Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

boze an3czka Cimi Pika co wy spac nie mozecie :icon_roc: .....ja wlasnie zostalam bestialsko obudzoa przez psa... dala bym wszystko za 2 godziny snu jeszcze :placz:

Posted

Dzien dobry :)

evaxon napisał(a):
boze an3czka Cimi Pika co wy spac nie mozecie :icon_roc: .....ja wlasnie zostalam bestialsko obudzoa przez psa... dala bym wszystko za 2 godziny snu jeszcze :placz:

Czuje ze my bysmy sie dogadaly :D

Posted

Dzień Dobry Blondasku :) Na dworze słoneczko świeci a moja Zmoreczka ma ciąże urojoną.....Trzeba ja kompletnie zmęczyć więc zaraz idę na mega spacer ;)

Posted

Witamy Wszystkich :multi: ...

My tylko na chwileczkę, później znów uciekamy i do rana nas nie będzie ...

No dobra, przechodzimy do fotek ;) ...

Spacerek popołudniowy ;) ...

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']następny piłkarz :eviltong: czy on nie jest spokrewiony ze szpilą:cool3:

W żadnym wypadku :shake: ...

[quote name='evaxon']eeeeeeee Piotrek bys napompować piłe Locersowi by sie lepiej turlala a nie taki flak jakis:roll: :evil_lol:

Ta piłka ma więcej dziur niż żółty ser, nie da się napompować :shake: ...

Ciąg dalszy ;) ...

Posted

Zjawiłeś sie wreszcie :eviltong:
Czy ktos mi moze powiedziec dlaczego znikaja mi polskie litery a jak chce wpisac jakas to mi notatnik wyskakuje ????? Lub kalendarz ??

Posted

[quote name='Pysia']Zjawiłeś sie wreszcie :eviltong:
Czy ktos mi moze powiedziec dlaczego znikaja mi polskie litery a jak chce wpisac jakas to mi notatnik wyskakuje ????? Lub kalendarz ??

Wcześniej nie mogłem, ale zaraz i tak uciekam ;) ...
Prawdopodobnie coś Ci się pozmieniało w ustawieniach, ale nie pamiętam jak to pozmieniać :shake: ...

No i spacerek niedawny, było już słoneczko :multi: ...

Ten drugi Boksik to Hektor, prawie 3 letni wariat :lol: ...

Posted

evaxon napisał(a):

A widisz, ja w sobote krótko spię, bo wcześnie rano wychodze i późno wracam ;). Odwiedzam 'moje' psy ;)

Posted

evaxon napisał(a):

normalnie bym spala do jakiejś 12,00, ale dzisiaj mialam cos do zalatwienia ;)

Piotrek z Loca niezly pilkarz :lol:

Posted

evaxon napisał(a):
dziewczyny jestempełna podziwu dla was :) ja to zazwyczaj w weekend 11-14 haha .... nawet jakmusze wstac to nie wczesniej niz 10:30:lol:

A w niedziele trochę dłużej spie tak do 9, ale to w okresie zimowym w letnim spię dłużej :lol: