego autorstwa :shake: ... Quote
PiotrekJ Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='an3czka']LOCO "Szalony":evil_lol: Loco szalony? W żadnym wypadku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Dooooobranoc Wszystkim ;) ... Quote
Patka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 może nie szalony tylko najadł sie szaleju :evil_lol: dobra dobra nocka Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dziendoberek :buzi: milego dnia zyczymy i smacznych pączków :smile: Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Dzień Doberek Wszystkim :lol: ... Wreszcie nadszedł dzień, w którym udalo mi się wyrwać na przerwę obiadową :multi: ... Quote
Recommended Posts