madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 czesc i czołem wszystkim!ależ dzisiaj mamy piękne słoneczko:loveu: miłego weekendu :buzi: Quote
e.v.a Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 boze an3czka Cimi Pika co wy spac nie mozecie :icon_roc: .....ja wlasnie zostalam bestialsko obudzoa przez psa... dala bym wszystko za 2 godziny snu jeszcze :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzieńdoberek Piotrusiu i Locusiu :multi: Miłego dzionka życzymy i na foki liczymy :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzien dobry :) evaxon napisał(a):boze an3czka Cimi Pika co wy spac nie mozecie :icon_roc: .....ja wlasnie zostalam bestialsko obudzoa przez psa... dala bym wszystko za 2 godziny snu jeszcze :placz: Czuje ze my bysmy sie dogadaly :D Quote
Orange Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzień Dobry ;) Jak ja kocham weekendy ;) Można spać do 11 :eviltong: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzień Dobry Blondasku :) Na dworze słoneczko świeci a moja Zmoreczka ma ciąże urojoną.....Trzeba ja kompletnie zmęczyć więc zaraz idę na mega spacer ;) Quote
PiotrekJ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Witamy Wszystkich :multi: ... My tylko na chwileczkę, później znów uciekamy i do rana nas nie będzie ... No dobra, przechodzimy do fotek ;) ... Spacerek popołudniowy ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='PiotrekJ'] następny piłkarz :eviltong: czy on nie jest spokrewiony ze szpilą:cool3: Quote
e.v.a Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 eeeeeeee Piotrek bys napompować piłe Locersowi by sie lepiej turlala a nie taki flak jakis:roll: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']następny piłkarz :eviltong: czy on nie jest spokrewiony ze szpilą:cool3: W żadnym wypadku :shake: ... [quote name='evaxon']eeeeeeee Piotrek bys napompować piłe Locersowi by sie lepiej turlala a nie taki flak jakis:roll: :evil_lol: Ta piłka ma więcej dziur niż żółty ser, nie da się napompować :shake: ... Ciąg dalszy ;) ... Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Zjawiłeś sie wreszcie :eviltong: Czy ktos mi moze powiedziec dlaczego znikaja mi polskie litery a jak chce wpisac jakas to mi notatnik wyskakuje ????? Lub kalendarz ?? Quote
PiotrekJ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Pysia']Zjawiłeś sie wreszcie :eviltong: Czy ktos mi moze powiedziec dlaczego znikaja mi polskie litery a jak chce wpisac jakas to mi notatnik wyskakuje ????? Lub kalendarz ?? Wcześniej nie mogłem, ale zaraz i tak uciekam ;) ... Prawdopodobnie coś Ci się pozmieniało w ustawieniach, ale nie pamiętam jak to pozmieniać :shake: ... No i spacerek niedawny, było już słoneczko :multi: ... Ten drugi Boksik to Hektor, prawie 3 letni wariat :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 My już znikamy, do zobaczenia jutro ;) ... Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 PiotrekJ napisał(a):My już znikamy, do zobaczenia jutro ;) ... Pa pa pa... A co tak szybko? Quote
Cimi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 evaxon napisał(a):boze an3czka Cimi Pika co wy spac nie mozecie :icon_roc: .....ja wlasnie zostalam bestialsko obudzoa przez psa... dala bym wszystko za 2 godziny snu jeszcze :placz: A widisz, ja w sobote krótko spię, bo wcześnie rano wychodze i późno wracam ;). Odwiedzam 'moje' psy ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 ja sie dobrze przywitac nie zdazylam a on juz sobie poszedl :oops: Quote
PIKA Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 evaxon napisał(a):boze an3czka Cimi Pika co wy spac nie mozecie :icon_roc: .....ja wlasnie zostalam bestialsko obudzoa przez psa... dala bym wszystko za 2 godziny snu jeszcze :placz: normalnie bym spala do jakiejś 12,00, ale dzisiaj mialam cos do zalatwienia ;) Piotrek z Loca niezly pilkarz :lol: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 PIKA napisał(a):normalnie bym spala do jakiejś 12,00, ale dzisiaj mialam cos do zalatwienia ;) bo Ty masz zdrowe podejscie do zycia :lol: ;) Quote
PIKA Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Teklunia napisał(a):bo Ty masz zdrowe podejscie do zycia :lol: ;) no szczególnie do spania :lol: Quote
e.v.a Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 dziewczyny jestempełna podziwu dla was :) ja to zazwyczaj w weekend 11-14 haha .... nawet jakmusze wstac to nie wczesniej niz 10:30:lol: Quote
Pysia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Ja w sobote i niedziele do 9 rano sypiam :) To i tak sporo a szkoda tracic czasna sen ;) Dzień Dobry wszystkim :) Quote
Cimi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 evaxon napisał(a):dziewczyny jestempełna podziwu dla was :) ja to zazwyczaj w weekend 11-14 haha .... nawet jakmusze wstac to nie wczesniej niz 10:30:lol: A w niedziele trochę dłużej spie tak do 9, ale to w okresie zimowym w letnim spię dłużej :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Dzień Doberek Wszystkim :lol: ... My tak na chwilkę się pojawiamy, a później dalej idziemy odsypiać nocną imprezę ;) ... Ciąg dalszy wczorajszych zdjęć ;) ... Quote
Recommended Posts